Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво столче взе Диди за бебетата?
Какви практични покупки правят майките за бебетата си?
Какви са някои съвети за покупки на бебешки артикули?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво столче взе Диди за бебетата?
-
Какви практични покупки правят майките за бебетата си?
Други майки споделят, че започват да правят покупки за бебетата си, като например количка, стерилизатор, шишета, дрехи и пелени. Една майка споделя своя списък с планирани покупки и смята да пазарува по него постепенно, за да избегне закупуването на всичко наведнъж. Някои практични покупки, които майките правят за бебетата си, включват камера за наблюдение на бебето с Wi-Fi връзка, която позволява наблюдение на бебето от разстояние и електронни книги за бебета. Освен това майките често купуват комплекти дрехи и ританки, които са практични и удобни за бебетата.
-
Какви са някои съвети за покупки на бебешки артикули?
Майките споделят съвети за покупки на бебешки артикули, като например избор на практични и удобни комплекти от дрехи и ританки. Те също така съветват да имате предвид, че новородените нямат терморегулация и да се обличате подходящо за температурата в дома. Освен това майките отбелязват, че през първите шест месеца бебетата растат много бързо, така че е добре да вземете предвид количеството на покупките.
-
Какви преживявания имат майките по време на бременността?
-
Какви са симптомите на прееклампсия и какви са препоръките за внимание при подути крайници по време на бременност?
Аз съм малко по- към октомврийките(просто тука с вас ми е хубаво) , отговаряме на 27 седмица и вече доста ми тежи, има няма десетина килограма съм качила, а съм висока 175 см, но едва ставам, тромава съм, непохватна, разсеяна, една прахосмукачка пускам и спя по 2 часа после мъртвешки сън. А момичетата с близнаци представям си , всичко е двойно при вас и пак сте супер ок с килограмите. Браво!!!! Възхищавам ви се и съм сигурна, че сте много красиви. После ще смъкваме каквото има няма се плашите
и аз искам такова. Много практично ми изглежда.
Абе след раждането ще се свалят някак.

За дреболиите се отпуснах като наближи 7м, че да съм готова ако решат да избързат бебките.

Знам, че е кофти, но според мен по-тъпо би било да кажа "промених си решението, няма да стоя до септември". Обаче се чудя какво може да ми напише АГ, че да ми даде такъв болничен? И също после, ако случайно срещна шефа си или някой колега, докато се разхождам, няма ли да изглежда кофти?