Десетокласници 2020/2021

• 38 556
  • 780
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Пълни тъпотии. Сигурно някое дете си е направило тест за Гърция.
Аз звънях на Ковид телефона и тая ми каза, че не е желателно да излизаме и е желателно да си направим тестове. 😁 Как ли пък не.
А можем ли да си изпросим лаптоп? Има ли такава програма? Сериозно нямаме.

# 631
  • София
А, току-що прочетох, че след тестването на всички служители от 107мо, няма други заразени и освен 4те карантинирани паралелки, останалите утре са на училище.
Десем, честито!
Да видим, след вчерашното висене на журналистите, пред оградата на училището и съобщаването на уау новината, дали днес ше съобщят и добрата такава...

# 632
Ти пък, добрите новини не са интересни 😉

# 633
  • София
Честит празник ! Ние закрихме лятото с 3 дни в Търново. Овикаха ме, че утре имали 3 входни, влачиха 1 раница с учебници, че ги и отвориха. Днес се върнахме на обяд и пак яко плюнчат, пишат. В четвъртък сме на родителска. Купили сме всичко, което е ясно досега. Вече 3 поръчки в Озон имам. АВО-то го почват офлайн  от 05.10.
Едната искаше да ходи на курс пи БЕЛ при проф. Весела Кръстева, но й съвпада с английския, та ще вземам само помагалата в края на месеца. После ще ги споделя тук, ако има интерес.

# 634
  • В светлината на слънцето
Засега наборката ще има 1 час мат у дома с частен учител (но не за НВО, а за да не закъса с някое незнание). Иска да преговарям с учителката на брат й по бел за малко уроци напролет, вече за НВО. Ама дали ще стане, не мога да знам.

# 635
Здравейте,гутен морген, и т.н.
  12 Е в СМГ е под карантина-племенникът е в друг 12ти клас там.
  И да питам сега , какво се случва като сложат клас под карантина?
   -детето си седи у дома и учи онлайн.
  - с другите в семейството какво се случва-аз,баща,брат,.....
  - кой прави тест на детето,или чакаме да прояви симптоми?
  Първа двойка на лице-входно по биология.Четох,четох,мрънках,говорих-наборът седи и ме гледа като "голЕм камИк" и пита-кво толкова се газираш,тва е входно?!
   Ще се пие!!!

# 636
  • София
-ДА
-нищо, животът им си върви
-чакаме

Аз чакам резултат от входното по математика. Знаеше, че е в понеделник, но не и кой понеделник...
Сега ще видим какво е направил. По негови думи, всичко е на 6! Аз съм реалист и очаквам към 3,50, щото не е отварял задача от края на юни. Лично ще ви го докладвам, като видя Школото... Trollface

Такава каша става с този вирус, че мисля, че никой не знае какво прави и защо го прави... Дано минем метър, поне само с 1-2 карантини... Satisfied

# 637
  • София
Писах горе какво ми отговириха на Ковид телефона.
- Да
- Останалите си вършат работата, обаче било желателно да си седят вкъщи.
- Било желателно да си направим тест. Сами, разбира се.

# 638
# 639
Благодаря!

# 640
  • София
Айде и ние с карантиниран клас! И понеже е 11-ти, под карантина са и учениците от съответните групи по профилирана подготовка.

# 641
  • София
Е, те не са ли контактни от втори ред?

Аз от снощи съм в шок, откакто прочетох, че частната лаборатория е подала към директора на 107 оу, че всички проби са отрицателни, а посред нощите го информорат, че са се объркали и има още 2 положителни.
СРЗИ не работи, щото е празник, без значение, че светът е в пандемия, а той трябва да реши, какво да прави с отварянето на училището днес....
Изобщо, едни противоречиви мисли ме налягат...!

# 642
  • София
Е, те не са ли контактни от втори ред?

Не, децата с които заразеният е в една група по профил са от първи ред - имат общи часове.

# 643
Здравейте,гутен морген, и т.н.
  12 Е в СМГ е под карантина-племенникът е в друг 12ти клас там.
  И да питам сега , какво се случва като сложат клас под карантина?
   -детето си седи у дома и учи онлайн.
  - с другите в семейството какво се случва-аз,баща,брат,.....
  - кой прави тест на детето,или чакаме да прояви симптоми?
  Първа двойка на лице-входно по биология.Четох,четох,мрънках,говорих-наборът седи и ме гледа като "голЕм камИк" и пита-кво толкова се газираш,тва е входно?!
   Ще се пие!!!
На мен друго ми е интересно какво ще е случи със заразеното дете след като се излекува ако изобщо е болно и мине кантината.Нали се сещате че ще бъде заклеймено,обвинявано и ще му се подиграват.

# 644
  • София
Голяма каша става с контактните, пък да не говорим за карантинираните. Не знам РЗИ как ще се справи с такова количество информация за карантината.
Според мен изобщо не трябва да се спират класове за карантина. Само който е болен.

Общи условия

Активация на акаунт