Сполучливи имитации на маркови парфюми - 34

• 76 425
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • Lost in a fairytale ...
По принцип не ми е любимия парфюм, честно казано, но го познавам от други хора. Може да взема един за проба, благодаря Simple Smile

# 526
  • Пловдив
Преди няколко дни си купих от сайт Agent provocateur fatale 30  мл за 20 лв. именно защото четох във фрагрантика ,че е имитация на La vie est Belle/ имам и оригинал ,остана ми почти на дъното/Наистина ми хареса като съвпадение.

# 527
Благодаря ви за поясненията за Тобако Ванил. Ясно,че е специфичен и като си знам опита с такива аромати без тест е рисково да си го взема,а и няма смисъл.
Звучи определено интересен. Но с този пепелник ми убихте.😆
Мен ме привлича тамяна,обаче като аромат да го усещам наоколо,в стаята например,а върху себе си не знам.
Днес разчиствах парфюмите и оставих само тези,които ще нося. Другите ще ги подарявам.

# 528
  • София
На мен не ми докарва на пепелник. Но е много силен и присъствен и рядко го нося.

# 529
Какво ще кажете за Мистери Табако на Каролина Херера?
За рефанската версия питам.
За мен е разкошен зимен аромат. Аз усещам съчетание от шоколад, лек тютюн, череши и малко мед. Когато го ползвам зимата ми е направо топло и уютно с него, но задължително трябва да се пробва.
Относно Табако Ванила на Том Форд, на Рефан ми е някак си остра версията. Изцяло го отричах докато не пробвах версията на Мартинез - много по-мека е и с кеф си го нося.
Мистери Табако кой номер е на Рефан, че това описание ме провокира да го поръчам 😄
Аз много обичам ванилени парфюми, и по-тежки също, но Табако Ванила го усещам натрапчив, задушлив, не е моя.

# 530
AlisV ,ето това е. 🌹
428 Мистери Табако на Каролина Херера

И аз мисля да го пробвам ,но зимата.
След като не е за това време ,ще изчакам.

# 531
От къде ги виждаге тези номера?
На първа страница в списъка го няма.

# 532
  • Варна
Напротив, има го: мъжки аромати Рефан : 428. CH Mystery Tabacco

# 533
Напротив, има го: мъжки аромати Рефан : 428. CH Mystery Tabacco

Не е ли унисекс?

# 534
  • Варна
Рефан няма списък унисекс. Водят ги към мъжките, тези които са по тежки.

# 535
За дамите, които поръчват от Eclat в Германия:
Скрит текст:
в момента имат доста голямо намаление на парфюми (между 25 и 70%) и имат много голям избор по 6/7/8/9 евро. Аз попълних запасите и поръчах 3 нови есеннозимни, и благодарение на съвета на Ванеса написах в коментар 10тина от уишлиста ми, от които бих се радвала да получа безплатните 3 мостри подарък, сега остава само да го изпълнят Grinning

# 536
В Пловдив има ли магазин на Мартинез?

# 537
  • Пловдив
В Пловдив има ли магазин на Мартинез?
има, на бул.България е...около клиника Луксор, на булеварда.

# 538
В Капана май също имат или са го изместили?

# 539
  • Пловдив
Мартинез в Пловдив има на бул. България срещу училище Яворов точно зад спирката на медицинския център Хипократ.
В Капана не съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт