СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 105 126
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 720
  • Стара Загора
Да идва вече това класиране, че големи глупости сънувах покрай дискусиите тук. Сънувах, че детето се явява на някакви входящи тестове по всички езици. Каза, че по испански му е било най-лесно, защото е разпознал забележителности в Перу:smile: и така е докарал повече точки.  Но пък е успял на всички езици да каже "извинете, че закъснях за час".
Добро утро. Всички изтрещяхме вече. Да излиза...или да не излиза това класиране, не съм сигурна много,че го искам ахаххах
Вчера влизам в бг-мама и пише - имате 36 нови отговора по темата.....аз чета - има нови 36 случая на Ковид-19 Stuck Out Tongue Winking Eye Изкукала работа.
ЗНачи искам да кажа,че има серии на Дързост и красота на немски....който иска Joy

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 07:29 от Хера

# 721
[
Вчера влизам в бг-мама и пише - имате 36 нови отговора по темата.....аз чета - има нови 36 случая на Ковид-19:stuck_out_tongue_winking_eye: Изкукала работа.

То да се чудиш какво да мислиш - COVID -19 или класирания:smile:. Или желани класирания в контекста на COVID-19. Като следя статистиката на заразените, почнах да се надявам да попадне на първо класиране в паралелка с първи английски.

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 07:54 от Amanda.D

# 722
  • София
Добро утро и от мен, момичета! Пожелавам ви днес само хубави емоции и приятни теми за обсъждане. Да го добутаме с веселба до понеделник, че и аз почнах да ги сънувам вече тия класации и гимназии.

# 723
  • София
Здравейте, да ви попитам нещо. Ще се появи ли ново меню Класиране , или класирането ще се появи в някое от наличните менюта. Благодаря предварително .

# 724
  • София
jet, ще се появи ново меню Класиране.

# 725
Стигна ли се вече до съгласие, че училищата се делят на "става" и "все тая" (обобщено от мъдър татко по-напред в темата).
Аз да кажа, че не съм ОК с това училището  да е "ако щеш", ама нямам избор. Дотук също беше така в голямата си част, защото нямаше детето късмет.
И това е разликата с едното време. Нямаше ако щеш и завършването на определени училища гарантираше на 99% някакви стандарти в изучаването на нещото (език, професия).
Сега не е добре и за тези, които щат. Като кажат какво са завършили, този срещу тях ще се чуди от кои са от щелите или нещелите и нищо не значи за него инфото.

И още нещо като си купуваш/ползваш продукт иска ли ти се качеството му да зависи от щенето/мотивацията на създателите или се надяваш да имало стриктно спазвне на стандартите, без мърдане.

# 726
Още няма нищо в колона бал при нас

# 727
Ще спра да слушам новини. Пак се филмирах. Какво става ако си болен/карантиниран и не можеш нито да упълномощиш някой, нито да отидеш да си запишеш детето?

# 728
  • София
Ще спра да слушам новини. Пак се филмирах. Какво става ако си болен/карантиниран и не можеш нито да упълномощиш някой, нито да отидеш да си запишеш детето?
Спокойно, все ще се намери някой да запише детето. Виж тук колко много сме. Relaxed

# 729
Мария, нали по-напред писаха, че не е проблем. И аз няма да записвам лично. Сподели какви новини чете!

# 730
  • София
Ще ми изпратиш всичко необходимо с куриер... И ще се надяваш, че няма да я запиша в СМГ ! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 731
Мария, Красотан ще изпратим .

# 732
Медиите тръбят за 240 нови случая. Загасих. Побърках се тая година. Не е нормално човек вечно да е в тревожно състояние.

# 733
Здравейте!
От вчера чета дискусиите тук. Имам 7 класничка,чакаме резултатите вече. Питането ми е следното: Ако не е приета на 1 класиране,във всяко едно от желаните училища ли трябва да подадем заявление за второ класиране или само в това в което най-много искаме да бъдем? При нас 1 желание е 164 ГПИЕ всички паралелки с испански,няма претенции за вторият език.

# 734
  • София
Само там, където сте приети на първо класиране.

Общи условия

Активация на акаунт