СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 103 705
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 950
  • София
За другите паралелки в същото училище може да участва, стига да са написани преди паралелката, в която е прието

Да, това е важно уточнение. Утре очаквам въпроси от рода на - ама най-ниския бал в това училище е ХХХт., защо моето дете не е прието, след като има повече?

# 1 951

[/
Входящият номер от служебната бележка или от профила в МОН

# 1 952
Още повече, че желанията могат да скачат:

1 желание: 999 ЕСПУ Монголски с албански
2 желание: 666 СУ Монголски с албански (държи се на монголския все пак Grinning)
3 желание: 999 ЕСПУ Каменоделството

Подозирам, че това трябваше да се каже от 03. до 07. при реденето.

# 1 953
  • София
Ами всъщноств вие го казахте няколко пъти. Щом и аз съм го прочела, значи достатъчно Simple Smile

# 1 954
И аз го прочетох, но така и не разбрах на какво държи повече - на монголския или на албанския. Добре е, че поне към каменоделството няма интерес, че съвсем ще го закъсаме:laughing: Важна е фасадата на ЕСПУ -то:laughing:

# 1 955
Монголският върви с профили камиловъдство, проектиране и изграждане на юрти.

# 1 956
Кога успяхме да пропуснем да впишем паралелката с монголски 😅😅😅😅, ще мога ли да я заявя в заявлението за второ класиране?!

# 1 957
За монголски - не знам, ама за албански- познавам хора, които работят с този език. Както и с румънски. И се търсят още, но няма...
Дикси, тези профили ми звучат чудесни за малкото, ще ги имам предвид:smile:

# 1 958
  • София
Какви са тези профили @edu.mon.bg - за коя платформа са? Моята дъщеря няма такъв - в ПЧМГ ДО се провеждаше в G Suite и тя има google  акаунт за облака на ПЧМГ.

# 1 959
Какви са тези профили @edu.mon.bg - за коя платформа са? Моята дъщеря няма такъв - в ПЧМГ ДО се провеждаше в G Suite и тя има google  акаунт за облака на ПЧМГ.

MS Teams. Спокойно. Има време до 15/09/2020. Ще Ви изпратят. Hug

# 1 960
  • София
MS teams е платформата, която ползваха през edu.mon.bg

# 1 961
Не стига, че solnichka ми закри половин професионална паралелка още преди първо класиране, ами и Дикси даде идея за нов паралелка - профилирано-професионална. Joy
Току-що 999 ЕСПУ подаде заявление за промяна на наименованието - ППГПМЕКЮ „ Чингис Хан“.

# 1 962
Здравейте! Искам да попитам един въпрос знам може да ви се стори глупав, но не съм много запозната. На класирането ако съм писала на първо и второ желание едно и също училище, но с различни паралелки и не ме приемат с първото желание участвам ли с второто (пак на първо класиране)?
Не училището е желание, а паралелката!!!  За какво се изреждат иначе тези паралелки? Иначе щеше да е  - пишеш поредност на училища и толкоз.
Значи от София град паралелките (примерно 20 изредени) си приет в една на 1 класиране и в избрани паралелки в София област също биваш класиран в 1 от желаните за които ти стига бал?

# 1 963
Уф, Дидева, Ю-то юртостроителство ли значи? Joy

# 1 964
Докато прагматично анализирам ситуацията относно приема в 8 клас за учебна година 20/21 и образователната система с България, дъщеря ми отново гледа Формула 1, с коментари и анализи, базирани на твърде много четене и история по темата на изненадващо високо експертно ново... потвърдено от автомобилни състезатели ... Смятайте! Живи и здрави да са ни дечица Hug Heart Eyes  Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт