Сполучливи имитации на маркови парфюми - 34

• 76 535
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Това ме устройва на този етап, ще го преслушам тогава. Grinning Flowers Bouquet

# 331
Получих днес имитациите на Divain и бързам да напиша мнение.
Скрит текст:
Бяха изпратени от Испания, много добре опаковани, с дунапрен на дъното на пакета, и всеки парфюм и във фолио освен картонената кутия. Освен двете проби са сложили и каталог на всички предлагани имитации в момента. Бутилките на парфюмите са тежки, от стабилно стъкло и с дървена капачка. Libre започва както и оригинала на моята кожа с лавандула и ванилия, развиват се по един и същ начин, остава и трайността да е добра и ще съм си спестила една хубава сума. Soleil Blancе приятната изненада. Имах имитацията на Eclat, която при мен се отдалечаваше от оригинала- развиваше се един мазен кокос, който ми причиняваше главоболие и бе абсолютно неносим. Тази на Дивайн ми е много по-близка до оригинала на ТФ - прекрасен нежен белоцветен кокос, много елегантен и носещ слънчево настроение аромат. Ще посягам към него често следващите дни, а Либрето ще изчака малко по-хладно време.
Платих около 37€ за двата парфюма с БД до Германия. Доволна съм и ще пробвам и други имитации на фирмата, ако се окажат трайни поръчаните.

# 332
Получих днес имитациите на Divain и бързам да напиша мнение.
..
Сподели после как са като трайност,моля те:)
Аз поръчах на сестра ми да ми вземе от френския им сайт (тя живее там) Есънс на НР,който тук в тази тема някой преди време ми го препоръча.Но ще ми го донесе на следващото с прибиране в БГ.Много се надявам да е близък до оригинала!

# 333
И аз съм на това мнение, Гърлата е на много прилична цена, 90мл. е и ще стигне за ужасно много време.Върху мен е уникално траен, така че който го харесва препоръчвам директно оригинален тестер, идва с капачка.
От Парфюмо ли ? Simple Smile

# 334
  • Бургас
Да от Парфимо, доста хора го поръчаха, сега е 67лв.

# 335
И аз вчера си поръчах Girl of now, но малък от 30 мл.
Това май ще е парфюма на месеца. 🙂
Или по-скоро се подготвяме за Септември и Октомври Simple Smile

# 336
Здравейте, от кои имитации на Мартинез сте най-доволни?

# 337
Здравейте, от кои имитации на Мартинез сте най-доволни?
Африканския бал, Good girl gone bad, The scent for her

# 338
  • Варна
Номад и Нилските градини.

# 339
  • Пловдив
Аз съм за Daisy. Най - най е за мен.

# 340
Chanel blue,rose d’Arabie

# 341
  • София
L`Interdit Givanchy  и Lancôme Idôle за мен.

# 342
Понеже в момента много нашумя принцесата на килиан, да споделя, че преди две седмици пробвах версията на Парфен - изключително силен и траен, много линеен и е близък до оригинала.

# 343
  • Пловдив
Ето, това забравих значи. Вчера бях до Парфен и не се сетих за Принцесата. А нея исках да тествам. На The moon или Парфен е по - добра?
Иначе моя приятелка си взе in2u от Парфен. Малко по - лек от оригинала, но пак си е вкиснат  силен компот. Аз пък си взех Mukhallat. От месеци го мислих. Carat- а не ми хареса много. Оригиналът ми е някак по - женствен и хубав.

# 344
Понеже в момента много нашумя принцесата на килиан, да споделя, че преди две седмици пробвах версията на Парфен - изключително силен и траен, много линеен и е близък до оригинала.
Кой номер е,аз ли не го виждам в списъка на Парфен? Как е като аромат(не познавам оригинала все още)?

Общи условия

Активация на акаунт