Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 27

• 43 245
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Добро утроо! HugHeartFlowers Green Apple

Боби Hug,а така да се събират,че да има какво да коментираме! Simple Smile

Сиси Hug,минали сме по този ред да не се спи от гледане! Wink

Как ли ще продължат? Simple Smile

Мелиса четяла сценария.....
https://vk.com/feed?q=%23YasakElma&section=search&z=vide … -158229374_370348

Приятен вторник на всички! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 76
Привет!

Злати Green Heart

Еха, днес най-после са започнали снимките на „Ябълката“.
Днес нищо, но дано скоро излезе някоя новинка, снимчица или нещо друго, че сме зажаднели вече.
Може да дадат и някое интервю актьорите, защо не…

Сега пък пишат, че Бурчин Терзиоолу е получила предложение да се присъедини към „Доктор Чудо“, както и за още един нов сериал – „Световен ред“.  Много имена се извъртях вече, но скоро ще стане ясно.

Пишат също и че героят на Хакан Курташ/Дорук щял да си съперничи с Али. За Седа Бакан така и не разбрах на ниво слухове ли си останаха нещата, ще ми се да е вярно.
Каквото са решили, това ще е, ама да ни казват вече. И в "Ябълката" искаме нови герои...

# 77
ЧД започват от четвъртък .Бурчин била отказала . Седа се колебаела .Сякаш в последно време са се скъсали от работа .Кокошки Imp , тогава ми се иска наистина Дениз Байсал или някоя млада да влезе в ЧД , че само Назлъ не стига .Дайте една млада хубавица ,Бурчин и Хазал са от една възрастова група Joy
Гледах с мишката Войната на етървите с " д-р Дамла " , тя е добра актриса .Защо я вкараха в ЧД  , а сега я изкарват . Сякаш са сменили СЦ . Дано рейтингът пак си остане номер едно Grinning, жалко за Кавълджъ .

# 78
Фили, в момента гледам "Войната на етървите", до половината съм и през цялото време се чудя откъде ми е позната тази актриса и не се сетих, че  е нашата докторка дето вече не  е наша. Ами тя там добре играе, при нас по-семпла ми се струваше.

И аз много съжалявам за Кавалджъм, ама какво да се прави.
Дано все пак има нови герои и интересни истории.
И да се завърти някоя свястна мома около нашия Ферман, че всичката му хубост отиде зян досега.
Одобрих я аз Дениз Байсал, ама ще видим дали е приела или ще ни изненадат с някоя друга.
Рейтинга ще го бива пак, сигурна съм.

# 79
Добро утро! HugFlowers Apple

Дъга Hug Фили Hug,за инфото! И аз изгледах ''Войната на етървите'' миналата седмица! Simple Smile
За новите попълнения в ЧД и ЗЯ се надявам скоро да се разбере! Да видим какви ще са и
афишите за новите сезони!Миналата година на ЗЯ беше с 4-ри мадами за 2-ма  господа! Simple Smile
Скрит текст:

Еда е била на шопинг....

Скрит текст:

Желая ви приятна сряда!

# 80
Момичета има ли нещо ноо покрай ябълката ?

# 81
Здравейте!

Злати, благодаря за инфото и фотките!

сложно@е, тихички сме, защото все още няма инфо.
Но снимките на "Ябълката" стартираха вчера, на "Доктор Чудо" в четвъртък, та все по нещо ще излиза.
Поне така се надяваме.

Снимат вече нашите Ябълки, има доказателства.
Цитат
Снимают в доме Эндер,а так же готовятся к съемкам в особняке. #

И на мен ми се иска в ДЧ да поканят някоя талантлива млада актриса, но ще видим какво са ни подготвили.
Ето за тази сладурана -  Гьокче Акйълдъз се говореше, че е част от каста още преди да започне сериала.  Дали пък няма да ни изненадат приятно с нея, мисля че няма проект, въпреки че редовно спрягат името й за този или онзи нов проект.

# 82
Дъгичке Hug , аз също си мислех ,че искам да ни изненадат с Гьокче , много се пишеше за нея преди .
Злати Hug , Сложно Hug

# 83
Где сте , дружкиии ? Hug
Да не ходите на протестите и да сте уморени ? Grinning
Ново от Онур - ходил е на среща с екипа по случай началото на сезон 2 и се прибира у дома . Направил си е тест - негативен е , каза ,че този дето се целунаха да е спокоен . ( ама аз си мисля ,че трябва малко да се откаже от прегръдки и целувки както е свикнал , (да не бере яд после Scream ) Попитаха го  има ли любов в живота му - каза ,че няма да обсъжда тази тема . Попитаха го какво мисли за Озан Гювен и насилието над жените - не разбрах точно  какво каза , но спомена майка си и баща си и че са женени от 40 години  .Явно ги даде за пример  на не насилие  .( Знам ,че той има чудесни обичащи се ,толерантни и европейски тип родители )
Както казват подругите - прекрасно изглежда Онур , аз съм съгласна с тях .Той беше много напълнял , още през  пролетта свали кг , предполагам с  усилените тренировки с персоналния треньор , с когото се снимаше . .Браво , все пак е актьор . Карантината му дойде на  полза , защото много качиха кг и сега се чудят какво да правят Stuck Out Tongue Winking Eye

Да му умра на зимната шапка , ще му се свари главата от жега Sweat Smile

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 23:52 от Phillipine

# 84
Фили тук сме, мила.

Явно всички от екипа са ходили да си правят тест преди началото на снимките и журналистите ги причакват отпред да ги разпитват.  Убавец е нашичкия дори и с каскета на колхозник.

Има такова интервю и с Танер Олмез, даже е преведено на руски.
Голям е сладур това момче. Вежлив, усмихнат, любезен, отговори на всички въпроси, даже прояви загриженост към репортерите. Много го харесвам.

https://vk.com/video23137770_456240009

Тримата мускетари какви ли ще ги забъркат в 4 сезон...
Всичките са загорели, освежени и готови за подвизи.

Ето я Еда.

https://vk.com/video-158229374_456243370

Шафак пък е публикувала тази снимка с надпис:
"В този сезон решихме да направим Зехра синеока."

Лекичка, дружки!

# 85
  • Варна
Фили, Дъгичке : )
Тук съм Фили, опитвам се да гледам Господин грешен, но покрай темите за четене и случващото с протестите - гледам ги онлайн, не мога да го довърша : ))))
Плюс ,че ми се спи зверски, като се прибера в 18 и лягам да спя, едва гледам . . .

Много добре изглежда Онур.

Шефак е супер със сини очи : ) , ама да вземат и малко да я поумнят, че така я сглупиха в трети сезон, чак ме хващаше яд.

# 86
Мерси за инфото Дъгичка
Всички са се побъркали с тези приложения за грим и смяна на цвета на очите .Видях Ураз ( Гедиз от ДП ) развяваше един голям нос в Инста . Какво да се прави - нови технологии .
Много сладък Танер , особено като започна да им отговаря на края  като Али Stuck Out Tongue Winking Eye
Но за разлика от Онур спази дистанция и носеше маска . Браво - добър пример даде .Имам чувството ,че Онур се държа свойски като винаги , забрави ,че сме в пандемия ,защото се притесни ,че ще го питат за любовния му живот и искаше бързо да избяга Joy
Боби , аз гледах онлайн озвучката на Вратата , но много тих говор и се напрегнах доста .Но ми харесва, за сега .Не се кривят пред камерата както е прието за летните дизи комедии .

# 87
Ха, ха, Боби, не се надявам много да я поумнят Зехрата. Това и Халит вече разбра, че е мисия невъзможна.
На мен пък ми се иска не очите да й сменят , а гласа, ама няма как.
Така и не свикнах с този мъжки тембър. Чак ме стряска понякога.

Фили, Ураз снощи и аз го видях, отвратително.
Пусти моди, все ги следват, пък и от нямане на работа народа изпуши.

Ние предпочитаме ето тези сини очи.

# 88
  • Варна
Оо да, гласът й  на Шефак е убийствен : )))) и аз все му се чудя.

Онур винаги бяга като го хванат на улицата и все само благодари и казва колко бил добре : )))) все гледа да се измъкне.
Обаче много добре изглежда този път, защото не е с разни висящи дрехи и като клошар.

Много ви благодаря за новите неща! Kissing Heart Фили, Дъгичке!

bouquet

# 89
Онур винаги бяга като го хванат на улицата и все само благодари и казва колко бил добре : )))) все гледа да се измъкне. Вярно , сега като се замислих винаги бърза да се измъкне от журналистите , независимо какво го питат , а за жените във или около живота  му никога нищо не казва .Както знаем  , особняк си е той !
Наистина гласът на Шафак е много стряскащ , колкото и глупостта на героинята и Smiling Imp

Очаквам новини от сетовете от утре !
Лека нощ

Общи условия

Активация на акаунт