СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 103 703
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 75
  • у дома...
Вече няколко човека тук споменаха за последната колона в раздел "Желания" на https://priem.mon.bg/ - колона "Бал". Над таблицата пише, че тази колона ще бъде попълнена "след приключване на балообразуването". Какъв точно бал ще бъде попълнен там?
Балът на съответния ученик за съответната паралелка и училище?
Минимален бал на първо класиране за съответната паралелка и училище?
Максимален бал за съответната паралелка и училище?

Балът на детето за участие в класирането за тази паралелка.

Този бал в https://priem.mon.bg/ вече от няколко дни го знаят. Имат оценките от матурите, имат и оценките от дипломите. Би трябвало да е съвсем лесно и системата им автоматично да го нанесе. Поне така си мисля, де...
По тази логика, ние тези балове ги знаем от 26.06...

# 76

Този бал в https://priem.mon.bg/ вече от няколко дни го знаят. Имат оценките от матурите, имат и оценките от дипломите. Би трябвало да е съвсем лесно и системата им автоматично да го нанесе. Поне така си мисля, де...
[/quote]
                           Кой казва,че ни ги знаят? Smiling Imp Вероятно ще се появят ,когато всички дадат заявките си.Поне така се появиха миналата година и има логика - програмирано е  с изтичане срокът на кандидатстване да се изчислят баловете.

# 77
Е, не че не сме си го изчислили и сами. По-интересен е минималният бал на съответното класиране за всяка паралелка.
ами да:) аз от кога търся таблицата с минимален бал за прием, обаче само Дидева я има и не я дава.

# 78
Е, не че не сме си го изчислили и сами. По-интересен е минималният бал на съответното класиране за всяка паралелка.
                      Това по-късно - след излизане на първо класиране! Yum

# 79
  • у дома...
ами да:) аз от кога търся таблицата с минимален бал за прием, обаче само Дидева я има и не я дава.
За тази или за догодина?

# 80
  • Sofia
Не сме я подкупили достатъчно:laughing:

# 81

Кой казва,че ни ги знаят? Smiling Imp Вероятно ще се появят ,когато всички дадат заявките си.Поне така се появиха миналата година и има логика - програмирано е  с изтичане срокът на кандидатстване да се изчислят баловете.
[/quote]

Да, за това не се бях сетил. Не са ги нанесли, защото все още подаването на заявки за първо класиране не е завършило. Вероятно ще ги нанесат в сряда. Просто ми стана любопитно защо още ги няма. Благодаря!

# 82
А при подаването на заявление, че ще участва във второто класиране, носят ли се документи за записване? /.....сигурно сто пъти е казано по-назад, но нещо съм пропуснала/.
Ако отивате да подавате заявление за участие във второ класиране, за какво ви е да носите документи за записване? Не ги носите, за какво са им?

# 83
Този бал вчера сутринта се беше появил при нас и към обяд пак изчезна (РУО Бургас). Кой ги знае още какви бъгове дооправят.

# 84
Супер ми е странно. От края на април ДПП е ясен. Толкоз ли не можаха до юли да вкарат всички формули и като си попълниш данните да си видиш всичко и да забравиш? Сега все ми стои в главата, че трябва нещо си да проверя. Както сме само с едно желание да не останем на улицата Simple Smile)))

# 85
Ама ти само едно ли написа Joy

# 86
  • у дома...
Е точно пък на вас няма как да се случи това.

# 87
То оставаше вие да останете на улицата:) Не знам тогава другите какво ще правим:)

# 88
  • София
На улицата не е толкова лесно да се остане Simple Smile
А за баловете е формулите явно е страх лозе пази Simple Smile, и се проверяват до последно преди качването им Simple Smile

# 89
Супер ми е странно. От края на април ДПП е ясен. Толкоз ли не можаха до юли да вкарат всички формули и като си попълниш данните да си видиш всичко и да забравиш? Сега все ми стои в главата, че трябва нещо си да проверя. Както сме само с едно желание да не останем на улицата Simple Smile)))
Те формулите където трябва са вкарани, но ще видите резултата когато му дойде времето.
Явно не е ясно какво значи да се стартира процедура 🙂 А още по-малко - да приключат тестовете.

Общи условия

Активация на акаунт