Пазаруване от Aliexpress.com 59

• 36 171
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • Радомир
Здравейте
Една приятелка ми каза,че всяка стока от Aliexpress има застраховка. Незнам дали е вярно. Но питането ми е ако има за колко дена е? Защото от моята поръчка мина вече 30 дена и все още я чакам.

# 406
  • BG-DE
За застраховка не знам дали има но срокът им за доставка е 90 дни,  след този период може да отворите диспут, а 30 дни не е чак толкова драматично, аз една пратка я чакам вече два месеца 😊

# 407
  • Радомир
За застраховка не знам дали има но срокът им за доставка е 90 дни,  след този период може да отворите диспут, а 30 дни не е чак толкова драматично, аз една пратка я чакам вече два месеца 😊

Е ще чакам и аз.
А за застраховката и аз си помислих , че не може да е вярно.
Много благодаря

# 408

Е ще чакам и аз.
А за застраховката и аз си помислих , че не може да е вярно.
Много благодаря
Има много невъзможни неща. Цитат от условията на БГ пощи: Какво е „Обявена стойност”?
„Обявена стойност” е пощенска услуга, представляваща отговорността на пощенския оператор до размера на обявената от подателя стойност на съдържанието на пратката в случай на загуба, кражба или повреда.

Та защо ли пишат стойност на всеки пакет не знам. Simple Smile

# 409
Здравейте, може ли някой , да ми каже къде е тази пратка, над 35 дни я чакам

# 410
Скрит текст:

Ще я чакате до 90 дена в случай, че е нужно. Пратката е в България и е под номер 9070362178306 Доставя се от БГ пощи. Пртката е непрепоръчана и не се вижда как се движи из България. От тук взех номера https://parcelsapp.com/en/tracking/S00000167836361

# 411

Скрит текст:

Ще я чакате до 90 дена в случай, че е нужно. Пратката е в България и е под номер 9070362178306 Доставя се от БГ пощи. Пртката е непрепоръчана и не се вижда как се движи из България. От тук взех номера https://parcelsapp.com/en/tracking/S00000167836361

Благодаря!!

# 412
  • BG-DE
Някой може ли да ми каже какъв е срокът, в който трябва да върнат парите след като диспутът е спечелен? Имам одобрен refund на 26.10, а до днес нямам превод 🤔

# 413
Някой може ли да ми каже какъв е срокът, в който трябва да върнат парите след като диспутът е спечелен? Имам одобрен refund на 26.10, а до днес нямам превод 🤔
Получавате съобщение където е написано "до 20 работни дни" т.е. 30 календарни.

# 414
  • BG-DE
Благодаря, така и не видях такова съобщение, а само, че връщането е одобрено 😊 Друг път са ми ги връщали до седмица та затова сега ми стана странно, не знаех, че им е толкова дълъг крайния срок 😊

# 415
"За застраховка не знам дали има но срокът им за доставка е 90 дни,  след този период може да отворите диспут"

Здравейте, много неща научих от тази група и благодаря, но бихте ли ми обяснили как продавачът ми дава 25 дни buyer protection, като на алиекспрес е 90 дни. Между впрочем тези 25 дена са ми изтекли неотдавна. Не ми е ясно загубила ли съм вече правото на диспут ако не получа стоката. Благодаря предварително.

# 416
Здравейте, много неща научих от тази група и благодаря, но бихте ли ми обяснили как продавачът ми дава 25 дни buyer protection, като на алиекспрес е 90 дни. Между впрочем тези 25 дена са ми изтекли неотдавна. Не ми е ясно загубила ли съм вече правото на диспут ако не получа стоката. Благодаря предварително.
Важното е да проверите след 25ти ден (на 26ти и следващ) дали разрешава диспут по приична "пратката е в транзит ..." Дали числото 25 е било ориентировъчно време за доставка или наистина толкова е гарантираното не е от значение важното е кога ще можете да пуснете диспут. Съобщението когато диспута е забранен предполагам сте го виждали.

# 417
Благодаря много за спешния отговор. Не ми дава да открия диспут. Май по-краткия срок на продавача е част от рекламата му. Между впрочем и при другите ми покупки продавачите са дали 75 дни време за защита, аз се чудех защо

# 418
Защитата я дава Али.
Казус. Днес един от търговците ми е обединил два ордера в един пакет. Не намирам информация дали това е позволено, за да реагирам. Идеи или насоки къде да търся?

# 419
  • Ловеч
Здравейте, моля за съдействие относно тази пратка- RU716070414NL.
На проследяването няколко пъти се споменава БГПост и се чудя, дали не ся я върнали, защото ми се случи със Спиди. Олепено със стикери и не се виждаше адреса и без малко да го върнат.
Благодаря на всички, които ще ми отговорят.

Общи условия

Активация на акаунт