Къдрокоси красавици - 5

• 47 081
  • 767
  •   1
Отговори
# 330

Момичета,  не реконструктора а 2- те стъпки. Това е продукта има и в еднократна доза с хидратиращ балсам, но беше изчерпан в златна рибка. Това е само протеина а хидратиращ балсам си ползвах моя си

# 331
Скрит текст:
VanessaDe,  Благодаря ти отново! Това е снимка от деня на измиването, стоях 5 мин. защото за пръв път използвам този продукт и ме достраша   да не си повредя косата.  Не мисля че е толкова изтощена ,рядко се боядисвам, но започна да се къса много и затова реших че и е нужен протеин. А иначе е суших със сешоар,който обикновенно не ползвам.
Браво,косатати изглежда в пъти по-добре.
Нямаш нужда от толкова често хипер напротеинчване,да не се получи обратен резултат.Веднъж на два месеца даже ти е достатъчно,през останалото време си ползвай протеиновите Ш и М,достатъчни са.
Със сушенето нямаш грижи,сушиш докато стане корава като каска,без да я пипаш много с ръце,след като изсъхне добре,напръскваш със спрей с вода,да поомекне и тогава отиваш под душа

# 332
Добро утро,
Ще си купувам четка за коса (не че се реша по принцип Grinning ) и се чудя между tangle teezer large wet detangler и tangle teezer wet detangler. Гледах ги онлайн, но по описанието не мога да преценя. В момента косата ми е до раменете 2 б / 2 с и я пускам да расте до средата на гърба.
Ще съм благодарна за коментар.

# 333
Първата я дават за къдрава и гъста коса,с 433 зъбчета,а втората си е за всяка коса,с 325 зъбчета.И двете са за мокро сресване,не стават за сушене със сешоар.Въпрос на предпочитания,на мен например не ми е удобно с много голяма четка,не че и аз се реша много често Grinning

# 334
  • София
А за къдрава, но тънка и не гъста коса коя четка е подходяща?

# 335
  • Варна
Дами, помагайте. Търся стилизант подходящ за влага. Не ми стига морето, а сега и мъгли и дъждове. Косата ми е нормална към тъкна и чуплива. Успявам да докарам дори и букли, но това е само докато си подам носа от входната врата, после всичко увисва Sad

# 336
Марианче,по-малката е по-подходяща ми се струва.Аз не харесвам Тенгъла,уж не накъсвала и ресането било като детска игра,дрън-дрън.За прави коси,може би,но мойта къдравела не се разбира с марката.
Сега съм хвърлила око на една четка на Оливия Гардън и една на Денман.Не съм решила още коя от двете да е
Скрит текст:

И двете се препоръчват за нормални към тънки,къдрави коси.
Чела съм,че за къдрави коси,които се заплитат накрая на зъбчетата трябва да има мъничките топченца,които разплитали косата без да я накъсват

# 337
Здравейте и от мен къдрокоси красавици! Включвам се и аз в темата. Simple Smile

Дами, помагайте. Търся стилизант подходящ за влага. Не ми стига морето, а сега и мъгли и дъждове. Косата ми е нормална към тъкна и чуплива. Успявам да докарам дори и букли, но това е само докато си подам носа от входната врата, после всичко увисва Sad

За стилизант против влага мога да препоръчам крем за къдрици - Aphogee Curlific Curl Definer:
Скрит текст:

Като цяло цялата им серия е страхотна и е CG friendly, аз от години не ползвам продукти със силикони и сулфати и това прилична опция. Разбира се след крема винаги нанасям продукт с по-силна фиксация - гел или пяна, но при някой хора и крема е достатъчен да се оформят и задържат къдричките.

# 338
  • София
Този крем на Афоджи за мен едно от най-големите недоразумения. Прави ми косата да изглежда мръсна и матирана. Никакъв шанс да стилизира или задържи къдрици. Изобщо не го препоръчвам.

# 339
Напълно подкрепям! Най-ужасният продукт, който съм ползвала е кремът на Афоджи. При мен фиксацията беше силна, косата твърда като тел и на пипане - като мръсна. Никакъв блясък, не само че не върши работа, ами прави нещата много зле! Не препоръчвам!

# 340
  • В полите на Пирин планина
Аз също намирам този крем за ужасен!

# 341

Да пристъпи към действие.
Аз сега съм с маска,  след това влизам да се къпя с reboot.  Първо тях ще тествам и после Лакме за фриз след баня.

В маската си сложих 6 с.л. зехтин и 2 шепи маска обикновена.

# 342
После кажи за този балсам против фриз. Това не е кремът, за който говорих аз. Кремът за къдрици е този

# 343
Ееее......
Моето е балсам за къдрици без измиване.
Карай , следващия път крема ще взема . Явно не съм разбрала.

Ще кажа после как е , надявам се ,че веднага ще видя поне малко промяна.

# 344
  • В полите на Пирин планина
Аз ѝ препоръчах балсама без отмиване. Взех си втора опаковка - много ми харесва - има лека фиксация.

Общи условия

Активация на акаунт