СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 104 205
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
А Инч Хай, частен детектив, помните ли го?
Джеронимоооооооо

# 1 111
  • Sofia
По Добро утро даваха и Шнорхелите.
Да не беше Господин Тао това с момченцето?
И за още нещо се сещам - Джуджето Хаяско. Много не помня от него обаче, само, че ми беше вълшебно.
Не, друго беше.

# 1 112
А не помните ли  по Всяка неделя излъчването на Пинко Simple Smile

С инспектор Дюдю Grinning

# 1 113
  • Sofia
Но се сетих, това му беше името: "Няма никой вкъщи"

# 1 114
Я, да ви разсея малко. Гледам новините и казаха, че тестват всички влизащи в Гърция на границата. За чия сметка са тестовете 🙄

За гръцка. Моят мъж днес сутринта влезе в Гърция и са го тествали. Беше заедно с шефа. Тестват само по един от кола в момента.

# 1 115
  • София
И Ферди мравката и калинката Гвендолин, пчеличката Мая и едно френско анимационно филмче, което имаше много яка песен, ама не се сещам кое беше...

# 1 116
А Инч Хай, частен детектив, помните ли го?
Джеронимоооооооо

Inch high private eye Hug
Струва ми се, че го излъчваха късно вечер, но мама ми позволяваше да си го гледам Blush

# 1 117
Благодаря ви много за отговрите. Аз да си призная честно до последно се надявах да си остане в сегашното училище и изобщо не се затормозих да се интресувам кога,къде и как се класира. Обаче като каза "не,искам да уча испански или френски" опитах да потуша тези желания,не успях. Изкара си хубави оценки на НВО (математиката е по слаба), отлично завършен 7 клас,няма защо да я спирам. А иначе ние сме от провинцията и кандидатстваме в досегашната гимназия,където ще бъде приета със сигурност. Съответно няма да се запишем там,чакаме 2 класиране за София град ако не е приета никъде там? Ако е приета в една област няма нужда да подаваме заявление нещо за 2 класиране за областта в която не е класирана,автоматично участва?
Иначе и аз съм от онези времена на Арабела,Летящият Чесмир, Шатовалон, Октопод, Птиците умират сами(книгата чела до втръсане Simple Smile и всички споменати от вас филми.

# 1 118
  • sofia
С този сайт може да откараме до утре сутрин:
http://detstvoto.net/movies 😉

# 1 119
И Ферди мравката и калинката Гвендолин, пчеличката Мая и едно френско анимационно филмче, което имаше много яка песен, ама не се сещам кое беше...

УМ -  белият делфин?

# 1 120

Да не е това?
https://www.youtube.com/watch?v=pqn4si5vl3g

# 1 121
Съответно няма да се запишем там,чакаме 2 класиране за София град ако не е приета никъде там? Ако е приета в една област няма нужда да подаваме заявление нещо за 2 класиране за областта в която не е класирана,автоматично участва?
Ако не е приета никъде, не правите нищо. Участва автоматично на второ класиране. Ако е приета, но не по първо желание и искате да се придвижи напред, ще се наложи да подадете заявление за второ класиране в училището, в което е приета на първо в съответната област.

# 1 122
  • варненка от София
Имаше някакво чешко филмче, героят беше момче, което стоеше само вкъщи и не трябваше да отваря вратата на никого, а то подвикваше отвътре: "Няма никой вкъщи". Помните ли името?

Няма никой вкъщи - словашко беше. Nikto nie je doma и ще го откриете в нета.

https://www.youtube.com/watch?v=M5C9dRlEFfg&feature=share&am … UUEe-d7Udx_gPSlXc

# 1 123
  • София
Ейй, страшни сте! Да, Ум е!
Сега се сещам за още една песничка, нещо си за "шапи шапо" Joy Сигурно за шапки се е говорело...

# 1 124
Имаше някакво чешко филмче, героят беше момче, което стоеше само вкъщи и не трябваше да отваря вратата на никого, а то подвикваше отвътре: "Няма никой вкъщи". Помните ли името?

Няма никой вкъщи - словашко беше. Nikto nie je doma и ще го откриете в нета.

Малкото момченце много обичаше учителката си и реши да й подари подарък... шарен сапун, смеска от остатъци от разноцветни сапунчета, които бе намирало у дома и старателно заделяло, за да направи подаръка за учителката Blush

Общи условия

Активация на акаунт