Лятото дойде, време не остана, скоро ще съм в прегръдките на мама. Тема 8

• 24 361
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Аз си взех комплект, просто се влюбих в едни сини мечета 😀 Пеленката от комплекта е доста дебела, така че я смених с друга, но пак ми се вижда плътна. Иначе комплектът включва боди с къс ръкав, панталонки, ризка 🤔шапчица и ръкавички. Има и лигавник, ама него ще го махна май.
Моето бебе в 33 седмица също беше 2.500 според доктора, аз не мисля че е толкова голям. Единият доктор все голямо го изкарва, другия все малко 😀 Времето минава много бавно, имам чувството, че остава цяла вечност.
Вие имате ли менструални болки? Аз съм в 34 седмица и всяка сутрин се събуждам със стегнат на топка корем + такива болки. Отивам да пишкам и всичко се оправя. През деня са си наред нещата. Голяма съм паника, на 2 пъти за цялата бременност получих много сериозни придърпвания и болки, не бяха за умиране, ама като се има предвид, че досега всичко е било мирно и тихо и се стреснах.

# 601
Момичета днес официално влизам в 9ти месец,вчера бях на преглед-бебчо е около 2700-2800 вече.Обаче от няколко дни не си чувствам кръста-адски ме боли,а от днес между краката усещам нещо като изтръпване,дори не мога да го обясня какво точно е ......  дали няма да се случат нещата по-бързо от колкото очаквам.....🤔😬

# 602
Аз си взех комплект, просто се влюбих в едни сини мечета 😀 Пеленката от комплекта е доста дебела, така че я смених с друга, но пак ми се вижда плътна. Иначе комплектът включва боди с къс ръкав, панталонки, ризка 🤔шапчица и ръкавички. Има и лигавник, ама него ще го махна май.
Моето бебе в 33 седмица също беше 2.500 според доктора, аз не мисля че е толкова голям. Единият доктор все голямо го изкарва, другия все малко 😀 Времето минава много бавно, имам чувството, че остава цяла вечност.
Вие имате ли менструални болки? Аз съм в 34 седмица и всяка сутрин се събуждам със стегнат на топка корем + такива болки. Отивам да пишкам и всичко се оправя. През деня са си наред нещата. Голяма съм паника, на 2 пъти за цялата бременност получих много сериозни придърпвания и болки, не бяха за умиране, ама като се има предвид, че досега всичко е било мирно и тихо и се стреснах.

И аз съм така..

# 603
Някоя от вас може ли да ми препоръча хубав безконтактен термометър?
С тези пандемии всички термометри, които бях гледала и харесала, са изкупени.

# 604
  • Sofia
Не знам с тия размери... Вчера имаше едно момиче за секцио тук, с 2 пъти по голям корем от моя, в 38ма седмица. Нейното беше към 3200гр. Сега вече осъзнах, колко ми е малък коремът за 9ти месец.
От както съм тук ми мерят тоновете по 4-5 пъти на ден и са добре, не му е висок пулса, но е в норма и е стабилен.
Май няма да предизвикат раждането преди да вляза в 37ма седмица, ако продължаваме така Blush
А за изписването, нали се сещате, че аз мислех, че имам още много време, и сега има сложени в багажа ми гащеризонче с къс ръкав, чорапки, шапка, която ще е голяма и лигавник. Няма пелена... Май таткото ще тича да купува... Grinning

# 605
Може, да. Свалих го и го изпрах в пералня на програма за ръчно пране и суших в сушилнята на програма за вълна.
Всичко е наред. Говоря за конкретната на Чико. Не знам с другите марки как е.
Днес се ядосах в Хиполенд. Продават в магазина кошарки тип next to me, но нямат в наличност спални комплектчета и протектори за тях. Онлайн да съм била поръчала...
Имам предвид плата отстрани а не на дюшека.
Гледах че имат два модела и другия може да се люлее и май ме е яд, че не взех него.
Моето е на тути бамбини. Между другото и аз нямам чаршафи за него, нито протектор. Погледнах им цените и се хванах за главата.

# 606
Шапката , която бях приготвила за изписването беше огромна на главата на детето. Дори подгъната му беше като каска Wink
Ама моя е мъник, не е мерило Wink

# 607
G.Savova, мисля, че ясно се изразих, че всичко се сваля и пере.

Последна редакция: сб, 11 юли 2020, 22:28 от Не се сърди, човече

# 608
anichkata1, моето бебче също върви като твоето. Вчера я измериха 2 450гр. Като започнах да се вайкам на АГ колко е малко, тя ми каза да си погледна корема колко е малък. Попита ме така като го гледам, какво очаквам да има вътре.
Важното е да са добре дечицата, пък после ще си хапват и ще наваксат. 💙💜

# 609
  • Sofia
anichkata1, моето бебче също върви като твоето. Вчера я измериха 2 450гр. Като започнах да се вайкам на АГ колко е малко, тя ми каза да си погледна корема колко е малък. Попита ме така като го гледам, какво очаквам да има вътре.
Важното е да са добре дечицата, пък после ще си хапват и ще наваксат. 💙💜
Да, аз знаех, че върви по мъничко, но не се притеснявах. А и мислех, че за още 3 седмици ще наддаде. Ама тука докторите нещо се завайкаха, заради пъпната връв.
Стискам палци твоето мъниче да си постои още, да качи тегло и да сте спокойни всички. А те ще се родят, и вярвам, че докторите ще направят най-доброто за бебоците. Blush

# 610
  • Denmark
Мога ли да помоля ако някоя от вас е купила пелена за изписването, да ми покаже на снимка как изглежда? Много се обърках с видовете пелени и каква трябва да взема. Да не говорим, че на датски не ги разбирам коя каква е.

Аз чак тази вечер се шашкам. Имам контракции и то продължителни и на целия корем. Усещането е като преди да ми дойде - не точно болка, но не е и без.. Някоя раждала мама със съвети? 😅 Аз дори не знам как се засичат контракции...

Последна редакция: сб, 11 юли 2020, 22:24 от Не се сърди, човече

# 611
Не се лъжете да си люляте децата, после  ще стоите по цяла нощ да люлеете кошарите.

# 612
Marayah, пускам линк към пелената която аз съм взела.

https://dundio.com/%D0%BE%D0%B1%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%B6%D0 … %D0%B0-00262.html

# 613
Сега изписахме Мишо с тази пелена
https://www.hippoland.net/lorelli-pamuchna-pelena-90x90-rozov

За Боги бях взела такава- https://www.baby.bg/lorelli-pamuchna-pelena-za-za-90h90-sm-bezhova.html

# 614
Аз и преди писах, но пак да отговоря към питането на Марая, взела съм същата пелена като Пийк само че в розово. Тънка е и на дупки, мисля, че е ок за лятото. При вас предполагам е по-хладно и е хубаво да подготвиш и една малко по-плътна за всеки случай, поне така си мисля.

Общи условия

Активация на акаунт