Сполучливи имитации на маркови парфюми - 34

• 76 509
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Подкрепям за Роклята на Герлен.

# 406
Zara имат нова мъжка серия Shades Of, която според отзивите във fragrantica звучи интересно.
Agate Black - Versace Dylan Blue / Armani Acqua di Gio Profumo
Navy Black - Dior Sauvage / Bleu de Chanel
Warm Black - Tom Ford Tobacco Vanille / Victor&Rolf Spicebomb

# 407
Благодаря за препоръките за Черната рокля на Герлен, а да ви попитам от къде поръчвате парфюми на D&P, имаше един мъж в olx, който ги продаваше по 15лв, но явно е прекратил дейност.

# 408
Момичета,искам  да споделя, че Wish от Парфимо е просто уникален и супер траен 💖 Тестер си поръчах, 75 мл за 28 лв, ами струват си на макс💗

# 409
Момичета,искам  да споделя, че Wish от Парфимо е просто уникален и супер траен 💖 Тестер си поръчах, 75 мл за 28 лв, ами струват си на макс💗
То не сме точно по темата, но ме заинтригува - сладък ли е много? Прилича ли ти на някой парфюм, който познаваш? Може и на лични.

# 410
Момичета,искам  да споделя, че Wish от Парфимо е просто уникален и супер траен 💖 Тестер си поръчах, 75 мл за 28 лв, ами струват си на макс💗
То не сме точно по темата, но ме заинтригува - сладък ли е много?

Прилича ли ти на някой парфюм, който познаваш? Може и на лични.
Не е кэм мен,но да отговоря и аз. Леко е сладък,точно колкото трябва. Сладникъв си е,захарен,някои казват,че прилича на Ангела на Тиери Мюглер. Аз не мисля така.
Много хубав парфюм. За зимата е идеален,а и не само.

# 411
  • Варна
Не съвсем по темата, но някои описания на парфюми са смайващи

Цитат
.............е уникален микс, който въплъщава характера на марката – дръзка версия на изтънчената и мъжествена свежест. Вечната есенция от лавандула, комбинирана с пристрастяващ туист от палав сок от ананас и елегантността на ориенталският аромат от топла ванилия и изпечено кафе. Pepe Jeans за него съдържа масло от лавандула от Франция, произведено с грижа за околната среда.

Как може да е палав сока от ананас? Сигурно защото е в пристрастяващ туист Thinking.

# 412
туист е заради преплитането на нотките, а палав - за мен ананасът е момичешки, т. е. палав и игрив - независимо, че е за мъжки парфюм - по-скоро момчешки, младежки, защото пепе джийс не е марка за зрели мъже
не знам кой е писал това описание, но звучи готно Grinning

ананас има и в прословутия авентус на крийд

# 413
  • Пловдив
Сега като ми напомнихте, утре ще съм с Авентус от Рефан. Много е откачен този парфюм.

# 414
Момечета, имам въпрос към тези от вас, които са поръчвали от сайта на Мартинез.
За колко време идват поръчките? 😊

# 415
  • Пловдив
На следващия ден идват. Те звънят за потвърждение.

# 416
То не сме точно по темата, но ме заинтригува - сладък ли е много? Прилича ли ти на някой парфюм, който познаваш? Може и на лични.
Аз си го поръчах по спомени, някога съм го мирисала в Лили и си го спомням много по-ванилов, а сега ми се струва много по-свеж в началото и вече после започва наистина да се усеща ванилията. Не е "мъчен" или типично зимен парфим, напротив вчера си отнесох много комплимнти,че мириша свежо,което си е интересно за ванилов парфюм,защото обикновено ми казват,че мириша на фурна за сладки и козунаци😁
Не знам защо на мен ми заприлича в началото на Аура на Сваровски , може би това си е някаква моя си асоциация Simple Smile
Сега съм хвърлила око на Кашмир пак на Шопард и не знам, може би той вече ще е си е по-тежък и сладък? Ако някоя го е ползвала да сподели💖

# 417
  • Варна
Скрит текст:
Аз си го поръчах по спомени, някога съм го мирисала в Лили и си го спомням много по-ванилов, а сега ми се струва много по-свеж в началото и вече после започва наистина да се усеща ванилията. Не е "мъчен" или типично зимен парфим, напротив вчера си отнесох много комплимнти,че мириша свежо,което си е интересно за ванилов парфюм,защото обикновено ми казват,че мириша на фурна за сладки и козунаци😁
Не знам защо на мен ми заприлича в началото на Аура на Сваровски , може би това си е някаква моя си асоциация Simple Smile
Сега съм хвърлила око на Кашмир пак на Шопард и не знам, може би той вече ще е си е по-тежък и сладък? Ако някоя го е ползвала да сподели💖

Дами, да не забравяме, че темата е за имитационна парфюмерия!
За обсъждане на оригинални парфюми си има отделна тема.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1243584

# 418
  • Пловдив
Аурата на Сваровски има ли имитация?

# 419
  • Anywhere
Здравейте, извинете ме за нахлуването в хубавата ви тема Simple Smile
Търся сполучлива
 реплика на Good girl legere, срещали ли сте такава? Благодаря!!

Общи условия

Активация на акаунт