Обрив

• 2 244
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте, от 2 дни детето ми е с някакъв странен обрив. Бяха 2 пъпчици и сега станаха много на едни червени петна. Сложиха ни орбазон, утре сме при личния. Мажем с фенистил и сироп рутафин. Несъм сменяла храна или прах за пране. От какво може да са, ще приложа снимки за по ясна представа. Благодаря предварително!

# 1
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Нещо да го е ухапало..
Друг вариант е от изпотяване. Моите от потта си стават на едни ситни червени пъпчици...
Това, обаче не прилича на такъв обрив.
Да сте сменяли парфюм или бижу, което да е било в контакт с детето?

# 2
Нещо да го е ухапало..
Друг вариант е от изпотяване. Моите от потта си стават на едни ситни червени пъпчици...
Това, обаче не прилича на такъв обрив.
Да сте сменяли парфюм или бижу, което да е било в контакт с детето?
не нищо от това... И на мен са ми много странни от какво са. Лошото е че от 1 2 пъпки станаха повече

# 3
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Като гледам на снимката са само червени петна върху кожата. Релефни ли са? Сърбят ли го?
Да не е т някоя дрешка, там са им копчетата обикновено?
Друго не се сещам...

# 4
Колко е голямо бебчето,захранвате ли го?

# 5
Колко е голямо бебчето,захранвате ли го?
захранвам го, но нищо ново несъм му давала тези дни

# 6
Ясно,ами да не са наистина от жегата. не знам и аз не мога да се сетя друго.. Дано е нещо безобидно и да мине бързо. Да не се тормози бебчо.

# 7
Ясно,ами да не са наистина от жегата. не знам и аз не мога да се сетя друго.. Дано е нещо безобидно и да мине бързо. Да не се тормози бебчо.
дано, утре ще разбера със сигурност какво е

# 8
  • Велико Търново
Храна или дреха е за мен причината, личната не съм сигурна какво ще предприеме и препоръча,но за мен сега е най-добре детето да бъде на "диета". Без захранване, без тежки храни и разнообразна храна, за да може да се види как ще реагира организма.

# 9
Здравейте! Моето момиче се роди с обрив и ни изписаха калциев глюконат-две деления и половина + паста Дипрогента. Подходих с висока доза скептицизъм, но имаше резултат още на следващия ден! Оттогава, ако се случи да се появи обривче, винаги ми изписват калциев глюконат сироп и се оправяме!

# 10
Здравейте, от 2 дни детето ми е с някакъв странен обрив. Бяха 2 пъпчици и сега станаха много на едни червени петна. Сложиха ни орбазон, утре сме при личния. Мажем с фенистил и сироп рутафин. Несъм сменяла храна или прах за пране. От какво може да са, ще приложа снимки за по ясна представа. Благодаря предварително!

здравейте ,

опитах да пиша на лично ,но не мога . Какво стана с обрива ? от какво беше ? за колко време мина ?

Общи условия

Активация на акаунт