Лидл 141 - Юлски летни вълнения

• 105 192
  • 2 046
  •   1
Отговори
# 2 025
  • In transit
Ейнджъл розето и на мен не ми хареса...много е блудкаво.

# 2 026
Ейнджъл розето и на мен не ми хареса...много е блудкаво.
Българските розета май нямат нищо общо с истинските френски, италиански и т.н. И наше село май боядисват бяло вино и го кръщават розе...
Мои мисли, може и да греша.

# 2 027
Имаме хубави розета, но не са 5 лв. От по-бюджетните на сайкъл беше хубаво. поне преди няколко години.

# 2 028
И аз щях да ходя за розе, благодаря че споделихте отзив, ще пропусна.
Леми, производителят същият ли е?
Същият е, да.
Ами предишното, в тетрапак беше много хубаво.
Zenata, много харесвам на братя Минкови едни от вината, но те станаха от 15 лв нагоре бутилката.

# 2 029
Леми, аз пия бая количества, та не съм много претенциозна за ежедневна употреба. Пие се розето, взех вчера. Но и аз не съм очаквала да е нещо уау.
Взех и блузи за мен и ММ.

# 2 030
Има много хубави български розета, но не в Лидл.

# 2 031
Аз хубаво бях зарязала българските вина, и си бях подхванала вносните в lidl....

# 2 032
  • София
И аз да се оплача по темата с виното.
Взехме Рецина, на нищо не прилича, толкова разредено, изобщо не се усеща вкуса на шишарки.
Последно сме вземали преди 3 години, беше хубаво, това сегашното няма нищо общо с онова.
Пише на етикета че е произведено в Гърция.

# 2 033
  • In transit
Имаме хубави розета, но не са 5 лв. От по-бюджетните на сайкъл беше хубаво. поне преди няколко години.
Точно то пък е спирт с есенция.
Лъки, май си права...оня ден ходихме до Хоуммакс и мм беше удивен колко шишенца с есенции за вино се продават.  Всякакви аромати имаше. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 01 авг 2020, 15:52 от Mikkey

# 2 034
Взех си четката за коса... Или аз имам твърде гъста коса като за нея, или нямам правилна техника на разресване. Thinking Дали ще ми я приемат, ако се опитам да я върна? (Разбира се, ще я измия, подсуша, извадя косъмчетата.)

# 2 035
  • have faith and be patient ..
Без бардолино киарето не оставам в къщи, стана ми най - любимото розе Simple Smile

# 2 036
  • Мадрид / София
Виното в тетрапак го ползвам за готвене. От него не се очаква високо качество.
Днес купих от португалския сладкиш да го пробвам. Пече се в момента. Произведен е в Португалия, купих го замразен полуготов. Ще видим крайния резултат после.

# 2 037
Аз купувам каквото дойде, но предпочитам тетрапак, в бутилка не може да се съхранява отворено дълго време, пък аз обичам да знам, че когато ми се припие, имам вино. Кой знае каква разлика не съм видяла между двата вида опаковка.

Последна редакция: сб, 01 авг 2020, 16:26 от Lemy

# 2 038
На мен ми харесва на Вила Ямбол, в Лидл е около 5 и нещо. От скоро почна да ми харесва и едно на Фрутино с диня и още нещо.

# 2 039
Аз купувам каквото дойде, но предпочитам тетрапак, в бутилка не може да се съхранява отворено дълго време, пък аз обичам да знам, че когато ми се припие, имам вино. Кой знае каква разлика не съм видяла между двата вида опаковка.
Колко дълго го съхраняваш пък и ти? Ако залежат нещо бутилки, дай адрес. Идвам на чистка.
До 3 дни в хладилник си стои моето вино, без промяна във вкуса. Не мога да кажа за по дълъг срок, защото такива грешки рядко се случват (отворено вино да ми залежи).

Общи условия

Активация на акаунт