СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 103 790
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 845
# 1 846
  • София
Много интересни сънища сте сънували Wink. Аз миналата година сънувах преди НВО-то пералня триъгълна призма. Само със равнобедрен триъгълник отвесни стени исках, да има симетрия, а иначе имаше и с формата на неправилен многоъгълник, но аз се запъвах и исках с равнобедрен триъгълник. 😂
После сънувах медиани и симетрали и ме втрисаше насън. Всичко това беше в чест на мързелив и неучещ седмокласник. По 3 пъти на ден се карахме, спряхме малко преди НВО. Сега пак не иска да учи, но вече нямам сили. Поне си харесва много и училището, и класа, и учителите.

# 1 847
Гледам , че тази вечер темата ни е за снимки , планини...
Обичам да "щракам" , но се ядосвам , че не мога да запечатам цялата красота , която виждат очите ми.
Скрит текст:

Това е Рила тази вечер на смрачаване

Над село

Мястото "ни" за отдих и поглед към красотата

# 1 848
Ама много правилно, Селена! Кой ще иска пералня с формата на неправилен многоъгълник?!  Друго си е ровнобедрен триъгълник, по- добре ми се струва на мен😀

Judy, Deny,  прекракни снимки!
Кащва природа имаме, сякаш ти говори без думи.

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 00:46 от Biserka_a

# 1 849
  • София
Иначе и аз сънувах. Класирането излезе и наборът е приет в училище, което изобщо не сме го чували и съответно не сме писали в желанията Joy
Ха, Дикси, точно същото сънувах преди няколко дни. Но аз получих и извинително писмо от РУО - грешка имало 😂

# 1 850
  • Sofia
Съвсем сме откачили както се вижда, с такива сънища. Аз пък сънувам от няколко дни шпакловка и латекс, и дори намерих недостатъци по стените на новото училище на девойката (не сънувах обаче кое е)...

# 1 851
Вижте какво небе имаше вчера в района на Боровец...за пръв път видях такива облаци;)

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 08:10 от Mateda

# 1 852
  • Sofia
Hopla, аз писах в АК и не написах нищо от нещата, които твърдиш. Написах просто, че не разбирам защо някой, който твърди, че е взел решение за частно училище, участва в първо класиране. И написах, че са си в правото, но не ги разбирам.  Не виждам нападки, а виждам четене по диагонал Simple Smile  Защо просто не прочетете написаното от мен, а  се вменяват мнение и позиции се чудя... или е важно да се създаде интрига, да има искри... бих се самообвинила, че аз явно създавам ситуации, но така се реагира и към други.

Този уикенд бяхме на рафтинг, за първи път с децата... още сме тук, но се свърши вече... готова съм за петък Simple Smile

Обожавах и аз да правя снимки, колко съм подскачала на последния от многото фотоапарати - подарък от половинката... но вече запечатвам със сърцето...

# 1 853
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много хубави облаци!

Аз сега проучвам за лаптоп на голямата, че с опасност от ДО на есен ще й трябва. Досега двете ползваха моя и на мъжа ми, понеже ние имаме и десктопи на работа, ама нали знаете какво става с един лаптоп като го ползва дете или тийн Joy  Отделно, че аз много мразя да ми се пипат нещата, зодия ли, характер ли....

# 1 854
И ние ще трябва да вземем и на двамата лаптопи. Ползваха нашите по време на ДО, както и на баба им и дядо им,  но имаше доста инфарктни моменти, в които на всички ни трябваха за работа. Моите родители продължават да работят- татко е на 70, а мама наближава тази възраст .
За мен класирането е интересно, защото има интрига. С този бал сме далеч от яснота:)

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 08:30 от Amanda.D

# 1 855
Моите момчета имат по един лаптоп и един общ геймърски компютър. Когато започна ДО се оказа, че лаптопите са слабички за платформите, където се водеха уроците. Големият окупира общия компютър, а малкото се настани на домашното ми работно място. Направо не ми се мисли, ако се продължи с ДО... Май ще трябва и ние да купуваме още един компютър...

# 1 856
  • Бургас
И ние ще купуваме компютър, но тийна не иска лаптоп, а настолен. Купи си геймърска клавиатура и мишка сам, но чака машината от нас сега. 😆 И точно заради ДО се чудя какъв монитор да вземем. Искам да е нещо по-щадящо за очите, че ще прекарва голяма част от времето там.

# 1 857
Споделете, моля, като стигнете до решение за лаптоп или настолен компютър. И ние трябва да вземем за наборката. Големият има.

# 1 858
  • Варна
Сънувах, че седмокласникът е приет в езиковата с английски. Пък аз исках да учи друг език, така и така учи английски в школа и ще продължи да ходи. Не съм предполагала, че ще се вълнувам толкова. Той е малко калпазанин, гледа все по тънката да мине и хич не му се учеше за това НВО. Така че съм доволна от резултатите, притеснявах се да не е много по-зле и да се чудим къде да го записваме.
Той има настолен компютър. Баща му го беше купил, за да си има при нужда, пък детето се сърди, че параметрите са слаби за игрите, които иска. И се пазари за нов, ама няма да го огрее. Брат му, 5 клас, използваше лаптопа на баща му или другия компютър вкъщи. Оказа се добре, че мъжът ми е купил толкова компютри, иначе нямаше да стигнат. В изънредното положение се бяхме изнесли на село, учеха от лаптопа. Най-малкият все още е в градината, там поне само веднъж на ден им пускаха задачки във ФБ групата.

# 1 859
Моите не си падат особено по игри и мисля, че лаптопи ще свършат работа.
Големият изкара такова ДО, че само телефон и Вайбър бяха достатъчни. Само учителките по математика и по рисуване правеха опити за някакви часове. Но пък домашните си изискваха техника:)

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 08:56 от Amanda.D

Общи условия

Активация на акаунт