Къдрокоси красавици - 5

• 46 239
  • 767
  •   1
Отговори
# 420
Aadii, с кокосово е малко рисковано - не всички коси го понасят, по-добре бадемово или арганово ако имаш. Или жожоба. Но не прекалявай. Това успоредно с еластисайзъра на ФК, за който пита на предната страница, ли имаш предвид?
На моята вече изпбщо не й понася. Като беше не боядисана беше топ кокосовото. С него и с един амадка и косата беше супер. Сега, системно боядисана изобщо не ми понася, стои като изпръхнала и суха.

# 421
А дали може да се ползват за чуплива, не къдрава коса? Долния пласт на косата ми е жив и лъскав, но горния е трагедия, при положение, че от година и половина спрях да ползвам преса, сушоар много рядко, но резултат никакъв. Къдрици не ми трябват, просто искам коса без фриз.
В момента и моята коса не е в най-къдравата си фаза.Фриз липсва.
Но най-добре е наистина да ти дадат мостра,защото косите са различни.При мен ефектът е добър,Винаги,когато правя поръчка,им пиша от какво искам мостра и ми пращат.Последния път исках за руса фина коса за дъщеря ми,пратиха ми от Рибката

# 422
Момичета да се оплача. Взех си желето за къдрици на As I am, след измиване снощи го сложих като стилизиращ продукт, вместо любимата ми пяна на Мароканойл. Резултата е потресаващ, косата ми беше без никакъв обем, изобщо не ми се оформиха къдриците, явно този продукт не е за мен. Sad
Взех също и четката на денман, като си поставих лийвин и крема за къдрици и разрезах с денмана настрани, уж да оформя за обем. Какво да кажа, не ми допада, добре оформя къдриците, но много ми се свиха и косата ми изглежда прекалено къса. Май си се връщам към сресването с пръсти.

# 423
За Денман винаги съм предупреждавала, че предизвиква свиване на къдриците. Някои къдрокоски търсят именно този ефект. Аз използвам за разнасяне на продукт, после разрошвам с пръсти, за да не се навият къдриците на пружинки.

# 424
Ще си я ползвам за разресване само май, но не и за стилизиране.

# 425
  • София
Аз също я ползвам само за разнася е на продукт и после понамачквам с пръсти.

# 426
breathe333 какво количество от желето сложи? Според мен поне колкото орех

# 427
breathe333 какво количество от желето сложи? Според мен поне колкото орех

Около 1 супена лъжица. Гледах да не прекалявам.

# 428
Супена лъжица Astonished това е като да се полееш с олио.Едно грахче е достатъчно,на коса до кръста айде 2.Пяната е едно,а желето друго

# 429
Супена лъжица Astonished това е като да се полееш с олио.Едно грахче е достатъчно,на коса до кръста айде 2.Пяната е едно,а желето друго

Как грахче то ще ми попие в ръката преди да го нанеса

# 430
Еми аз ти казвам как се ползва,а ти слагай колкото искаш.Няма да ти попие в ръката,погледни съставките,това е хипер хидратиращ продукт...

# 431
  • някъде под слънцето...
И при мен по добър ефект се получава с малки количества.
Докато свикна с дозите, се налагаше миене на косата  след стилизантите.

# 432
Явно вашите коси са по различни от моята,  моята обича повече продукт. Всяка сутрин мокря и насям малко продукт и мога цяла седмица да не я мия,

Това желе мисля, че ще ми дойде идеално за освежаване на 2,3 ден, но за основен стилизант не става. Не ми дава достатъчно холд.

# 433
Не съм ползвала това желе, но по описанието каква е станала косата ти наистина изглежда, че трябва да опиташ с по-малко количество. А може и да не е за теб. При мен така беше с крема на Афоджи - малко, много, все гадост, а някои хора са много доволни от него.

# 434
  • София
breathe333 ами то това желе няма фиксация и е доста хидратиращо. Ако си свикнала с продукти с фиксация, то този продукт е съвсем различен от тях, като дори целта е косата сама да покаже най-добрите си къдрици, поради силната хидратация.

Общи условия

Активация на акаунт