Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 80

• 88 162
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте!

Ели, Ени благодаря ви за тези красоти, които сте публикували.
Сладурчо е Баръш. И аз го харесвам така любовно отнесен, щастливо усмихнат, с мъжкарско излъчване и красив глас. Прекрасен!
Наистина са много хубава двойка с Мелиса. Дано ги харесат като двойка за някой сериал.
Знаете ли нещо за Елчин?

# 676
Дими    около Елчин няма новинки за сега ,но дано ни изненада и тя есента с нещо ново.
Ново няма ,но затова пък феновете творят красоти.

От Баръш новото е ,че продължава усилено да тренира.

и от сета на рекламата

# 677
На Елчин неволите с бившата мениджърка Башак Окай продължават.
Съдебният процес не е приключил,  до колкото разбрах искът е за много пари.
Елчин вчера публикува в ТТ ,че тя и нейните близки няма да се откажат да стигнат до края въпреки злото, вредите които са и нанесени.

Естествено изгодата е пари и неволите и вероятно още ще продължават.

Снимките вероятно са от реклама, Елчин е просто красавица - нежна, ефирна сладурана

Ени, Димана  

Баръш е последователен в тренировките и му личи, я какви мускули е направил

# 678
Пост след пост , но заради Елчин си струва
от нейния Инстаграм

Фотографът Сuney Тakeroglu е пристигнал в Истанбул, дали не се задава нова фотосесия

# 679

Ели  мерси за новите снимки Flowers Hibiscus  Много хубаво има раздвижване около Елчинка   Значи да очакваме и нещо новичко и готино свързано с нея надявам се
И още една снимка

И от Баръш ще очакваме продължение на рекламата за ТуркСел

и още  една нова снимка

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 21:05 от Eny87

# 680
Ени, тази година няма продължителни фотки  от ресторанти в Чешме. Развя си шортите покрай брега колкото да се отбележи, че е морски и да има материал за колажи .
Работа. Работа. Работа
.
......................................................................
редактирам се с едно ново видео

Онур/ Корай е дал интервю на Ферит Йомероглу от Хюриет в което разказва за Корай и как след ,,Любов под наем ,, се направиха доста копия.  Опитаха се, ноооо  Йомер и Дафне са неконкурентни.
Оригиналът  си остава ненадминат, поне за мен

https://youtu.be/V4629wHyzn0

https://youtu.be/gonqdZjmRUQ
=========================================
Салих с променена визия, работил е върху себе си. Доста е поотслабнал

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 18:35 от eliNIM

# 681
Баръш е още по-секси от преди.
Елчин си е все така красива и нежна.

# 682

Ели  мерси за видеото и снимката  Flowers Hibiscus.Салих и Йозге изглеждат добре заедно и трейлъра на сериала им ми хареса ,дано имат голям успех.
Баръш работи и  снимките с фенове не спират. .Е те и предни години не спираха ама след 10-та фотка на човек малко почва да му омръзва от една и съща локация-плаж или плажно заведение, а сега има раздвижване и това е супер.
От вчера ,било втория ден от снимките за рекламата

И от днес ,локацията е Фенербахче Парк ,но дали е заради рекламата или за нещо друго не  е ясно.Ноооо не е важно защото фотките са много сладурски

Всички обичат Баръш -от малки бебета до големи мъже през мацки от всякаква възраст  

А това вече е по билбордовете на Истанбул  

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 23:00 от Eny87

# 683
Предизвикателни  билбордове, дано са по пешиходните пътеки, иначе.... проблеми ще създават

Рускините коментират, че може би на Баръш ще му партнира Фахрие Евджен. Е каката ще е спокойна , няма да е притеснена около снимките и партньорката на мъжа си.
Кой знае коя ще бъде  последно, до стартирането на снимките има непредвидени  уточнявания с артистиите.

Скрит текст:
Бирсен Алтунташ сообщает, что продюсер Akli Film Эмре Конук зафоловерил Фахрие Эвджен в Instagram. А ведь только вчера вышли новости, что Фахрие может вернуться в проекте гос канала TRT1.

Могут ли слухи о том, что она составит компанию Барышу Ардучу в продолжении сериала #ВеликиеСельджуки быть правдой?

# 684
Вече  е официално ,Фахрие ще  бъде султанката на султан Алпарслан.

https://twitter.com/dizilah/status/1410628250640977922

Ето я и нея ,а мъжа не знам дали е режисъора или продуцента или може да е мениджър някакъв.Ноооо тя чете книгата за този султан.не знаех ,че има книга по която е сериала или може би това е някоя историческа книга  
Ето и още едно инфо в което се казва ,че Фахрие Евджен  е подписала за  историческия сериал Алпарслан на канал TRT 1.Продуцента на сериала Емре  Конук и собственика на AkliFilm  са публикували новината  и предполагам и снимките в инстаграма на сериала и са казали на Фахрие Добре дошла..Този брадатия сигурно е Емре Конук.
Хубава екранна двойка ще са Фахрие и Баръш,тя има излъчване и стойка за султанка.

https://twitter.com/burakfansclub2/status/1410651653443833858

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 21:04 от Eny87

# 685
Вече нямам търпение за тези Селджуци. С Фахрие ще са страхотна двойка, сигурна съм Heart Eyes

Единственият недостатък, и то огромен, е, че сериалът е по TRT1. Няма да има влажни погледи, за целувки да не говорим!
Дано все пак е хубав! Grinning

# 686
paterina  и аз мисля ,че Фахрие и Баръш ще са супер заедно.И как иначе и двамата са хубави ,стройни,с харизма ,добре играят еми как няма да им се получат нещата на такива едни двама човека.    Heart
Предполагам че заради канала няма да има целувки или нещо по-така ,но иначе погледи,прегръдки и целувки по челото или по бузата сигурно ще има Попрегледах малко в темата на сериала и мисля ,че в първия сезон е имало няколко двойки и са били доста харесвани от феновете .Така че предполагам и за напред ще има и нещо романтично.В крайна сметка всяка седмица Алпарслан няма само да язди кон и да  върти меч ,а султанката да се опитва да убива всяка  по наперена фаворитка и да върти интриги в харема ами ще има и нещо по така е естествено по стандартите на TRT 1  де  
Ели  няма тука  пешеходни пътеки ,гледах едно клипче в туитър на някой луд фен дето ги беше заснел билбордовете той от едната страна на улицата на тротоара  по улицата преминават непрекъснато коли ,а билбордовете са от другата страна на другия тротоар.Те и снимките затова бяха  с лошо качество.Ето сега някой е снимал по отблизо  и с хубаво качество да ги видим по добре тия билбордове.Но предполагам че ще има и по пешеходни маршрути и на обществени места и на автобусни спирки от тия билбородове.Такъв тип реклами ги слагат на всякъде , за да се набиват на вниманието  на човек.Ааах а тия точно реклами доста добре привличат вниманието Heart

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 22:12 от Eny87

# 687
Хубави новини сте донесли.
Баръш и Фахрие, красиви и двамата. И двамата с аристократична осанка
Само дето историята е от стари времена,много отминали години.
Съжалявам,че не е съвременна история.

# 688
Здравейте момичета!
Нахлувам смело в темата, надявам се нямате нищо против, с надеждата, че тук ще гледате и коментирате Селджуците в бъдеще Simple Smile
Гледах първи сезон и пишех в темата за сериала, но доколкото разбрах повечето няма да гледат новата история, така че едва ли ще се коментира там.
Сигурно сте чели, колко много от зрителите се обидиха на Емре Конук, защото се почувстваха излъгани и с право.
За себе си мога да кажа, че всичко което искам е добра история, интересни персонажи и симпатични актьори Smirk Всичко това го имаше в първи сезон и според мен летвата е високо, а както виждам с обявяването на Баръш и Фахрие, екипа няма никакво намерение да я занижава Smirk, което много ме радва, защото обичам исторически сериали и филми.

Костюми, грим, декори, диалози..., всичко беше на ниво. Старите сценаристи напуснаха, но се надявам, че новите по нищо няма да им отстъпват, даже напротив. Ако имах някаква забележка то тя е, че имаше прекалено много бойни сцени и то в една и съща горичка, на която знаех наизуст дръвчетата и храстите Grinning Точно, заради това пропуснах последните няколко епизода, но смятам да си ги наваксам.
Силно се надявам, че Алп Арслан известен с военните си умения, няма да го виждаме само на бойното поле особено с красивата Сеферие Хатун, която ще има до себе си Smirk
Може и да няма целувки, но любов и романтика не липсваше и тя бе особено осезаема между Сенджер (внукът на Алп Арслан) и неговата любима Турна. Зрителите ги обожаваха! Сигурна съм, че Баръш и Фахрие ще ни доставят необходимите дози романтика и се надявам, че сценаристите няма да ни лишават системно от нея и да залитат предимно в рязане на глави Smirk

Един персонаж от старите ще продължи участието си и във втори сезон, доколкото разбрах- Низам ал- Мулк- дясната ръка на Алп Арслан и синът му Меликшах, чиято история наблюдавахме досега.
Чудесен! Много го обичах Simple Smile

# 689
Джулия, благодаря за интересния пост.
Баръш го бях замислила, че нещо ми се губи това лято от Чешме
и ето че се появи с Енгин,  купонът върви.

Общи условия

Активация на акаунт