Лятото дойде, време не остана, скоро ще съм в прегръдките на мама. Тема 8

• 24 372
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Или по-скоро бърза да гушне мама ❤

# 556
  • София
Ох, дано и моето момче изкара още 20 дни и след това е свободно да побърза да се отърве от мен Smile

# 557
Аni4kata1 и TS25, успех! Дано всичко да е наред! Hands Pray
И аз имам от около 2 месеца болки в единия крак и костта от едната страна, но напоследък намаляха. Иначе в началото бяха много силни и се притесних, но и аз предположих, че е от разширяването на костите.

# 558
  • Sofia
Пийкок и аз това се надявах за момчетата. Даже си мисля, че той не бърза, а докторите.
Записват тонове няколко пъти и ми биха кортикостероиди, за дробчетата на бебо. Ама едва ли преди понеделник ще има развитие.

# 559
anichkata1, това в коя болница е?
В 36г.с. не се ли очаква вече да са се развили дробчетата или те се презастраховат? Иначе за тоновете какво казват - добре ли са?

# 560
  • Sofia
anichkata1, това в коя болница е?
В 36г.с. не се ли очаква вече да са се развили дробчетата или те се презастраховат? Иначе за тоновете какво казват - добре ли са?
[/quote
В Надежда съм, в София. Тонове сега пак записаха и май не са много добри. Има много голямо вариране, той много мърда.. Ще чакам да кажат и докторите.
А за застраховането, не знам какво да ти кажа, може би защото е мъничко..

# 561
  • София
Момичета,да се отчета и аз от вчерашния преглед : бебчо е 2600 гр,всичко е наред. За първи път правих запис на тонове. Питаха ме дали съм хапнала нещо,а аз викам няма проблем,ще издържа(пусках и изследвания и не бях закусвала нищо) ,а то трябвало да хапна ,че даже и кола да пийна, за да се събуди бебчо Blush Явно има значение за тоновете. Намалиха ми магнерота и но шпа. АГ каза постепенно спиране. На вас спират ли ви магнезия?

# 562
На мен ми каза в 36 г.с. Да го спирам. Още съм в 33+4 и ще си го пия. Притеснявам се, че ми се схващат краката понякога нощем и като го спра не знам какво ще стане.

# 563
  • София
И моите тръгват да се схващат понякога като се протягам, но блокирам всичко като дам стъпалото на контра. Не пия магнезий от сума време и чак съм учудена, че нямам никакво отражение. Relaxed

# 564
  • София
При мен миналата седмица получих крампи на единия крак,два дни едва ходих,но ме отпусна. Учуди се ,че при толкова магнезий и ги получих,а ако не го пиех Rolling Eyes А днес цял ден имам подготвителни контракции,и малко се притесних.

# 565
И моите тръгват да се схващат понякога като се протягам, но блокирам всичко като дам стъпалото на контра. Не пия магнезий от сума време и чак съм учудена, че нямам никакво отражение. Relaxed
И при мен това схващане се получава при протягане и то само рано сутрин, но и аз като теб съм му намерила цаката Satisfied.
Спряла съм магнезия и но шпа от много време, тъй като ми забавяха перисталтиката на червата и ми дразнеха стомаха.
Иначе в началото на 33 седмица сме вече 2.5 кг и ми казаха, че е голямо и че вече е обърнато с главата на долу.

# 566
Момичета , съвет от мен. Старайте се възможно най- рано да отидете по голяма нужда след раждането. Аз така и не отидох 4 дни и сега направо си от болка Sad трябва да взема нещо , за да се облекчат по- лесно. Газовете направо ме раздират. Извинете, че ви занимавам с това, но понеже и двете в стаята страдахме от това, си позволявам да давам съвети.

# 567
Момичета , съвет от мен. Старайте се възможно най- рано да отидете по голяма нужда след раждането. Аз така и не отидох 4 дни и сега направо си от болка Sad трябва да взема нещо , за да се облекчат по- лесно. Газовете направо ме раздират. Извинете, че ви занимавам с това, но понеже и двете в стаята страдахме от това, си позволявам да давам съвети.
Оо да, в болницата всеки ден ни питаха да се ходили, и която от нас не беше ни даваха по 2 хапченца.

# 568
Мислили ли сте за използване на приложение за следене на брой пълни пелени, хранения, режим на съня и подобни на детето? Помня, че ползвах някакво предния път, но май не ми беше много удобно.

# 569
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Да, няколко влогърки ползват това, мисля да го пробвам живот и здраве, но още не съм го теглила:

Общи условия

Активация на акаунт