Сполучливи имитации на маркови парфюми - 34

• 76 456
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Синеочка, Dsquared She Wood във варианта на Zag.

# 496
Бих добавила и Bargello Tresor in love. В She wood според мен се усеща и зеленина, а Трезора е по-пудрена виолетка. Simple Smile

# 497
  • Бургас
Виж задължително Инсоленс на Герлен, в нета е без пари.

# 498
  • Пловдив
Благодаря за предложенията.Инсоленс не ми хареса.

# 499
  • Пловдив
Здравейте, мацки! Някой може ли да ми каже на Мартинез 112 - MODERN PRINCESS - LANVIN  добра имитация ли е или да си поръчвам оригинала?

# 500
Здравейте! Бихте ли казали има ли имитация (максимално близка ) до този парфюм

https://www.fragrantica.com/perfume/Mancera/Musky-Garden-46300.html

И въобще на марката и на коя фирма,ако да,че няма къде да ги пробвам,?

Šunšhine, би ли казала кой номер е Max Mara  и на коя фирма,че от известно време съм се сетила за парфюмите на марката,по- точно търся Silk Touch. Цените им в нета са космически.

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 23:34 от sasi6

# 501
  • Стара Загора
Дами, толкова харесах PRADA La Femme на Гиза, че се разтърсих да видя какви пари е оригинала. И гледам не е скъп, ексклузив както си мислех... Но май няма къде да се запозная с него и евентуално ще трябва да стрелям насляпо, ако реша да поръчам. Колко е близка имитацията до оригинала и как е трайността?

Бях озадачена от пирамидата, мога да се закълна че усещам портокалов цвят, а той с франджипани и мед, магнолия. Но важното е, че е разкош. Heart Eyes
Виждам обаче че в Интенз версията има портокалов цвят, та сега се чудя на кой от двата прилича Гиза? Astonished

Навират ми в очите и Пантерата ЕДТ, а аз не познавам оригинала. Тествала съм само на Заг, които предполагам са изимитирали парфюма. Близък ли е?

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 08:16 от iv4enceto_91

# 502

https://www.fragrantica.com/perfume/Mancera/Musky-Garden-46300.html

И въобще на марката и на коя фирма,ако да,че няма къде да ги пробвам,?

Šunšhine, би ли казала кой номер е Max Mara  и на коя фирма,че от известно време съм се сетила за парфюмите на марката,по- точно търся Silk Touch. Цените им в нета са космически.

026 MM Max Mara в имитация на Заг

# 503

https://www.fragrantica.com/perfume/Mancera/Musky-Garden-46300.html ..

Няма имитации на Мансара, има само Монтали, но до колкото знам Musky Garden няма Монталски аналог.

# 504
Момичета на какво мирише Тобако ванил? Може ли да ми го опишете малко. Много странно звучи,но снощи сэнувах,че тествам аромати на Рефан😆😂 и единия беше този.Не го познавам въобще. Но ми е интересен тежка ванилия ли е някаква?

# 505
Момичета на какво мирише Тобако ванил? Може ли да ми го опишете малко. Много странно звучи,но снощи сэнувах,че тествам аромати на Рефан😆😂 и единия беше този.Не го познавам въобще. Но ми е интересен тежка ванилия ли е някаква?
И мен ме вълнува същия въпрос ,защото мисля да си напълня от него.
И да добавя с въпрос и към Мистери Табако на Каролина Херера.
Какъв е като аромат?
Става ли за лятото?
Хубав ли е?

# 506
Аз имах Тобако Ванил на Заг и получавах много комплименти с него. Силен , тежък , траен... и не, не е хич за лятото.
На мен ми мирише на череши.

# 507
Да,знам че не е за лятото. Аз търся вече аромяти за по-хладния сезон. Много ми е любопитен.

# 508
  • Пловдив
Нарцисо Родригес на Заг добър ли е?

# 509
Нарцисо Родригес на Заг добър ли е?

Не познавам оригинала,но току що изпръсках една 30 ка от този на Заг. Траен е около 4 часа и на мен ми хариса. Но нищо повече не мога да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт