Сполучливи имитации на маркови парфюми - 34

• 76 422
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Няма в капана.

# 541
Момичета, имате ли опит с доказан търговец на Рефан в интернет... в моя град няма и съм си набелязала 2-3, но не се знае кога ще стигна до физ.магазин.

# 542
Момичета, имате ли опит с доказан търговец на Рефан в интернет... в моя град няма и съм си набелязала 2-3, но не се знае кога ще стигна до физ.магазин.
Директно от сайта им? Аз оттам поръчвам или нещо не разбрах въпроса, може би ☺😁

# 543
Директно от сайта им? Аз оттам поръчвам или нещо не разбрах въпроса, може би ☺😁

Да, да, ясно ми е за сайта, но нали принципно има търговци в базар и олх, та натам ми беше насочен въпросът. Момичета, кажете коя версия на Том Форд - Tobacco Vanilla е по-окей? На заг или на рефан... от толкова хвалби ме запалихте, та сега се чудя коя е по-близка до оригинала и най-вече по-дълготрайна. 😍

# 544
..Момичета, кажете коя версия на Том Форд - Tobacco Vanilla е по-окей? На заг или на рефан... от толкова хвалби ме запалихте, та сега се чудя коя е по-близка до оригинала и най-вече по-дълготрайна. 😍
За мен Рефан е най-добра,но пък приятелка ползва само на Заг,защото не е толкова токсична,колкото на Рефан (по-мека и лека е на Заг)

# 545
  • София
Момичета, кажете коя версия на Том Форд - Tobacco Vanilla е по-окей? На заг или на рефан... от толкова хвалби ме запалихте, та сега се чудя коя е по-близка до оригинала и най-вече по-дълготрайна. 😍

За Заг не знам, но на Рефан не е много близък до оригинала. От любопитство го бях взела (имам още поне половината от 100мл бутилка от оригинала, след изпръскана една 50мл) и накрая отиде за ароматизатор за банята. Ако не познаваш оригинала, сам по себе си не е лош, но ако сравняваш, му липсва дълбочина и интрига Wink

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 17:23 от Elitsa_z

# 546
преди време дадох в темата този линк:
http://www.refansofia.com/
Пазарувала съм от сайта, коректни са. Огромното предимство е, че можеш да комбинираш количество течност с количество капки - от падащото меню /най - долу/:
http://www.refansofia.com/bg-product-details-1218.html#variant=119

# 547
Супер, сега ще поръчам тъкмо от тозо Рефан София нещо 💜
А аз нито един Том Форд на Рефан не харесвам :/

# 548
Моята поръчка от намалението на Eclat дойде - на сляпо поръчани имитациите на Narciso (бялото кубче на НР) и Coco Noir за по 6/7€  и отдавна желания Sahara Noir TF, който преди много години бях подушила на едно летище и ме бе оставил без думи. Както винаги няма забележки за доставката и парфюмите, много трайни и добре направени, обаче пак ме ядосаха с пратените безплатни мостри. Въпреки че им бях написала коментар с 10 желани проби от уишлиста ми, са ми пратили Venezia на Лаура Биаджоти, Drakkar Noir Rageи един Монтал, който имам.
Има и код за намаление SUMMER2020, 5€ за следваща поръчка на ненамалени парфюми, валиден до18.10.20.

# 549
Здравейте. Някой знае ли сполучлива имитация на elie saab le parfum royal? Благодаря предварително.

# 550
Здравейте. Някой знае ли сполучлива имитация на elie saab le parfum royal? Благодаря предварително.
Не съм виждала да го има в имитация !

# 551
  • Варна
Той си е доста бюджетен и често го намалят. Имам комплект от Емаг с душ гел и лосион за 47лв.

# 552
Той си е доста бюджетен и често го намалят. Имам комплект от Емаг с душ гел и лосион за 47лв.
Може би е малко мл.? за 90 мл  не съм виждала такава ниска цена.

# 553
  • Варна
Да 50мл. е парфюма.

# 554
Момичета, аз искам да похваля Replay Stone като много добра имитация на Жадор на Диор. Супер траен, свеж от Парфимо за 11 лв, мисля, че беше. Не целях да имитира Жадор, като го отворих разбрах 😁
Напомня ми времената, в които мама беше на 25-26 и се гласеше за излизане 😁

Общи условия

Активация на акаунт