Сполучливи имитации на маркови парфюми - 34

• 76 377
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
allforone ,аз си го налях 30 мл. + 30 капки и се задържа към 4-5 часа.
Ако си сипеш 2 -ни капки ,предполагам че ще издържа цял ден.

От къде си го купихте? Търся в София физически магазин на Рефан, в който добавят капки, но намирам само капсуловани.

# 121
Магазин на Рефан за наливни парфюми има на Гурко, малко след Спортната палата, в посока Шишман от лявата страна.

# 122
  • София
Наливни на Рефан има и на Опълченска и Стамболийски срещу мола, а и на ул. Тунджа /където между другото винаги имат всички парфюми от списъка/
....Рефан. Искам Eau de Rouge, но 100 мл. са ми много. Sad
А кой номер е...

# 123
Такааа, който не чете, се затрупва с бутилки. Изгърмях поредната сляпа поръчка, в която включих Armaf Club de nuit intense, с идеята, че го спрягат за супер клонинг на ТФ Noir pour femme, ама кой да прочете и да слуша, че всъщност иде реч за Noir de noir.
Сега идвам в темата да търся препоръка за Noir pour femme, моля. В Нотино откривам Just jack lady noir, някой пробвал ли го?

# 124
  • София
Juls 18, 349 номер е Eau de Rouge на Рефан.

# 125
allforone ,аз си го налях 30 мл. + 30 капки и се задържа към 4-5 часа.
Ако си сипеш 2 -ни капки ,предполагам че ще издържа цял ден.

От къде си го купихте? Търся в София физически магазин на Рефан, в който добавят капки, но намирам само капсуловани.
Не съм от София ,от Сливен съм.
Тук ,Слава Богу все още има няколко магазинчета ,от които можеш да си налееш ,дори само по 10 мл. /Толкова си наливам ,когато пробвам нов аромат/.
Има и капсуловани ,разбира се ,но аз лично предпочитам да ми налеят и да добавят капки колкото пожелая.

# 126
Ina mina,откъде поръча Армаф,че и аз съм го сложила на мерника:)

# 127
От Парфимо, трябва да призная, че доста добра презентация и е много траен, поне на листче. Ще видим как е върху моята незадържаща почти нищо кожа, ако не съм го запратила в размените, разбира се. Grinning

# 128
Момичета, благодаря ви за насоките. Винаги сте много мили.
Моля Ви, да споделите кой беше сайтът на Рефан, където можеше да се поръчва с допълнително капки и да се посочва...и имаше добри отзиви.

А за София, потвърждавам и аз, че в магазина на ул. Тунджа 18 винаги има всичко. Работят до 18ч. Това е тел. 02 952 06 30

# 129
  • Бургас
Момичета, кой парфюм се доближава до Montblanc Signature.
Никой за мен, сравняван е със Zadig&Voltaire This is her, за мен обаче нямат нищо общо, не мога да търпя Задиг.Парфюмът е хубав, пухкав и сметанов като магнолията дава дълбочина.Ухае ми на огромен сметанов сладолед поръсен с много ядки.С мускусно- ванилово докосване, пробите си струват.Трайността като проследявам също е на ниво.

# 130
  • София
Моля Ви, да споделите кой беше сайтът на Рефан, където можеше да се поръчва с допълнително капки и да се посочва...и имаше добри отзиви.
Произволно избран продукт - http://www.refansofia.com/bg-product-details-1218.html

# 131
Момичета, кой парфюм се доближава до Montblanc Signature.
Никой за мен, сравняван е със Zadig&Voltaire This is her, за мен обаче нямат нищо общо, не мога да търпя Задиг.Парфюмът е хубав, пухкав и сметанов като магнолията дава дълбочина.Ухае ми на огромен сметанов сладолед поръсен с много ядки.С мускусно- ванилово докосване, пробите си струват.Трайността като проследявам също е на ниво.
Хвърлила съм му око, обаче е скъпичък, а нов и надали скоро ще има имитация.

# 132
  • Варна
В Емаг цената му е много прилична. Откакто го тествах в Дъглас сън не ме хващаше. Grinning. Разкошен е и още по-разкошно се развива в това знойно лятно време. Носи ми настроение. Не си падам по сладоледени аромати,но тук има и още нещо...Една асоциация с чистота,простор,спокойствие. Определено е хубав парюм.

# 133
  • Хасково
Рефан са пуснали нова серия парфюми, на много добри цени  LIMITED BLEND. https://e-refan.bg/limited-blend-55-%D0%BC%D0%BB-cat90.html По пирамидата мисля, че много ще ми хареса windy rose. Някои ги познах на кои парфчми са имитация, други не.

# 134
по бутилките и имената - том форд

Общи условия

Активация на акаунт