Лятото дойде, време не остана, скоро ще съм в прегръдките на мама. Тема 8

• 24 363
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Боди къс ръкав, ромпър и пелена ако искаш

# 586
Ох аз като абсолютен ентусиаст съм приготвила рокля Joy
Дано не ме изядат в болницата като я видят Grinning

# 587
Аз реших сама да си сглобя комплект за изписване,тъй като готовите изобщо не ми харесват. Ромпърчето го избрах,но се затруднявам с избора на пелена. Ще се радвам да споделите вие какви сте избрали и от къде сте ги купили.

# 588
И аз си го сглобих. Пелена та ми е много тънка, плетена, на дупки на Лорели

# 589
И моите тръгват да се схващат понякога като се протягам, но блокирам всичко като дам стъпалото на контра. Не пия магнезий от сума време и чак съм учудена, че нямам никакво отражение. Relaxed
И при мен това схващане се получава при протягане и то само рано сутрин, но и аз като теб съм му намерила цаката Satisfied.
Спряла съм магнезия и но шпа от много време, тъй като ми забавяха перисталтиката на червата и ми дразнеха стомаха.
Иначе в началото на 33 седмица сме вече 2.5 кг и ми казаха, че е голямо и че вече е обърнато с главата на долу.
И ние в 33 г.с бяхме 2500, питах АГ голяма ли е, тъй като на феталната преди 2 седмици ми казаха " няма да е малко бебе", но тя ми каза ,била нормална.
За комплект за изписване, нямам идея кой размер е , купих от готовите -10 части, но няма да нося всичко. Обмислила съм ританки, камизолка,блузка, ръкавички, шапка и пелена. Ще видим какво ще е времето., защото си спомням миналата година към средата на август имаше няколко дни около 15/20 градуса.
Каквото не им трябва, го връщат, нали?

# 590
От опитът си съм научила едно - никога да не си правя планове Joy Всичко зависи от детето. Моето първото беше толкова ревливо и гладно, че вече след като е яло кърма, АМ и му подадеш пръстче, той веднага иска да засмуче Stuck Out Tongue Winking Eye Никога не отказваше мляко. Не знаехме какво да го правим, започнахме да го храним и през 1 час , изобщо не знаех какво се случва.
А памперсите - това само 1 пълен памперс ми се струва нереално..... минимум по 7-8 наакани на ден имаше.....
Hands Plus1 И при нас с първото ми дете беше същата работа с храненето Joy
Само че имахме проблем с малкия брой наакани памперси - по един дневно, а като пропусна няколко дни (не помня вече колко) и му бяха изписали Лактулоза.

# 591
  • София
И аз си харесах готов комплект, от който ще взема само необходимото в болницата.

Daisy1123, ние в 33г.с. бяхме 2200гр. и ми казаха, че е голям и ме пратиха на консултация с ендокринолог. Оттогава меря захар. Вече през ден, защото резултатите от първата седмица бяха отлични, но явно до края ще ходя на консултации, за да се осъществява контрол.

# 592
Аз съм приготвила боди-тениска, блузка, ританки, шапка, чорапки. Не знам дали ще ми е нужна пелена, ще взема с мен. Но не мога да си харесам. От къде пазарувате онлайн?

# 593
И моите тръгват да се схващат понякога като се протягам, но блокирам всичко като дам стъпалото на контра. Не пия магнезий от сума време и чак съм учудена, че нямам никакво отражение. Relaxed
И при мен това схващане се получава при протягане и то само рано сутрин, но и аз като теб съм му намерила цаката Satisfied.
Спряла съм магнезия и но шпа от много време, тъй като ми забавяха перисталтиката на червата и ми дразнеха стомаха.
Иначе в началото на 33 седмица сме вече 2.5 кг и ми казаха, че е голямо и че вече е обърнато с главата на долу.
И ние в 33 г.с бяхме 2500, питах АГ голяма ли е, тъй като на феталната преди 2 седмици ми казаха " няма да е малко бебе", но тя ми каза ,била нормална.
За комплект за изписване, нямам идея кой размер е , купих от готовите -10 части, но няма да нося всичко. Обмислила съм ританки, камизолка,блузка, ръкавички, шапка и пелена. Ще видим какво ще е времето., защото си спомням миналата година към средата на август имаше няколко дни около 15/20 градуса.
Имам едни графики за различните размери, която ми попълват всеки път когато ходя на ултразвук и 2.5 кг е над нормата за тази седмица. Мъжът ми се е родил почти 5 кг, така че явно на него се е метнал. Иначе съм качила само  5 кг до сега.
За изписването вземам каквото мога, а ако ми трябва нещо друго ще притичваме до нас. Живея на 10 Мин от болницата, така че няма да го мисля много много.

# 594
Аз уж нямаше да си поръчвам комплект, щях да си сглобявам, защото имам и пеленки, и ританки, и.... Но после видях, че Angel baby са пуснали летни комплекти за изписване и си поръчах от там (пък и идеята за дрешки с кауза ме е грабнала напоследък❤). В комплекта няма нищо излишно - боди къс ръкав, гащеризон, шапчица, ръкавички, пеленка. Много съм доволна от избора си.

Онлайн съм поръчвала дрехи само от HM и Angel baby.

# 595
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Първият ми син се роди 3500 гр, 52 см и размер 50 (който се води 0-1месец) му ставаше тамън. Вече 56 и 62 около 3-тия месец му ставаха.
Вижте колко е голяма разликата между 50ти и 62ри размер:

За изписването и аз ще си сглобя нещо, но още не съм го измислила Joy

ioni, за бебето онлайн не съм купувала още, все са от физически магазини. Препоръчаха ми материите в ето този сайт : https://angel-baby.eu/drekhi/603-komplekt-za-izpisvane-panda-v-z … lto-s-pelena.html
За първото дете пазарувах от Вис виталис, Хиполенд. Сега заглеждам много сладурски неща в НМ :

А вижте какви сладурски панталони взех от Уайкики, ( и спирам,че станах досадна Joy ) :

# 596
Имам едни графики за различните размери, която ми попълват всеки път когато ходя на ултразвук и 2.5 кг е над нормата за тази седмица. Мъжът ми се е родил почти 5 кг, така че явно на него се е метнал. Иначе съм качила само  5 кг до сега.
За изписването вземам каквото мога, а ако ми трябва нещо друго ще притичваме до нас. Живея на 10 Мин от болницата, така че няма да го мисля много много.
Ясно, значи си е голяма, друг е въпроса, че апаратите не са абсолютно точни..
Иначе минах на еднокринолог, обременяване с глюкоза и какво ли не, ок ми е захарта.
Другата седмица ще пусна едно.желязо, че при последното изследване и двойно и АГ се съмнява  да не е грешка от страна на Рамус

# 597
Те акушерките обичат големи бебета. Тъкмо ако отслабнат малко първите дни, няма да им се отрази толкова.

# 598
Кошарката вече е сглобена. Нея ще ползваме за първите месеци.

Днес ще ходим да купим протектор и спално комплектче. Мисля в Хиполенд да разгледам.
Ще вземем и едно матраче за дървената кошарка след това, че сега са намалени в юск.

Можеш ли да му сваляш плата да го переш? Бях чела че не се сваля.

# 599
Може, да. Свалих го и го изпрах в пералня на програма за ръчно пране и суших в сушилнята на програма за вълна.
Всичко е наред. Говоря за конкретната на Чико. Не знам с другите марки как е.
Днес се ядосах в Хиполенд. Продават в магазина кошарки тип next to me, но нямат в наличност спални комплектчета и протектори за тях. Онлайн да съм била поръчала...

Общи условия

Активация на акаунт