Лятото дойде, време не остана, скоро ще съм в прегръдките на мама. Тема 8

• 24 367
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Аз взех пеленки от Джъмбо.
В Waikiki и Пепко също видях, че има муселинови.
Онзи ден ми пристигна една от Алиекспрес, която е от този тип, но ще си я ползвам вкъщи, когато спинка в началото.

Казват, че помагала и при коликите. Ще видим дали има истина в тия думи.

# 616
Лайка, аз също купих една от въпросните анти-стрес пелени както сега ги водят, прочетох много добри отзиви за тях. Купила съм само една обаче, ако видя, че се приема добре и има ефект ще купувам още. Моята е от Вис Виталис.

# 617
Ванеса, и аз една взех. Всъщност май още една поръчах, ама не е пристигнала още.
Иначе е хубава, памучна. Към 7-8лв. ми излезе. Бих поръчала още, ако се приеме добре, както казваш. Доставката обаче в много бавна от това алиекспрес.

# 618
Ох, на бебетата всичко им се казва "пелена", тотално да се обърка човек 😀 Едното за повиване, другото за завиване... Някой ще обясни разликата между всички видове пелени, аз също не знам какви да купя и ще се гръмна вече

# 619
И на мен някой може да ми обясни ахахах
Аз си взех няколко модела,ще обмислям за какво и как да ги ползвам в движение. Все си мисля,че всички ще влязат в употреба по един или друг начин.

# 620
Ами аз лично съм взела няколко муселинови и бархетни пелени - да ги подлагам под главичката (ако повърне да не е директно на чаршафа), като постелки ако оставям бебето например на дивана и тн; да си подлагам на рамо когато го вдигам да оригне ( ако повърне да не е директно върху мен)
Взех няколко памучни пелени, плътни - тях смятам да ползвам като чаршафчета ( не съм купувала специално чаршафи за количка) за количката и легълцето next to me, стават и за завиване в горещите дни.
Плътни пелени - или по-скоро завивки. За тях е ясво за какво ще се ползват, взела съм три вида - една памучна и плътна, тази на Лорели за изписването и още една памучна подходяща за горещо време.
Анти-стрес пелени и чувалчета - взела съм една анти-стрес пелена от памучна материя, не много тънка, не и дебела. Мисля да я използвам в началото за повиване на бебето, казват, че помагат за спокоен сън. Купила съм и едно лятно чувалче 0-6м за да пробвам как ще се приеме, ако е ок ще продължа с чувалчета, защото искам всякакви видове завивки да използвам само в началото, после с чувалчета.
И на последно място съм взела и едно одеало, може би за хладна есен е подходящо според мен. Двулицево е , от едната страна е памучно, от другата много сладурско плюшено.
Надявам се да съм ви била полезна , аз така ги виждам нещата 😁

# 621
  • Denmark
Благодаря много, момичета!🌹
Разбрах, че нямам от тези памучните, които явно са и най-важни. Ще търся тази седмица 🌼

Снимах тези, които имам, но на мен ми приличат всичките на одеало 😂
тази ми изглежда точно като лека завивчица
одеало 1
одеало 2
а тези май са въпросните бархетни? Много са тънички.

Не знам от телефона как да ги сложа в скрит текст, извинете ме.

А, и щях да забравя - ако имате предложения за заглавие на следващата тема - моля, споделете 😊

# 622
Ох, Марая, тази със слончето направо ме накара да се влюбя в нея Heart
Знам, че си в чужбина, но дали не мога да си поръчам онлайн такава?

# 623
Аз да изписването съм подготвила одеалце на дупки, че тук ги предпочитат с името на нашата кукла на него
https://www.next.co.uk/style/st331195/316924#316924

# 624
  • Denmark
Бъдещата баба ми ги донесе от България и са в комплект 😊 намерих го в някакъв сайт. Моят не е от там, но едва ли ти се ходи до малко магазинче във Враца 😅 https://kosara.bg/komplekt-za-izpisvane-na-momcheta-019447 🌼 иначе пише, че е марка Morismo

# 625
лято горещо вече стана, много скоро бебчо ще се гушка в мама ❤️😊

Няма планина, няма море, в 9ти месец сме и много ни е добре 🌹🍀

Като слонче изглеждам аз вече, скоро ще разхождам мъничко човече 😊♥️

# 626
Бъдещата баба ми ги донесе от България и са в комплект 😊 намерих го в някакъв сайт. Моят не е от там, но едва ли ти се ходи до малко магазинче във Враца 😅 https://kosara.bg/komplekt-za-izpisvane-na-momcheta-019447 🌼 иначе пише, че е марка Morismo
Ох, много ти благодаря Hug Flowers Bouquet
Взимам си и аз такова комплектче Hug

# 627
Преди малко видях голяма капка алена кръв по бельото отзад. Явно хемороиди, но не ме боли. Не съм усетила. Дали е нормално?
Трябва ли да се притеснявам?

# 628
През Август радост най -голяма, аз ще бъда горда мама!

# 629
Аз съм приготвила боди-тениска, блузка, ританки, шапка, чорапки. Не знам дали ще ми е нужна пелена, ще взема с мен. Но не мога да си харесам. От къде пазарувате онлайн?

Накупих си доста работи от https://hellokids.bg/ и https://kosara.bg/

За пеленките - взех си по 4бр. бархетни и тензухени и 6бр. муселинови, а за завиване антистрес пеленка-чувалче, 2в1
Скрит текст:

Имам и няколко одеалца. Предполагам са достатъчно.

А за изписването - задължително ли е да има пеленка?

лято горещо вече стана, много скоро бебчо ще се гушка в мама

Аз съм за това заглавие Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт