Пазаруване от Aliexpress.com 59

• 35 507
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
аз вчера пуснах диспут през бота, защото ми пишеше че има защита, а то вече 2 месеца не бе мръднало от някъде в китай и още си чакаше да пристигне в транзитната страна, а продавача ми писа на ЛС

# 676
Привет. Завърнах се и аз към алито. Пуснах си наколко калъфа и гърбове за телефона. Всичките с БД. Много готини и има голамо разнообразие....
Пуснати са и трите поръчки. На пролет ги очаквам Joy

Какви имейли споменавате - алиекспрес не разполага с мейла ми.

# 677
  • BG-DE
Е, как не разполага нали се регистрирате 🤔

# 678
Аз си влизам с Фб, така че е този имейл, с който съм регистрирана.

# 679
  • Пловдив
Може и с гугъл профила, ама пак си е с мейл.

# 680
Оф..обърках се. Извинявам се..
Помислих че от пощата ми пращат мейл...това имах предвид.

# 681
Толкова неща съм наслагала в уиш листа, че няма как да изкупя всичко... Преди малко гледах това нещо - детска игра с герои от Хари Потър, идеална за подарък (преди ден-два ми я рекламираха от известен сайт, за около 35 лв): https://www.aliexpress.com/item/4001192460227.html?spm=a2g0s.893 … .0.53bc2e0eJfElal

# 682
Пуснати са и трите поръчки. На пролет ги очаквам Joy
Нормализираха се доставките и за около месец или месец и нещо идват.

# 683
А, не смея за се надявам на бързина..
Ама когато тогава...особено след като тук сглупих и поръчах калъф за над 20 лв и гръб за 20 и доставка отделно...🤪🤕🤬

Ама аз съм си виновна де. Не знам що ги бях отписала Алито.
То ми е направо съвестно един гръб за 2 лв с БД да се търкаля по тоя път, ама.....

# 684
Абе...аз поръчвам само неща които не мога да намеря в България, или ако ги намеря са на цени минимум х3. Или заради регулацията е ЕС е с орязани функции

# 685
Аз търсих, ама такива красотни, че и за 5 лв, калъфи не намерих 😁🤣
Хем грозни, хем скъпи.
Та пуснах половин дузина...да си ги менкам...

# 686
Тц. Калъфи не ме влекат. Моят е кожен, грозен и дебел, но активен.
Трета година си го ползвам и вече е доста опърпан.

# 687
Ми аз не ти предлагам. На мен ми трябва защото в чантата ми е манджа с грозде...

# 688
особено след като тук сглупих и поръчах калъф за над 20 лв и гръб за 20 и доставка отделно...🤪🤕🤬

Но са ти дошли веднага, а не след 3 месеца. Времето струва пари. Искаш нещо да ти дойде по- бързо- плащаш повече. Искаш да ти излезе по- изгодно- чакаш повече.

# 689
Ами да го напишат някъде. Колко пъти съм се подвеждала, преди да започна да пазарувам от Али, а то излиза, че съм пестяла време... Само че на мен нищо от тези покупки не ми е спешно и предпочитам евтиното...
И аз ще си купувам калъф, само се чудя дали ще ми изпратят точния модел. Рискът си струва, все пак.

Общи условия

Активация на акаунт