Сполучливи имитации на маркови парфюми - 34

• 76 341
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Можеш да пробваш от колекцията на Зара Tobacco Collection Rich Warm Addictive. Много сходен с Legend.

# 91
Аз пък се възползвах за първи път да върна тествано парфюмче в Нотино и си взех за него двете нови Джените Bowtie Егаси кефа:)))
И двете Дженита  са прекрасни,различни от леките летни аромати и не спирам да се пръскам с тях-  Velvet & Oud и Myrrh & Bean.
Myrrh & Bean е  разкош- смирна с бадем и малко лавандула и ванилия,много мек и комфортен, аз усещам лавандулата като леки,вкусни виолетки,които му предават един опияняващ аромат,които искаш постоянно да вдишваш.За мен е всесезонен и унисекс
Velvet & Oud е по-плътен и малко по-сладък,амброво-ууден,розата не е доминираща за щасте, а пралина предава една шоколадовост,много хубав аромат.Отново унисекс го усещам,за по-хладно време,но аз и сега си го разнасям (тези дни  ми е доста хладно).

ПП.Тръгвам на море, взимам си  Myrrh & Bean за разкош Purple Heart

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 13:35 от Ре

# 92
Момичета, много си харесах новата Олимпия Legend  , тя няма имитация, нали 😭, а нещо такова да ми препоръчате, влюбих се 😒
Има имитация на Refan.
Не съм я пробвала и нямам идея дали е близка до оригинала.

# 93
Минавам да дам един положителен глас за Paco Rabanne Invictus и Chanel Blue на Лъки.

Привет,

извинявам се, че нахълтвам, но точно на Инвиктус търся хубава имитация, обаче Лъки нищо не ми говори, не ги видях и на първа страница. Може ли повече инфо? Харесах друга негова имитация Yodeyma Caribbean, много е траен, но го откривам само онлайн.

На мен много ми беше допаднала на SanSiro имитация на Angel на Thierry Mugler , макар че нещо не можах  да я свържа с оригинала, но ми хареса като аромат и беше супер трайна на сухата ми коса, а върху дрехите се усещаше с дни. Обаче ми беше подарък и свърши, а не открих физически магазини за Варна...

# 94
Момичета, много си харесах новата Олимпия Legend  , тя няма имитация, нали 😭, а нещо такова да ми препоръчате, влюбих се 😒
Има имитация на Refan.
1:1 са. Имам оригинала, пръскам се с него сутрин преди работа, а следобед подновявам с рефанската имитация. Влюбена съм в този парфюм, Рефан са го направили идеален.

# 95
  • Пловдив
Аз взех Invictus от Заг и много ми хареса.  Прилича на оригинала, но до каква степен, нямам идея.
А от един строителен хипермаркет пък си купих ароматизатор за колата Инвиктус. Мммммм много добре 🙃🤗

# 96
Момичета, кой № е "Олимпия Legend"? В списъка на стр.1 намирам само 335. OLYMPEA/ PACO RABANNE?

# 97
Момичета, кой № е "Олимпия Legend"? В списъка на стр.1 намирам само 335. OLYMPEA/ PACO RABANNE?
045 Оlimpia Legend/new
Има имитация на Refan.
1:1 са. Имам оригинала, пръскам се с него сутрин преди работа, а следобед подновявам с рефанската имитация. Влюбена съм в този парфюм, Рефан са го направили идеален.
Значи задължително ще се купи от Рефан

# 98
Благодаря! Simple Smile

Намерих още нови аромати на Рефан:
http://www.refanshop.bg/index.php?route=product/newest&sort= … ice&order=ASC

043 - Парфюм Рефан 043 – 53 мл
Цветист,плодов
Връх: малина
Сърце:жасмин, роза, медени ноти,мускус
База: кашмир, кедър, сантал
044 -  Парфюм Рефан 044 – 53 мл
Ориенталски,цветист
Връх: мандарина-портокал, розов пипер,бергамот
Сърце:гераниий,роза,виолет,люляк
База: пачули, амбра
045 - Парфюм Рефан 045 – 53 мл
Ориенталски,цветист
Връх: палмов цвят,слива,солени ноти,каисия
Сърце:цветисти ноти ,цвят джинджифил,амбра
База:ванила,тонка боб,кашмеран

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 15:05 от solar_fields

# 99
Здравейте, влизам с няколко летни попълнения от Рефан.
    351 Gucci Bamboo- изключително приятен, цветен и с дъх на свежест. Поднових си го отново днес. И мн издръжлив, но с двойни капки.
    119 Cavalli Paradiso- отново е цветен, без да е задушава, мн фин, същевременно се усеща дълго. Пак е с двойни капки
     195 Moschino I Love love - днес го взех за проба, но мн ме грабна от първо душене. Силна и ярка миризма на цитруси, най-силно се усеща грейпфрут. После премина към захаросани лимонови резанки. Мн освежаващ и носещ настроение.

# 100
Здравейте , търся някаква добра имитация на Bvlgari man black cologne

# 101
Взех си Олимпията, която търсих по- напред в темата. Добре , че ви питах , благодаря на тези , които ми писаха за номера от Рефан! Не е моят парфюм обаче 😂дообре , че не си взех оригинала , първият час е що- годе поносим, ноо по обед, в жегата, така ми накърти тоя кокос ли или там каквото има.. иначе е 1:1 , поне за моето обоняние , траен е сякаш , още го усещам , за съжаление 😂😂😂

# 102
Здравейте, влизам с няколко летни попълнения от Рефан.
    351 Gucci Bamboo- изключително приятен, цветен и с дъх на свежест. Поднових си го отново днес. И мн издръжлив, но с двойни капки.

Номерът е 341 Simple Smile, и аз си го напълних вчера, но имитацията на Заг ми харесва повече. Не знам кой се доближава повече до оригинала.

# 103
Здравейте,хайде и аз да се похваля с Jenny Glow.Сдобих се с три-Freesia&Pear,Nectarine Blossoms и French Lime Leaves.
В първия няма нито фрезия,нито круша,долавям единствено острата бръснарска нотка от одеколона на дядо ми.Не бих повторила.
Нектарината  ми хареса-плодово цветен,страхотен свежак за лятото.Не ми е унисекс,излъчва женственост.
Най-доброто попадение от трите е French lime leaves-това е най-красивата и идентична липа,която съм пробвала.Също не бих го определила като унисекс,прекалено е цветист и нежен.

Gucci Bamboo на Zag е по-добрата версия.

# 104
Щом казвате, значи другия път може и да пробвам версията на Заг. 😁😁
Вчера разносвах Мошино и.... Ама той си е копие на ДиГ Лайт блу. Аз мн мн не го долюбвам от време оно, но с тази разновидност свикнах, не е толкова тръпчив и е по-мек. Лично усещане е това. Не претендирам, че съм голям познавач 🤪 И вчера го подушвах на себе си поне 6/7 часа, но стабилно се бях поляла.

Общи условия

Активация на акаунт