Лятото дойде, време не остана, скоро ще съм в прегръдките на мама. Тема 8

• 24 375
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
Кошарката вече е сглобена. Нея ще ползваме за първите месеци.

Днес ще ходим да купим протектор и спално комплектче. Мисля в Хиполенд да разгледам.
Ще вземем и едно матраче за дървената кошарка след това, че сега са намалени в юск.

# 571
Момичета, а вие мислили ли сте как ще храните детето - на поискване или с режим на 3 часа?
Аз мисля да пробвам на поискване (стига да имам кърма разбира се), а ако ще дохранвам с АМ, тогава ще се опитам с режим.

А за памперсите четох, че е важно да се следят напишкани и наакани, ако детето е само на кърма. При тези на АМ  било възможно и по 1 наакан памперс на ден само да има.

# 572
Аз съм решила на поискване. Ние така сме отгледани и според майка ми е хубаво детето само да си изгради режим. Аз също съм съгласна. И двата варианта си имат плюсове и минуси, така че ако нещо не е както трябва ще променяме в движение. В крайна сметка децата са различни, на едни им е добре с режим, на други не.

# 573
Аз отгледах първото си дете на режим от 3 часа. Смятам и сега да се пробвам така. Но ако  надуе свирката вадя гръд Simple Smile
Леле, всички дрехи са му огромни Sad Уж имах дрехи... точно два ромпъра му стават Sad

# 574
  • София
От всичко, което изгледах и аз май ще се пробвам на поискване. Да видим дали ще има синхрон между нас. Синхронното спане не го овладяхме, но дано поне с кърменето не сме на различно мнение Smile
PeacockLove, той ей сега ще ги изпълни. Навивай му ръкавките и си свиркай Relaxed

# 575
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
От опитът си съм научила едно - никога да не си правя планове Joy Всичко зависи от детето. Моето първото беше толкова ревливо и гладно, че вече след като е яло кърма, АМ и му подадеш пръстче, той веднага иска да засмуче Stuck Out Tongue Winking Eye Никога не отказваше мляко. Не знаехме какво да го правим, започнахме да го храним и през 1 час , изобщо не знаех какво се случва.
А памперсите - това само 1 пълен памперс ми се струва нереално..... минимум по 7-8 наакани на ден имаше.....

# 576
Peac, ти кой размер дрешки му беше подготвила. Аз взех 56 и 62 и все ми се виждат малки. Много се чудих, ние и двамата сме височки, предполагам и малкия ще е дълъг. Нали ми е първо бебче и съм страшно неориентирана.Simple Smile

# 577
Няма да използвам приложение отново. Напрягаше ме, притеснявах се. Кърмих на поискване, което беше точно на 3часа. Акаше нон стоп. Знам, че на кърма един път на няколко дни също е ОК, ако няма неразположение.

# 578
За последните 6 часа сме сменили 3 наакани памперса. По мъничко, но има.
Ами, на моето размер 50 му става, а аз имам точно 2 дрешки този размер Simple Smile Май трябва да ида до лидл или Уайкики да видя за други дрешки. Поне 5-6 да имам. Обух му едни панталони... ми той целия може да влезе вътре Wink
Сигурно и аз бързо ще загърбя приложението, особено когато Батко се прибере у дома.

# 579
  • Köln
За последните 6 часа сме сменили 3 наакани памперса. По мъничко, но има.
Ами, на моето размер 50 му става, а аз имам точно 2 дрешки този размер Simple Smile Май трябва да ида до лидл или Уайкики да видя за други дрешки. Поне 5-6 да имам. Обух му едни панталони... ми той целия може да влезе вътре Wink
Сигурно и аз бързо ще загърбя приложението, особено когато Батко се прибере у дома.
Колко голям се роди?

# 580
# 581
  • София
Peacock,каката се роди 48 см и след 10 дни вече нищо не й ставаше от 50ти размер. 😀

# 582
Ама аз няма и 50ти размер Simple Smile всичко ми е 56

# 583
  • София
PeacockLove,а как ви изписаха от болницата,с къс ръкав и повито, или дълъг?

# 584
Вчера присъствах на 2 изписвания, докато чаках главната акушерка на родилното да ми оправи документите за раждането. И двете бебчета бяха с дълъг ръкав и ританки. Нямаха пеленки.

Общи условия

Активация на акаунт