СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 104 034
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 215
  • софия
Пуснете си БТВ. Един разумен човек от БАН обяснява цифрите за ковид.

Язък, че не успяха да довършат интервюто.
Акад. Богдан Петрунов: Разпространението на COVID-19 в България е дифузно - https://btvnovinite.bg//predavania/tazi-sutrin/akad-bogdan-petru … ja-e-difuzno.html
Цитат
Той е категоричен – сегашното представяне на данните не е достатъчно убедително за обществото: „Първо – колкото повече изследваме, толкова повече ще имаме положителни проби. Не можем да говорим, че има голямо увеличение, ако не го съпоставим към броя на изследваните. Най-важното е кои болни се изследват. Ако се изследват от едно огнище, е съвсем друго, ако е от масов скрининг. Важни са броят на активно болните и броят на починалите. Ако тях ги съпоставим на 100 хиляди население, веднага ще видим къде се намираме“, посочи акад. Петрунов.
По думите му броят на положителните тестове не е показателен, защото не е известно дали всяка единица от тях е самостоятелна или има случаи, в които едно лице е тествано няколко пъти и тестовете му се добавят към общата статистика.

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 09:53 от zvаnchе

# 1 216
Пу-пу, пепел ви на устата!
Ние нямаме балове.
И ние  още нямаме балове. Започвам да се тревожа!

# 1 217
  • София, Лагера
Момичета, какви документи трябва да подам сега, ако младежът е класиран по първо желание?

И при нас няма бал, но това не ме притеснява, нали си го знам.

# 1 218
Ние нямаме балове.
За какво?

# 1 219
Всичко съм гледалА аз, значи съм в рисковата група 🙂
И аз така, но не смятам, че сме в рискова група, 40 и малко +. Върнахте ме в детството. И моите деца ме гледат много странно като им разказвам, че нямаше по цял ден телевизия и хиляди програми, нито компютри.
Пак много за наваксване имах, много пишете и не спите. Много ми е хубаво тук, обичам ви!
Аз се радвам, че все пак избрахме английски като водещ език, а не някой нов. Точно заради евентуално ДО.
Дано е днес! Успех!

# 1 220
Момичета, какви документи трябва да подам сега, ако младежът е класиран по първо желание?

И при нас няма бал, но това не ме притеснява, нали си го знам.
1. Заявление за записване
2. Свидетелство за завършено осн.образование (оригинал)
3. Медицинско ако паралелката е професионална.

# 1 221
Ама аз ламинирах Свидетелството, защото се знам, как опазвам документи😀 Дали ще е проблем?

# 1 222
  • Бургас
А сигурно ли е, че бала трябва да излезе преди класирането?
Няма ли вероятност да ги пуснат заедно?

# 1 223
  • София, Лагера
Благодаря за бързия отговор, Мария!
А от чисто любопитство да питам: Свидетелството за завършено осн.образование при тях ли остава?

Ха, виждам, че сме писали успоредно с evhen. Аз също мислих да го ламинирам, както правя с важните ми документи по принцип.

# 1 224
https://www.youtube.com/watch?v=m7A4uy6Nw0k
Поздрав с песничка от моето любимо филмче от 80-те "Гостенка от бъдещето". Дано и нас ни чака "прекрасное далеко"!
...............
Очаквам класирането още днес, не мога да чакам до понеделник:)))

# 1 225
  • София-Велинград
В област Пазарджик има качени баловете още от вчера.

# 1 226
Мария,  трудно решение ви предстои да вземете.
Имате време да премислите. Гоооолямо гуш за Ния и за теб!

# 1 227
Успех на Ния, каквото и решение да вземе ще е добро, тя е умно дете с подкрепяща майка, а това е най-важното!

# 1 228
Ние нямаме балове.
За какво?
Е, на първо място е параноята подадени ли са правилно документите и да не съм допуснала грешка. Иначе и аз си знам колко е бала, та това не ме притеснява.

# 1 229
  • sofia
Поносима цена, но все пак ще ми много притеснително 5 години, но не и невъзможно. За себе си си бях казала, че при отстъпка А% няма да го мисля финансирането. Те ми дадоха (А-10)% отстъпка. Та сега имам да го мисля и смятам. Но решението на Ния е по-трудно. Иска и двете училища. То проблемът е тя да го реши. Това близнак да вземе решение е мъка.

Охх, при нас е същата дилема, защото НЕГ  и е мечта от малка, но е възхитена от АК и накрая не знам какво решение ще вземем.

Общи условия

Активация на акаунт