Сполучливи имитации на маркови парфюми - 34

• 76 495
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Сега като ми напомнихте, утре ще съм с Авентус от Рефан. Много е откачен този парфюм.
Обожавам го!
Само един го задминава по откаченост и това е 259 на Сан Сиро - Бакарат Руж.
Не мога да се спра да ги нося и двата.
Казват за Бакарат, че миришел  на болница, но за мен е чудесен! Не познавам оригиналът, но и не ми трябва. Този има всичко което ми носи пълно щастие.

# 421
  • София
Аурата на Сваровски има ли имитация?
Има. Виж на първа страница. Не си спомням коя фирма го имитираше.

# 422
Rocheen, хубава ли е имитацията на Сан Сиро на Бакарат? А имам версията на Мартинез 304 и е страхотен... Ужасно траен.. На мен в носа ми е вечно тая негова нотка на солен карамел..

# 423
Rocheen, хубава ли е имитацията на Сан Сиро на Бакарат? А имам версията на Мартинез 304 и е страхотен... Ужасно траен.. На мен в носа ми е вечно тая негова нотка на солен карамел..
Разкошен, траен, осезаемо го усещам цял ден на кожата си. На дрехи мирише с дни. За мен е неповторим, не мога да го припозная в друг парфюм. Много специфичен и задължително трябва да се пробва, не мисля че е лесен за харесване. Купих го за 2 лв, 8 мл за да съм сигурна че няма на втория ден да ме откаже от себе си, но се върнах и взех 50 мл за 12.80.

# 424
  • Пловдив
От къде може да се поръча? В сайта им не е наличен, а в Пловдив не съм виждала техен магазин.

# 425
В Пловдив в Лекси ги има,но само някои номера.

# 426
  • Пловдив
От къде може да се поръча? В сайта им не е наличен, а в Пловдив не съм виждала техен магазин.
В Пловдив техния магазин е в началото на ул.Иван Вазов между банка Алианц и у-ще Патриарх Евтимий. Държат доста богат асортимент.

# 427
Здравейте, извинете ме за нахлуването в хубавата ви тема Simple Smile
Търся сполучлива
 реплика на Good girl legere, срещали ли сте такава? Благодаря!!
Аристеа Simple Smile 170F Carolina Herrera - Good Girl Legere.

# 428
  • Варна
Рефанския Good girl legere също е много хубав.
Аз така се влюбих в TOM FORD EAU DE SOLEIL BLANC на The moon, че от две седмици нищо друго не нося.
 Някой пробва ли новите им попълнения?

Също ми е интерсно Нероли портофино има ли читава имитация ?

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 11:03 от prinzesata

# 429
В Пловдив техния магазин е в началото на ул.Иван Вазов между банка Алианц и у-ще Патриарх Евтимий. Държат доста богат асортимент.
А имат ли сайт?
Заинтригувахте ме с този Бакарат Руж,а никога не съм го мирисала 🧐
Аура на Сваровски видях,че имаше на първата страница някъде из списъците, но попринцип е много готин парфюм ❤

# 430
Кой номер е, защото го няма в списъка на стр.1 ?

# 431
  • София
Нероли Портофино беше добре изимитиран от Парфен.

# 432
  • Пловдив
А Ботега на коя фирма ще препоръчате като най-близка до оригинала?

# 433
  • София
Заг или Парфен, mystic woman.

# 434
  • Варна
Кой номер е, защото го няма в списъка на стр.1 ?

Мисля 169 е. Не съм вземала отдавна,че се отнесох по оригинали на кило.

magicjo благодаря Heart! В скоро време ще си имаме Парфен във Варна доколкото разбрах тъй,че ще се тества ако до тогава не се прежаля за оригинала Stuck Out Tongue Winking Eye.

Общи условия

Активация на акаунт