НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 4

• 45 724
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
За болките, които описват някои под линията на кръста, това е нещо като ишиас,.който става при бременност. После отшумява. И аз се бях притеснила , при мен беше рязка болка все едно нож ми забиваха там и въртяха този нож. Отмина , сега съм 26 седмица. Сега ставите са ми много зле,та утре ще изследваме Д и Б12. Така ще е, тук опъва, там придърпва, боли, тежко Grinning Аз съм малко по- към октомврийките(просто тука с вас ми е хубаво) , отговаряме на 27 седмица и вече доста ми тежи, има няма десетина килограма съм качила, а съм висока 175 см, но едва ставам, тромава съм, непохватна, разсеяна, една прахосмукачка пускам и спя по 2 часа после мъртвешки сън. А момичетата с близнаци представям си , всичко е двойно при вас и пак сте супер ок с килограмите. Браво!!!! Възхищавам ви се и съм сигурна, че сте много красиви. После ще смъкваме каквото има няма се плашите Grinning Heart

# 526
  • Тук... някъде
Аз съм качила вече 8,5 кг в 23+3, но и при мен заради височината (184см) сякаш се разпределят равномерно. Коремчето ми едва си личи, най-голяма разлика имам в гърдите.
Вчера пообикаляхме за количка - набелязах си тази https://www.hippoland.net/chipolino-kombinirana-kolichka-3v1-pre … ramel-kkpre0193ca
ММ както казваше, че още е рано да купуваме каквото и да е, вчера изпадна в “умопомрачение” сред бебешките неща и накупи 2 торби с аксесоари и дрешки 😂 едва го измъкнах от Хиполенд и после искаше да ходим по още магазини, че не можа да намери розова лъжичка 🤦🏼♀

# 527
Кокондрелче, много мило ми стана от реакцията на мъжа ти 💕. Моя хич го няма в това отношение. Сигурно като се роди госпожицата, чак тогава ще осъзнае. Иначе казва, че обича малката, ама още не ѝ го показва 😁.

Количката, която си харесала, също е „мой тип” - и цена, и характеристики.

# 528
Количката е страхотна и цвета е много стилен. Подхожда и за момче, и за момиче. Аз моята количка не я харесвам особено, ама ме изкара. Беше доста евтина - 360 лв. Сега за второто може би ще ползвам на зълва ми. Като че ли е по-здрава от моята и е подобен цвят.
Аз се ровя из сайтове и съм си набелязала разни неща, но нищо не съм купувала. Ще пазарувам основно онлайн. При нас няма големи магазини, а аз обичам да имам повече избор. Това за дрехи. Иначе от първото дете ще ползвам каквото мога. Имам си всичко. Е, някои може и цветово да не са съвсем подходящи, но ще свършат работа. 😃
То затова е хубаво каквото може да е в по-неутрални цветове.
Аз, например, розаво не харесвам твърде, но виждам, че за момиче масово се предлага всичко в тази цветова гама.

# 529
  • София
Аз съм +1,300 кг. в 21г.с.+3.
Разбира се, нищо не пречи в края да се освиня. Grinning

От количка 3в1 се отказах, тъй като ми се струва, че кошчето за кола ще умалее доста бързо.
Така че, ще вземем количка 2в1, а за колата направо столче 0-36 кг. с изофикс.

КОКОНДРЕЛЛА, браво на мъжа ти, направо си го представих...
Колко сладко ! Heart
От моя не се очакват такива
постъпки... Unamused

# 530
Аз съм в 23+4 и съм +13 кг ...

В събота бях на лекар. Каза че няма от какво да се притеснявам и да си спя както си реша. Още било рано и матката още не била където вече има нужда от предпазливост.
Каза на морето да си ям всичко без сурови риби, да не се тревожа от гъбички, че те не виреят във водата, а се получават от кисела среда и ми изписа глобули за оправяне на пх то. И изобщо да правя всичко, което си искам.

# 531
Дух,  какви са тези глобули?

# 532
Оо момичета аз още нищо не съм купила, но днес открих това ⬇ и много искам такова 😭 ако някъде видите нещо подобно втора ръка, свиркайте.😁

(23+3 съм +5кг.)

# 533
Аз съм 23+1 и съм качила 12кг.Утре съм на преглед да видя какво ще каже АГ по повод ФМ от 17.07. Имам 30мм шийка,фуниевидна,затворена и съм все още с ниска предна плацента.Дано да се качи по нататък, че иначе.....

# 534
Ntmasdom Heart Eyes и аз искам такова. Много практично ми изглежда.
Ох с тези покупки не може да се разберем с ММ. Рано било и като види, че се загледам по нещо за бебето и веднага ме дърпа. Никакъв ентусиазъм не виждам в неговото държание.
За килограмите не ми се говори. В 25+0г.с. +8кг. Висока съм 158см и ми личат. Disappointed Relieved Абе след раждането ще се свалят някак. Simple Smile

# 535
  • София
Нтмасдом, това нещо не ми се мисли как ще се почиства като започнеш да захранваш и бебо се клепа с храна... Grin
Иначе не е кой знае какво, с някакъв луд късмет може другите две трансформации да те изкарат до 6 мес... Макар че силно се съмнявам.

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 00:54 от rave

# 536
Ние нищичко не сме купували, а толкова момичешки неща съм харесала 💒💕но ми се струва рано и съм леко суеверна май.. 😁 Момичета,аз имам въпрос - мога ли да си запиша час някъде само за доплерово изследване? Мисля, че да ама странно ли ще е, ако отида самл затова някъде , да кажем в Щерев? Може би въпросът ми е глупав, както често се случва 😊😁

# 537
rave... уби целия ми ентусиазъм! 😂 Не  че не си права де... просто ми се стори супер практично тези трите да са в едно вместо три отделни ...живеем в гарсионера 🤷🏻♀

# 538
  • София
Момичета, малко офтопик, но ако не сте ходили на зъболекар скоро - сега е момента да отидете на профилактичен преглед, докато коремите не са натежали много. После по спешност или с бебе ще е по-сложно.

Аз все още нищо по-едро не съм купувала. Чакам първо да се преместим на по-широко Joy За дреболиите се отпуснах като наближи 7м, че да съм готова ако решат да избързат бебките.

# 539
  • Варна
Хора, благодаря за съветите за котката! Hug
Днес ще ходя на ЖК и ще видим какво е положението, но мисля, че всичко е наред, излишно се панирах. Вчера пусках музика със слушалки на бебочно и веднага се активира и взе да рита. Дано само да е било от кеф, а не от досада. Joy

Иначе сега се притеснявам за друго.... Днес мисля да кажа на моята АГ вече да ми даде болничен и да приключвам с работата (тя е ОК с това и каза само да й кажа). Притеснявам се, понеже тъй като съм още в изпитателен срок (почнах нова работа и разбрах, че съм бременна) като съобщавах новината "обещах", че ще стоя до последно, т.е. до септември. Обаче не мога да търпя вече, цял ден съм на компютъра и ми е много напрегнато, понякога има супер много работа и стоя по 12 часа. ММ се притеснява и не иска да работя толкова. Та.. плана ми е да кажа, че не се чувствам добре и да изляза извънредно в болничен без да ги предупреждавам. Neutral Face Знам, че е кофти, но според мен по-тъпо би било да кажа "промених си решението, няма да стоя до септември". Обаче се чудя какво може да ми напише АГ, че да ми даде такъв болничен? И също после, ако случайно срещна шефа си или някой колега, докато се разхождам, няма ли да изглежда кофти? Worried

Общи условия

Активация на акаунт