Къдрокоси красавици - 5

• 45 159
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Spiritlight на ампулата направих дупка в горната тъкна част и така си нансях и контролирах количеството. После я "затворих" с тиксо. Имам за още 1 ползване.

Не знам как е терапията на Алфапарф и има ли отвор, но от Олаплекс например си тегля със спринцовка точните мл.

# 631
Много благодаря! Нямам търпение да ми дойде денят за миене и да пробвам ампулата, а на следващо миене - терапията.

# 632
Ампулата Про Лонгър е супер, косата ми става плътна, много ми хареса.
межу другото в makeup.bg за 400 мл е около 53 лв., поръчах си:))

# 633
Ампулата Про Лонгър е супер, косата ми става плътна, много ми хареса.
межу другото в makeup.bg за 400 мл е около 53 лв., поръчах си:))

Няма наличност, нито единична ампула, нито 400 мл.

# 634
  • някъде под слънцето...
Имам и двата варианта.
По лесно нансям с ампулата.
Поради тази причина я затварям с тапичката, която се получава при отваряне .Отварям дъното и  пресипвам от бутилката.
Използвам ампулите и за да ги пълня с други продукти, за скалпа примерно.
По удобни са ми.
Иначе бутилката излиза много по изгодно като цена.
Ампулата  15 млл е 2.5 €, а бутилката 400 мл  25 €.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 16:42 от sl

# 635
  • София
Аз си взех 2 ампули за тест от Емаг, преди 2-3 седмици, бяха по 3.5 лв и имаше БД Simple Smile. На реална цена не съм сигурна, че бих си ги купувала. Евентуално бих си взела Алфапарф терапията, но чак след като изхабя наличностите от Олаплекс, Елсатисайзър и един кюткъл сийлър на Джойко. Нещо не намирам време кога да ползвам всичките.

# 636
  • някъде под слънцето...
Терапията на Алфапарф  също се смесва с ампули.
Доколкото помня, защото беше преди три години, една кутия ампули е за 1 опаковка от терапията.
Бях взела тези

Не съм ги повтаряла от тогава

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 15:09 от sl

# 637
sl, от кое си по-доволна? Лореал или Алфапарф? От една ампула на Лореал дали е възможно да си съставя впечатление или е необходимо известно време да я ползвам, за да видя резултат?

# 638
  • някъде под слънцето...
Нямам спомен терапиите на Алфапарф да са направили нещо УаУ за косата ми.
Освен сините ампули за блясък.
Но това все пак беше преди три годинини може и косата ми да не е имала нужда от уплътняване.
Ампулите на Лореал ми допаднаха, вписват се добре в останалата грижа за косата.
Не знам само дали заслугата е точно тяхна или комплексна, но определено косата ми е изглежда доста по добре в сравнение с лятото.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 15:52 от sl

# 639
  • Пловдив
Ще полудея вече с моята коса. Измих я с авокадото на Nature Box, ползвах тази подхранваща маска за много суха и изтощена коса:
https://www.arlen.bg/product/11010/podhranvashta-maska-za-mnogo- … o-mask-250ml.html
и този стилизант:
https://www.zlatnaribka.com/krem-za-podhranvane-na-kadritsi-s-na … rl-control-125-ml

И вместо с тия продукти да стане супер хидратирана, в момента е по-суха и разхвърчана от всякога!!
Самата маска е много нежна при нанасяне, като коприна - досега не съм имала подобно усещане с никой продукт. От крема за подхранване също съм доволна, не е силен стилизант, но придава много естествен вид на косата. А НБ не бях го ползвала от месеци, случайно го открих в кашона с козметика. Освен да се получи тоя хаос с косата ми от неправилна комбинация, не знам вече...

# 640
sl, от кое си по-доволна? Лореал или Алфапарф? От една ампула на Лореал дали е възможно да си съставя впечатление или е необходимо известно време да я ползвам, за да видя резултат?
И от половин ампула е възможно да добиеш представа.Казвам половин,защото една ампула е много като количество за едно ползване.Sl ти е обяснила как се отваря.
Ампулата се слага на измита с шампоан коса.След нея маска не се ползва,а директно финиш.
Концентрата обаче,се нанася на влажна коса,преди шампоана.След шампоана се ползва маска.

Терапията на Алфапарф също една доза е много за едно ползване.В купа изсипваш половин ампула,отваряш шишето с концентрата,стискаш го бавно да излезе количество от него,като стигне 12,5 (на око) спираш.Ако правиш цяла доза(25мл.),течността в шишето да стигне до края на матираната част.Изливаш в купата при ампулата,разбъркваш и нанасяш,на измита с шампоан коса.Косата да е мокра,но не да капе вода от нея,защото ще се седи поне 15мин със сместа.Ако имаш терапевтична преса или ако загрееш със сешоар,ефекта е още по-добър.

Кипра другия път не мий с хидратиращ шампоан

# 641
  • Пловдив
Кипра другия път не мий с хидратиращ шампоан
A какъв? То май само хидратиращи са ми всичките... А, имам и такива за заглаждане на косъма Grin.

# 642
  • тук и там
Момичета,всички показвате разкошни коси.
Моята за съжаление не е такава. Препоръчайте ми ,моля, -прическа и продукти за моят тип коса.(като  2Б я определям,но не съм сигурна).Примерно шампоан и продукт за оформяне след това. Не ползвам дифузер,суша я със сешоар.Благодаря предварително.
Веднага след миене.Приличам на разплетена кошница,ама това е положението в момента.С фина,рядка и тънка коса съм .
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 19:43 от Kaisia

# 643
A какъв? То май само хидратиращи са ми всичките... А, имам и такива за заглаждане на косъма Grin.
Аз не бих ползвала балансирана маска(даже с протеинов ефект) след хидратиращ шампоан.NB не е типичния ХШ,но ефекта след него е като след хипер хидратация.Наложи ми се да го ползвам два пъти един след друг,нямах търпение да се прибера и да си ползвам моите си продукти.Гледах душ гел и още нещо от серията,но не смея да ги купя заради това недоразумение Ш NB

Kaisia,косата ти ми се вижда много филирана и стилизирана.Кажи какви продукти ползваш

# 644
  • тук и там
Нищо не ползвам. Една пяна само сложих,и то  съвсем малко.Не знам защо така се получава и стои  като на клечки.На пипане е мека,това е странното..Прическата ли не е наред-не знам,ама все так ме постригват..
Гледах някакви продукти на Cantu, но не знам какво да взема.Принципно дори и балсамите ми отежняват косата ,за това и се чудя.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 20:53 от Kaisia

Общи условия

Активация на акаунт