Сполучливи имитации на маркови парфюми - 34

• 76 432
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Непоносим е за мен Тобако Ванил. Никакви череши не изкарва при мен. Мирише ми точно както се казва. Силна плътна прекалено сладка ванилия хвърлена в хиляди начупени неизпушени цигари. От имитационната парфюмерия съм тествала еквивалента на Заг и нищо различно не усетих. Мислих, че ще се гътна след само един спрей.
Имам клиент, който го използва.  Симпатяга, но не мога да го доближа 😁
Все пак има и големи почитатели. Според мен е такъв - или го заобичваш, или го намразваш.

# 511
Момичета на какво мирише Тобако ванил? Може ли да ми го опишете малко. Много странно звучи,но снощи сэнувах,че тествам аромати на Рефан😆😂 и единия беше този.Не го познавам въобще. Но ми е интересен тежка ванилия ли е някаква?
Много мощен и силен аромат! По просто казано силно медено-ванилено- леко черешова пурета! Най-много усещам мед и тютюн.Тъмна,дълбока,тежка и  сладка.Стои страхотно както на мъже така и на жени.Нося го от над 10 г и не оставам без него.
За мен най-добра е версията на Рефан.Версията на Заг близка,но е като мъркащо котенце в сравнение с Рефанската,не е така мощна и отнасяща всичко по пътя си Simple Smile
Преди седмица минавайки през Бургас успях да пробвам всички нови аромати в Том Форд-ски шишешта. Табако Ванил си е все така добре пипнат!

# 512
  • София
Момичета на какво мирише Тобако ванил? .....
При мен на препълнен пепелник с фасове. Никаква ванилия и черешови пурети няма. Пробвала съм имитациите на Рефан и Заг. Не е за покупка на сляпо. Hands V

# 513
  • Стара Загора
Абсолютно съм съгласна с мнението на Ре за Табако Ванил. Жесток парфюм, много харесван около мен особено от мъже. Аз също ползвам версията на Рефан.

# 514
Magicjo,много се смях на препълнения пепелник.
Аз също не понасям Тобако Ванил, при мен фасовете са сладки.Ужас!

# 515
Обожавам Табако Ванил, не го познавам във вариант на имитация, но е силно подправков, чувствен, страстен аромат.
Нямам търпение да се разхлади малко и да си го нося♥

# 516
  • София
Briliant,  при теб поне нещо сладко се прокрадва в аромата, а при мен нищичко, освен миризма на фасове. Scream Joy

# 517
Какво ще кажете за Мистери Табако на Каролина Херера?
За рефанската версия питам.

# 518
Днес тествах на D&P - Бакара Руж - интересен, развива се и си го купих. Тествах и Ерба Пура, също е много хубав, но не е моят аромат. И двата са доста наситени. Не знам колко са близки до оригиналните, защото не ги познавам.
А за Табако Ванила - пробвала съм версията на Сангадо и при мен е ужасна. Мирише ми на пепел, на нещо изгоряло и тежко, появи ми се главоболие, явно не е за мен, няма ванилия, няма череши Joy Пробвала съм версията на Raphella, но на ръката на ММ, беше хубав аромат, като пурети. Аз не посмях да си пръсна.

# 519
  • София
Какво ще кажете за Мистери Табако на Каролина Херера?
За рефанската версия питам.
За мен е разкошен зимен аромат. Аз усещам съчетание от шоколад, лек тютюн, череши и малко мед. Когато го ползвам зимата ми е направо топло и уютно с него, но задължително трябва да се пробва.
Относно Табако Ванила на Том Форд, на Рефан ми е някак си остра версията. Изцяло го отричах докато не пробвах версията на Мартинез - много по-мека е и с кеф си го нося.

# 520
Моля да ми кажете на цените на Мартинез при нас са отворили преди 1-2седмици и мисля днес да намина.

# 521
  • Варна
От безкрайно много време при нас върви промоция 2 парфюма за 30лв. Иначе 1 е 17лв.

# 522
  • Lost in a fairytale ...
При нас също.
От сигурно 2 месеца се каня да намина, но все нещо изниква.
Като ходих последно пробвах Бакара Руж, но нещо не го познах като мой, тогава взех доброто момиче на Килиан.
Трябва да си презаредя Фаталната Ванилия, смятам пак да пробвам и Бакарата, но искам още нещо. Щях да взимам Wood sage I sea salt, но скоро ще му мине времето, а и се запасих с една стотица от любимия ми One by CK.
Препоръчайте ми нещо, моля. Искам нещо необикновено, хем да натежава, хем да не е твърде сладко, супер женствените аромати ми идват в повече ... Много ми е трудно, като реша да избирам парфюм.... Иначе като отида, грабвам по 2-3, на място всичко ми харесва, а колко отиват за подаръци след това .... Joy

# 523
Момичета, коя е най-сполучливата имитация на La Vie Est Belle ?

# 524
Момичета, коя е най-сполучливата имитация на La Vie Est Belle ?
..Препоръчайте ми нещо, моля. Искам нещо необикновено, хем да натежава, хем да не е твърде сладко, супер женствените аромати ми идват в повече ... Много ми е трудно, като реша да избирам парфюм.... Иначе като отида, грабвам по 2-3, на място всичко ми харесва, а колко отиват за подаръци след това .... Joy
Пробвайте Сантал Роял на Герлен- версия Мартинез. Той е за идващите сезони и е много хубав.

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 13:44 от Ре

Общи условия

Активация на акаунт