Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - Тема 68

• 38 980
  • 773
  •   1
Отговори
# 90
Прозореца изглежда неотаряем Hands V и с релса, и с пръчка ще стане...
На релсата може да не се слага чело, а пердето да е с по-дълбоко сложен перделък и диплата отгоре крие корниза.

# 91
Да, неотваряем е. Мисля, че наистина ще се спра на релса, като ще дам да ми преправят пердето с перделък. Благодаря ви отново!

# 92
  • софия
С RACKA/HUGAD
Скрит текст:

# 93
Звънче, благодря! Точно така ще направя и аз, не само че не е куриозно а даже много ми допада. Не можех да си го представя, но е супер дори!

# 94
Аз харесвам този тип корници, пардон, релси - Двоен Импресион за стена и Метален корниз Square.

http://www.sara97.com/index.php?menu=2&id=5

Освен модерният дизайн, това, което ми харесва като функционалност, е че няма прекъсване на пердето с държач по средата, защото те захващат релсата отгоре, т.е. може да е едно цяло перде на голям, т.е. дълъг прозорец. През 1999 г. се скъсах да търся такъв корниз, за дълъг прозорец, на който исках да сложа 3 отделни пердета, като исках да мога да дърпам по едно крайните, без да дърпам останалите. Ами не, тогава нямаше каквото исках. Всичките бяха с държач по средата, прекъсващ релсата. Намерих само струнен без прекъсване, с метална корда, такъв и купих, но колкото и да е напрегната кордата, и колкото и да са леки пердетата, при голяма дължина кордата провисва леко. 

Само споделям, защото обсъждаме пердета и корнизи.

# 95
  • София
Здравейте,
моля препоръчайте ми нощни шкафчета за тапицирано легло. Леглото е с тъмносива дамаска, бели стени, ламинат бежов със сиви оттенъци. Помещението е много малко, със скосен таван, но е доста високо, във най-високата част има към 3 метра. Тоест има обем, ама не и квадратура Simple Smile Приемам всякакви идеи включително и някакви рафтове или етажерки вместо нощно шкафче, но трябва да има нещо, върху което да си оставиш книга, дистанционно, телефон...

# 96
А какви други мебели има в стаята?

# 97
  • София
Само един скрин malm от IKEA - тъмния цвят, но той не ме притеснява, защото имам вариант да го подменя с нещо друго. Други мебели няма.

# 98
  • Варна
@DeS8ka
Може да си вземете от тапицираните табуретки -кутии хем ще подберете цвят, хем ще го ползвате да си сложите нещо вътре, а отгоре ще ви е за книги, телефон, лампа; Има и кожени-имитация има и с плат. Също са сгъваеми и може да ги прибирате, ако нещо ви пречат.

# 99
  • Варна
@DeS8ka аз предлагам малки масички може и да са различни. Или чекмедже захванато за стената. Ще добавя снимки..
 Аз ползвам икейкият органайзер, не заема място, а ми побира киндъла, телефон, зарядно, очилата, шише с минерала вода...

# 100
Момичета, имате ли широки керамични плотове, монтиране в ъгъл? Майстора се е заинатил, че не може, защото няма място за водобранна лайсна. Ако имате така монтирани, моля пуснете по една снимка.

# 101
# 102
Deska,
Аз предлагам да потъсиш помощна масичка за да я ползваш като нощно шкафче. Варианти много.
Например

# 103
# 104
  • при моите любими
Eто тези варианти, може да си ги боядисате в какъвто цвят искате, сиво, бяло и т.н
https://jysk.bg/spalnya/noschni-shkafcheta/noschno-shkafche-ilbr … hekmedzhe-natural
https://jysk.bg/spalnya/noschni-shkafcheta/noschno-shkafche-vand … chekmedzhe-bambuk

Общи условия

Активация на акаунт