Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 80

• 88 169
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Честит рожден ден на хубавата и талантлива Елчин!

Изключително нежна  артистка!

Много хубави кадри са включени в клипчетата

Последна редакция: чт, 13 авг 2020, 18:35 от eliNIM

# 122
Hug Hug Hug
Честит Рожден Ден на  Елчин !Да е здрава ,да е много щастлива ,красивата  и усмивка никога да не слиза от лицето и ,да постигне голям успех с новия си сериал както и с всяко свое  бъдещо начинание .Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover Heart Balloon

И новини от "Чукур " ще започват снимките в неделя ,а това е семейство Ерденет.Мацката е братовчедката ,възрастния е бащата ,другия е брата ,който познаваме от предишния сезон и естествено нашето момче Арък Бьоке.Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 авг 2020, 22:54 от Eny87

# 123
  • Варна
Честит рожден ден на Елчин!  bouquet
Нека да й се сбъднат желанията ( по-долу според рускините) професионални и лични! Да е много щастлива и да ни радва все така!

По словам самой Эльчин, она хотела бы работать с такими людьми как:

Керем Чатай (продюссер Ay Yapım), Хиляль Сарал, Зейнеп Гюнай Тан, Чаган Ырмак (режиссёры), Ахмет Мюмтаз Тайлан, Халюк Билгинер (актёры).

# 124
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ени, понеже не съм гледала Чукур, разясни ми малко, моля те - на снимките виждам Нежат Ишлер и наш Баръш - играят в Чукур ли те?

# 125
Ени, понеже не съм гледала Чукур, разясни ми малко, моля те - на снимките виждам Нежат Ишлер и наш Баръш - играят в Чукур ли те?

Светле, нали може така да се обръщам?
Да отговоря вместо Ени, да играят и двамата братя са

# 126
Да е жива и здрава Елчин, с много интересни и успешни проекти!

Аз четох преди 1-2 седмици, че Баръш не е подновил договора за Чукур. Ще доснима само епизодите, които не са успели да заснемат поради пандемията. Сигурно трябва да подготвя сватбата Wink .
Следващата година започвал нов проект със Серенай.
Въобще не знам дали е вярно, но реших да го споделя. Пишеше, че новината е от Birsen Altuntaş, но аз не я следя и не мога да потвърдя.

# 127
Здравейте!

Хубаво ни е момичето. Красавица! Да е здрава и много щастлива!  Birthday
Много искам да я гледам и с нетърпение чакам да започнат излъчването на новия сериал, който разбирам снимат в момента.
Благодаря ви за споделените нейни снимки и клипчета.
Не мога да намеря един клип с празнуването на РД на Дефне, когато Йомер дойде с колата с балони.
Беше прекрасна серия от ЛпН.
Дано Баръш да снима от догодина нещо ново и дано е вярна информацията от Бирсен. Искрено се надявам.
Искам и него да гледам много, а със Серенай мисля ще си допаднат. Нея също харесвам от Прилива.
Приятна вечер!

# 128
Светле ,Ели  ти е отговорила ,но да добавя и аз  за братята Ерденет.Нежат Ишлер играеше големия брат  и беше основния  враг на главните  герои в "Чукур" обаче понеже се издъни яко  и по телевизията  и сътветно пред цялото общество лъснаха кирливите ризи на семейството му го пратиха  на почивка в чужбина и на негово място  или по-скоро на чело на бизнеса застана малкия брат Арък Бьоке /Баръш.Предполгама ,че сега  в новия сезон героя на Нежат няма да се  връща тък като  ще се появи и бащата както и братовчедката и заедно с  Арък Бьоке  сигурно ще са достатъчни да тровят живота  на главните герои на сериала.
Баръш мисля че беше предвидено да играе само няколко епизода   до края на сезона и в новия  да не участва обаче със започването на пандемията ситуацията се промени и  затова сега ще си изиграе предвидените епизоди или може и още няколко отгоре и  или ще му занулят ЕГН-то на Арък Бьоке или и него ще го пратят  в чужбина като батко му .GrinningНякъде ми попадна инфо ,че ще  бъде за 7 епизода в "Чукур" ,предишния сезон пък имаше инфо за 4 или 5 епизода  ,сигурно като почнат снимките и като почне да излиза повече  инфо ще стане ясно  ,но  предполагам така или иначе няма да е за цял сезон .
За Серенай и аз прочетох ,че ги спрягат с Баръш за новия сезон да играят заедно.Ако това стане ще съм много доволна ,харесвам я аз Серенай  много.

# 129
Светле ,Ели  ти е отговорила ,но да добавя и аз  за братята Ерденет.Нежат Ишлер играеше големия брат  и беше основния  враг на главните  герои в "Чукур" обаче понеже се издъни яко  и по телевизията  и сътветно пред цялото общество лъснаха кирливите ризи на семейството му го пратиха  на почивка в чужбина и на негово място  или по-скоро на чело на бизнеса застана малкия брат Арък Бьоке /Баръш.Предполгама ,че сега  в новия сезон героя на Нежат няма да се  връща тък като  ще се появи и бащата както и братовчедката и заедно с  Арък Бьоке  сигурно ще са достатъчни да тровят живота  на главните герои на сериала.
Баръш мисля че беше предвидено да играе само няколко епизода   до края на сезона и в новия  да не участва обаче със започването на пандемията ситуацията се промени и  затова сега ще си изиграе предвидените епизоди или може и още няколко отгоре и  или ще му занулят ЕГН-то на Арък Бьоке или и него ще го пратят  в чужбина като батко му .GrinningНякъде ми попадна инфо ,че ще  бъде за 7 епизода в "Чукур" ,предишния сезон пък имаше инфо за 4 или 5 епизода  ,сигурно като почнат снимките и като почне да излиза повече  инфо ще стане ясно  ,но  предполагам така или иначе няма да е за цял сезон .
За Серенай и аз прочетох ,че ги спрягат с Баръш за новия сезон да играят заедно.Ако това стане ще съм много доволна ,харесвам я аз Серенай  много.

Добро утро!

Ех, че хубава Елчин. Ени, явно имаме сходни харесвания на актриси и аз харесвам Серенай и ще се радвам да играят с Баръш. Дано да стане!

Приятна и прохладна събота пожелавам!

# 130
Hug Hug Hug
Дими  Simple Smile
Вчера  артистите от "Чукур" са се събрали за четнето на сценария ,Баръш също е бил  там.

https://twitter.com/ii____fai/status/1294484191938260993

# 131
Нова снимка на Елчин...Различна от минали проекти ми се струва, но все хубава!

# 132
Елчин тия дни ни радва с много нови снимки за наша радост Simple Smile
Ето и днес имаме красота Simple Smile

и един красив колаж с двете най-нови снимки Simple Smile

Арас Булут  днес обяви  началото  на снимките на новия сезон на "Чукур"

Непредвидено бързия финал на сезона завърши интересно сега да видим началото на новия сезон какъв ще е Simple Smile Тука Ямач много забавна физиономия направи на края .Сигурно си вика абееее  ай..............р и от тебе и от цялата ти гейска  фамилия .Едвам се отърах от брат ти сега и ти ми се натресе  Simple Smile

https://twitter.com/ShowTV/status/1239661723486957570

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 17:40 от Eny87

# 133
Прекрасна Елчин, прекрасна красота.Нежна!

от сета

https://twitter.com/elbarnews/status/1295084234303053824

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 22:58 от eliNIM

# 134
  • Пловдив
Невероятна!!!

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 20:57 от dan4eto24

Общи условия

Активация на акаунт