Добре дошли в Люлин! Тема 32

• 80 611
  • 803
  •   1
Отговори
# 105
Търся добра козметичка в Люлин, моята не работи вече. Ще се радвам на добри предложения.

# 106
  • София
А някой да препоръча някоя винарна с хубаво винце?

# 107
От кои фризьор в Люлин сте доволни, за подстригване става въпрос?
Галя зад Технополис, срещу една детска градина точно се пада. Подстригва супер бързо и адски добре.

# 108
Люлин отново без топла вода, какво им става вече на тези тръби, как ще я караме в отоплителния сезон?

# 109
Здравейте, Имате ли впечатления от д-р Светлана Златкова, която е АГ в Люлин Мед? Има ли раждали при нея? Благодаря!

# 110
Преди години съм ходила на преглед при нея. Любезна, но нищо повече. Убеждаваше ме , че е нормално да имам бяло течение и, че всяка жена имала.

# 111
Здравейте, Имате ли впечатления от д-р Светлана Златкова, която е АГ в Люлин Мед? Има ли раждали при нея? Благодаря!
Препоръчвам доктор Стефка Любомирова от Медива. Направо съм възхитена от спокойствието и любезното отношение на тази жена.

# 112
  • София
Препоръчвам доктор Стефка Любомирова от Медива. Направо съм възхитена от спокойствието и любезното отношение на тази жена.

Работи ли по ЗК?

# 113

Работи ли по ЗК?
Да, всички в Медива работят със ЗК.

# 114
Здравейте, има ли добър дерматолог в Люлин, който да работи по здравна каса?

# 115
Здравейте, има ли добър дерматолог в Люлин, който да работи по здравна каса?
За люлин не знам, но препоръчвам Дерматологична клиника София - по -конкретно д-р Стойкова.

# 116
Търся добра козметичка в Люлин, моята не работи вече. Ще се радвам на добри предложения.

Аз съм много доволна от Деси
https://www.facebook.com/DesiCosmetics/

# 117
А дали може да ми дадете препоръка за добра маникюристка? И двата ми опита в Люлин бяха покъртително зле Sad

По въпроса за дерматолог - доктор Захариева в Софиямед. Внимателна, много мила и разбираща си от работата.

И едно голямо НЕ за доктор Зафирова пак там - какво ли не ме накара да си платя отделно от здравната застраховка, макар и да е покрито от застрахователя и дори амбулаторен лист не ми издаде, за да ми върнат разходите. А за едната процедура се оказа, че ми е взела и 10 лв отгоре на това, което струва по принцип там Triumph ... та имайте предвид да не се набутвате. Освен това ме разкарва цял час между кабинета си и касата! Иначе бих казала, че е компетентна и тя Simple Smile

# 118
  • София
Аз ходя на маникюр при Хриси, която е в салона на метростанция Западен парк, до Мтел. Доволна съм.

# 119
А дали може да ми дадете препоръка за добра маникюристка? И двата ми опита в Люлин бяха покъртително зле Sad

Не искам да те разочаровам, но Люлин е може би кварталът с най-много маникюристки на глава от населението, но повечето са тотално зле. Не твърдя, че няма добри, но аз лично не попаднах на такава, а обиколих доста, коя от коя по-прехвалени. И всяка обясняваше как е най-добрата и другите за нищо не стават. Накрая опрях до Надежда при едно момиче. Ако намериш читава в Люлин, сподели.

Общи условия

Активация на акаунт