Фраксипарин, клексан, аспирин протект - тема № 17

• 44 036
  • 771
  •   1
Отговори
# 600
Заради медикаментите при трансфер.

# 601
На мен фраксипаринът ми меше назначен да започне два дни след трансфера (трансфер на 5 дневен ембрион).

# 602
На мен ми беше назначен клексан 0.4 при положителен тест, Нат Аспин и на всеки 3 седмици следя д-димер, брой тромбоцити и APTT  и според показателите регулираме дозите.

# 603
И нито един от тях не показва достатъчна ли ти е доза 0.4.

# 604
Момичета, някоя от вас, която е имала нисък протеин s през бременността, след раждане правила ли си е изследване, за да проследи нивото му? Колко време след раждане се нормализира при вас?

# 605
Milena, при мен отне 5-6 месеца да влезе в норма.

# 606
Milena, при мен отне 5-6 месеца да влезе в норма.
Джесито, т.е. 6 месеца си си слагала нмх след раждане? 😳

# 607
Verceto анти ха ли показва дали дозата от 0.4 е достатъчна

# 608
Не, просто го изследвах и не беше в норма и чак на 5-6 месец беше добре. Аз бях и с доста дефицити и може и това да е пречило.

# 609
Verceto анти ха ли показва дали дозата от 0.4 е достатъчна
Да.

# 610
Не, просто го изследвах и не беше в норма и чак на 5-6 месец беше добре. Аз бях и с доста дефицити и може и това да е пречило.
Какви дефицити, ако не е тайна. Извинявай, че те разпитвам, но се чудя колко време да слагам още Клексан. Аз родих на 27.10.20 и още слагам. От болницата ми казаха само 5 дни, Паскалева ми каза 2 седмици, но аз мисля поне 2 месеца да го слагам.

# 611
Най-добре слушай лекарите. Моят случай е различен. Не ме следиха добре и витамините ми бяха почти на 0, биохимията беше зле и куп други неща. Не знам дали са свързани, просто като цяло не бях физически добре и няма как да не е оказало някакво влияние.

# 612
Момичета , не получих отговор за Натаспин ... въпроса ми е следния :
На Клексан съм от 12 седмица заради ДВТ , вече съм 36+1 и сме се насочили към нормално раждане . Съдовия и АГ казаха да спирам инжекциите , но мен доста ме е страх . Изписаха ми Натаспин сякаш за мое успокоение ... много се притеснявам да остана без нищо , след поставяне на лекарството толкова месеци ...

# 613
На мен ми Паскалева ми каза 24 часа преди секциото, а лекарят, който ще ми прави секциото каза около 3-4 дни. Защо е необходимо толкова седмици преди термин да се спира, при условие, че действието на фраксипарина /клексана е 24 часа?

# 614
Да , Сирена , обаче при мен говорим за нормялно раждане , което никой не знае кога ще е 🤷♀ Кръвните показатели са в норми , но те бяха в норма и , когато получих тромба ... наистина ме е страх , и то не за мен , а за бебето ... правят ми доплер редовно и въпреки това се притеснявам нещо някъде да не се запуши ...

Общи условия

Активация на акаунт