Къдрокоси красавици - 5

• 47 073
  • 767
  •   1
Отговори
# 300
  • В полите на Пирин планина
Само жълтък се слага, а не цялото яйце, защото после няма оттърване от парченцата сварен белтък из косата.
Simple Smile
Иначе аз много харесвам кокосово и рициново масло. Но и зехтин само става. Пробва се и се преценява, но наистина няма смисъл от всичко накуп.

# 301
Абе я ми кажете как от това
става това?!

И защо повечето wavy момичета твърдят, че естествените им коси са като на втората снимка, а те са просто леко чупливи(като на първата снимка)?
Хубаво водят се wavy, но очевидно тази форма на къдриците е постигната изкуствено-с мнооого оформяне и стилизанти и вярно, много ми харесва ефекта. Как го постигат, не знам. А и изглежда естествено.

# 302
Изобщо не ми изглежда естествено това на втората снимка. Никога не съм виждала такава естествена коса. На въпроса ти как става - с маша Grinning

# 303
Въобще не вярвам това да са естествени къдрици. А че има един тон стилизанти е повече от ясно. Само че повечето обикновени жени в ежедневието не могат да си позволят нито времето, нито средствата. Лично мнение.

# 304
  • София
Искам да пробвам тези на COCUNAT - някой сайт прави ли доставка до БГ?

От официалния сайт съм поръчвала до България, доставката беше около 5-6 евро.

# 305
Не съм разглеждал в детайли профила на момичето, но вероятно следва кърли метода, а там маши няма... Не мисля, че е с маша.

# 306
Днес за първи път опитах да не слагам обичайната си хавлиена кърпа за подсушаване, която някой път стои по 15-20 минути. Само попих водата, сложих стилизиращ продукт, разреших и намачках.
Скрит текст:

Май е с по-малко фриз, поне отпред 😀
Какъвто и продукт да ползвам винаги е като кошница.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 18:45 от sladko

# 307
  • София
Някой да има отзиви за интенз кърл крема на Марокан Ойл?

# 308
И на мен ми трябва стилизант за чуплива коса чудя се между Интензивен крем за къдрици с арган Moroccanoil Intense Curl Cream 300мл https://www.arlen.bg/product/2672/intenziven-krem-za-kadritsi-s- … -cream-300ml.html  и Пяна за къдрици с арганово масло Moroccanoil Curl Control Mousse 150мл https://www.arlen.bg/product/2448/pyana-za-kadritsi-s-arganovo-m … mousse-150ml.html

# 309
Искам да похваля кремът за къдрици на Мароканойл. Страхотен е , къдриците са подредени и лъскави и без фриз.Косата ми е тънка ,3а-3b къдрици. Препоръчвам youtube  канала на  Manes by Mell.-обяснява много за къдравата коса, начини за сушене с дифузер и прически .

# 310
Момичета, получих си серията! Купих си и зехтин.
Сега , утре започвам с терапията, но преди да се изкъпя съм решила да си правя преуош.
Да попитам, примерно разделям косата на 4-5 части и всяка част я минавам по дължината с няколко капки зехтин предполагам /даже се чудя дали да сложа и няколко капки лимон/? След което я увивам с найлонова торба и кърпа и стоя да кажем 30 минути и тогава се къпя с новата серия? Мисля утре да пробвам първо с reboot.

# 311
  • В полите на Пирин планина
Не няколко капки! Сложи някаква маска за коса, която имаш - обикновена, колкото ще ти стигне за обилно намазване на цялата коса, добави в нея примерно 3-4 супени лъжици зехтин. А на скалпа направи масаж само със зехтин, после намажи с другата смес, увий на кок и сложи отгоре найлонова торбичка и стой така поне 30 минути. Аз стоя по 2-3 часа.

# 312
Аз не бих слагала лимон и бих стояла минимум час със зехтина на косата, със затопляне. Не няколко капки зехтин, намажи добре цялата коса, дори ако можеш я среши. Може и само с пръсти да срешеш, но ако е много заплетена, не се мъчи.

# 313
  • София
Лимона е иЗлишен според мен. Аз си правя само с масла. Иначе да, разделяш, нанасяш, увиваш и стоиш.

# 314
Добре , благодаря.
Имам обикновена маска , която от магазина купувам за 5 лв, така че не е проблем .
Айде 1 час ще стоя , не ми пречи Heart затова попитах, защото не съм сигурна колко време се стои.

Общи условия

Активация на акаунт