Бебешката количка - цяла наука за второ висше №45

• 53 720
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
Да се раздели темата на две, така ли? Как да се раздели? Колички 1000+лв, колички 1000-лв?! А тия 1000+, които можеш на промоция да си вземеш на 1000- къде да ги коментираме? М?
Това не може да е сериозно, наистина.
Не мога да разбера от къде е това желание непрестанно да се гледа в чуждата паничка.
Тук се коментират всякакъв клас колички, ако ви е срам да попитате, проблемът си е изцяло ваш.

# 631
Не е никак умно да правят няколко теми по признак цена.
Аз например никак не съм наясно кои колички са маркови, кои не са и не ме вълнува. Интересува ме кои не друсат прекалено и не се чупят. С тежестта бих направила компромис, заради недрусането и здравината и с идеята, че няма да я вдигам уж. Получих в темата много полезни съвети и отзиви и си купих количка втора употреба за 1/3 от цената й като нова. Дали е такава и дали ми харесва, още е рано да споделя, предвид, че не съм я ползвала.
Най-големият ми страх е да не е чуплива и неудобна, защото предишната ми - hauck malibu се счупи даже два пъти.
Така, че според мен има полза от обсъждането на всякакви модели колички от всякакви цени.

# 632
Аз също съм на мнение, че масово тук се коментират скъпи марки колички. Не искам да казвам, кои са по качествени, но аз съм се ориентирала към количка за около 1000лв.

Е, че 1000 лв. да не са малко? Май попадаш в лагера на онези със скъпите колички Grin

# 633
Като ще ме цитирате, цитирайте ми целия коментар, не са малко пари и казах че работя за тези пари. Демек давам си една месечна заплата за бебешката количка. И чакам черния петък за да я намалят с 20%. Не да има тема за под 1000лв. И за над 1000лв. А една специална за сайбекс и мусти, защото масово тези двете се коментират през 2-3 коментара. Щом се пита за лорели, кикабу и др. подобни пак се предлагат тия двете, макар и втора ръка.
Аз също съм на мнение, че масово тук се коментират скъпи марки колички. Не искам да казвам, кои са по качествени, но аз съм се ориентирала към количка за около 1000лв.

Е, че 1000 лв. да не са малко? Май попадаш в лагера на онези със скъпите колички Grin

# 634
Според мен е излишно деленето по марки, цени и т.н.

# 635
Хайде нещо по същество. В averoom.bg има -20% до края на деня. Има Phill&Ted's на добри цени. Както и една от марките, дето не бива да се споменава 😁

Maxi Cosi Zelia и Maxi Cosi Adorra 3в1 на добри цени. И само количка Adorra. С чувал си е съвсем подходяща и без кош за новородено.

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 22:10 от jj okocha

# 636
Ако мога да вметна едно уточнение - тук много честичко се споделят оферти и цени от uk. Те са доста по-различни от тези тук, така, че дори и да говорим за скъпа количка (да кажем от 1000/1500лв и нагоре), цената й реално може да "излезе" наполовина, че и по-малко от тази в България. Така, че дори и това е относително.
Да не говорим, че 2ра ръка също много пъти сме обсъждали - в olx могат да се намерят чудесни оферти с качествени и запазени колички за по-скромните бюджети.
Действително, и аз мисля, че просто момичетата с не толкова скъпите марко не коментират толкова често в темата, а би било хубаво. Аз лично и за 2те си колички няколко пъти съм писала подробно и ги избрах именно с помощта на информацията, споделена тук.

# 637
Аз също не си взех от по евтините марки, но се спрях на горе долу приемлива сума -900лв.
Също подкрепям разделянето на темата, защото не намерих полезна информация относно количките на ниски цени. За пръв път ми е да избирам количка и исках да си взема между 500 и 800лв. Но в момента, в който се напише коментар за такъв тип количка ,отговора е "Mutsy е по-добра" или "Сайбекс си вземете".. не съдя никой, всеки сам си решава какви пари да вложи ,но наистина няма нищо полезно за другите марки. Може би момичетата не си пишат отзивите ,защото не са намерили полезното от тази тема, че да продължат да пишат тук 🙄
Дано се разнообрази темата в бъдеще, защото има адски много момичета, които не знаят какво да си вземат, а нямат възможността за така хвалените марки ☺️

# 638
Аз също не разбирам какви са тези терзания кой, колко дава за количка! Изобщо защо се интересувате какво е заделила някоя съфорумка за бебешка количка?! Много ми е интересна и статистиката, която извадихте за заплатите на българина😄
Ненужно е темата да се дели, по-скоро момичетата с по-рядко обсъжданите колички, които четат, да споделят мнение за тях. Не е срамно човек да даде по-малко пари за нещо, детето пак ще порасне.

Аз няма да споделям опит с количките, купувани за децата ми, просто защото вече съм го правила, а и са били от марките табу.

По този повод търся съвет от всички тук, които желаят да ми помогнат, естествено.
Ситуацията е следната: Моя служителка очаква бебе след около месец-два.  По традиция на фирмата ми, винаги подаряваме нещо за детето, каквото изберат бъдещите родители. Жената сподели, че нямат количка, не са си избрали и нямат претенции към марка, цвят и тн. Искам да взема хубава такава, естествено, като това не означава да струва 3-4 хиляди лв. Бюджет нямам определен. Иска ми се да е в комплект или да е съвместима с хубав, сигурен кош за кола. Останалото оставям на вас. Ще съм благодарна да ми дадете някакви предложения!

# 639
AlexM1590 виж няколко поста нагоре. Публикувах една оферта на Макси Кози. Връзва се на 1.2к 3в1. Дай приблизителен бюджет и ще потърсим още нещо.
Moon Nuova 2в1 с кошница Maxi Cosi подарък.
Малко по-рисково предложение за утвърдена марка Baby Jogger City Tour Lux, а кошница може да се намери на далавера от другаде.
Joie DLX, ABC Design Catania. Може също и Stokke Beat

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 23:03 от jj okocha

# 640
И аз съм ЗА да се раздели темата Wink
Така всеки според бюджета си ще открие мнения за дадената количка още по-бързо.

# 641
AlexM1590 виж няколко поста нагоре. Публикувах една оферта на Макси Кози. Връзва се на 1.2к 3в1. Дай приблизителен бюджет и ще потърсим още нещо.
Moon Nuova 2в1 с кошница Maxi Cosi подарък.
Малко по-рисково предложение за утвърдена марка Baby Jogger City Tour Lux, а кошница може да се намери на далавера от другаде.
Благодаря за предложенията!
Огледах се в няколко модела на Maxi-cosi.
Бюджет наистина няма, важни са характеристиките и качеството. Може да е както 500лв, така и 3000лв, стига да си струва, но и да е различна от обичайните Mutsy и Cybex, въпреки че съм с добри впечатления от една от марките, тъй като жената е любителка на “различното”. Това може да се изразява в някоя по-рядко срещана количка, или пък по-раздвижен дизайн/разцветка. За допълнителен ориентир- чака момче.

# 642
AlexM1590, аз добавих горе още 2-3. Така, като казваш, виж и Maxi Cosi Nova. Изчанчена е, ама не я намирам за особено практична. Виж Стокето, дето го постнах горе. Хем не е турбо скъпо, хем не се среща често по улиците. Има и едно лимитирана серия, ама е малко по-скъпо.
Една от марката, дето не споменаваме. И още една такава

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 23:34 от jj okocha

# 643
Ами ето с последните си коментари какво показвате...точно това, което казвам, дали чисто нова, дали втора ръка или от чужд сайт, вие препоръчвате 2-3 марки колички, точно за това говорим. Върнете се назад в темата и пребройте колко пъти са споменати сайбекс, макси коси, мусти и стоке. Няма ли някой да препоръча полските марки, ами няма защото те не са достойни за повечето дами тук. Дори cam, като количка държаща цена малко под и малко над 1000лв. зависи от модела не се препоръчва. Честно имам чувството, че някой ви плаща за да рекламирате тези марки. Няма нужда да не им споменавате имената, ние знаем, че до края на темата те ще се споменат още достаааа пъти.

# 644
Айде, от мен да мине нещо ново Joolz hub.
Esito77, с нетърпение очаквам твоите десетина предложения.

Общи условия

Активация на акаунт