Лидл 141 - Юлски летни вълнения

• 106 908
  • 2 046
  •   1
Отговори
# 1 815
  • тук и там
Някой беше питал за паеля от Лидл.Вемам редовно-но от тази ,която при нас си е в постоянния асортимент( не знам във БГ от коя има)..Дори и за друга да става въпрос, паелите им са хубави.Децата много обичат, имам винаги във фризера-за бърза вечеря,когато се наложи.

# 1 816
  • В полите на Витоша :)
И ние взехме пейката, но за детската стая. Височината е екстра за дете (на 7 г. е сега).
Имам въпрос за капака на раклата - механизмите са много стегнати и вдигат капака много силно нагоре, а трудно се затваря след това. И вашите ли са така?

# 1 817
И ние взехме пейката, но за детската стая. Височината е екстра за дете (на 7 г. е сега).
Имам въпрос за капака на раклата - механизмите са много стегнати и вдигат капака много силно нагоре, а трудно се затваря след това. И вашите ли са така?

,И ние имахме подобен проблем със шкаф, но не от Лидл. Поправимо е, ама точно какво направиха - смазаха механизма или нещо разхлабиха, не съм наясно, но факт, че оттогава се затварят по-лесно и плавно вратичките.

# 1 818
Пантите имат регулиране с едни винтчета от вътрешната страна. Пробвайте с тях.

# 1 819
  • В полите на Витоша :)
Благодаря, ще погледна довечера. Но проблемът е с механизмите за плавно затваряне, а не със самите пантички.

# 1 820
Здравейте, някой да е наясно дали може да се връща бельо? Преди знам, че можеше, но дали няма някакви промени?🤔

# 1 821
Здравейте, някой да е наясно дали може да се връща бельо? Преди знам, че можеше, но дали няма някакви промени?🤔

Май не, ако няма промени в последните дни. Наскоро връщах една сИтЮенция, никакъв проблем нямаше.

# 1 822
Аз също.Веднага на другият ден.Касиера взе кутията без да погледне нищо, пита:дефектирал ли е?Казах не,тесен е.Имах касов бон.

# 1 823
  • София
Скоро пускаха тротинетки, но не купихме, че внука уж имаше. Сега се оказа, че не му е удобна или неможе да я кара и решихме да купуваме нова. Някъде из софийските магазини да ли сте виждали?

# 1 824
Преди няколко дни имаше една синя в Лидл Младост 3

# 1 825
Аз искам да разбера защо в нашия Лидл зареждането е толкова малко, кварталът е голям, но когато има промоция още на същия ден след работа като отида доста от нещата са изчерпани. И това е от години. В един друг Лидл например винаги има наличности дори след дни. Според мен зареждането е неправилно. Не мога да разбера логиката, не знам къде да подам оплакването и има ли смисъл.

# 1 826
  • Пловдив
Аз искам да разбера защо в нашия Лидл зареждането е толкова малко, кварталът е голям, но когато има промоция още на същия ден след работа като отида доста от нещата са изчерпани. И това е от години. В един друг Лидл например винаги има наличности дори след дни. Според мен зареждането е неправилно. Не мога да разбера логиката, не знам къде да подам оплакването и има ли смисъл.
има смисъл, разбира се...в сайта имат контактна форма, пиши там.

# 1 827
Ако не друго, поне ще ти отговорят. Мърхоляците от Била изобщо не ми отговориха, чудя се дали да им пиша отново, или да търся някой шефски имейл, че ме подразниха още повече.

# 1 828
  • София
Има смисъл от писането на оплаквания. Онзи ден и аз писах за напоследък често обсъждания филиал в Борово. Попаднах на един касиер, който едно, че започна да маркира преди да подредя всичко на лентата, второ, че така ми нахвърля нещата, че едва ги събрах и за капак ми беше маркирал 2 пъти бутилка безалкохолна Пина колада. Аз видях чак у дома и вече му се ядосах много, писах в контактната форма. На следващия ден ми отговориха с извинение и писаха да отида да си взема парите. Не е въпросът в 4лв, ама взеха да прекаляват много. Как пък не изпусна нещо да го маркира, а натисна х2.

# 1 829
Една комшийка и тя вчера ми се оплака от филиала в Борово, че не са ѝ претеглили правилно доматите и вместо 1 пакет кренвирши, са ѝ маркирали 5 пакета.

Общи условия

Активация на акаунт