Пазаруване от Aliexpress.com 59

• 36 064
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • Перник
Здравейте-да дам отчет за моята Ел.пила от Али-най-накрая след близо 3 месеца пристигна-с холандските пощи-обявената стойност беше 2 долара и въпреки това беше спряна на митница(самата пила ест струва много повече).Изпратих по мейл документите на бг пощи, и хората бяха доста бързи-в петък пратих документите,вчера беше освободена,и днес я взех-12 лв-митническо представителство, 4.80-пощ услуга и ддс на 48лв-близо 9лв-това е ,което платих.

# 496
  • Варна
А как те уведомиха,че е задържана на митницата ?

# 497
  • Пловдив
Аз да похваля един от продавачите Simple Smile
След като му писах, че от поръчаните 2бр кейс дойде само един, веднага ми отговори и вчера парите ми са в сметката...нищо, че са 3лв.

# 498
Аз да похваля един от продавачите Simple Smile
След като му писах, че от поръчаните 2бр кейс дойде само един, веднага ми отговори и вчера парите ми са в сметката...нищо, че са 3лв.

Няма нищо за учудване тук, така правят свестните търговци в Ebay или Aliexpres дори пращат повторно пратките които не са получили и за тях това е загуба а след време ще си ги получите всичките.

# 499
  • Перник
[/i]
А как те уведомиха,че е задържана на митницата ?

sms

# 500
  • Бургас
Сега погледнах една пратка която пуснах до английски превозвач и ми дава следния статус:

Има ли шанс и защо може да е анулирана? Поръчах я на 11.11.20.

# 501
А възможно ли е да не ни уведомяват когато пратката е задържана на митница? Аз лятото така и не получих една флашка за 5 лева, която като проследих си пишеше, че е пристигнала в България. 🤔

# 502
  • Радомир
Здравейте
Пратката ми пристигна днес
Може ли да ми кажете дали е задържана на митница

# 503
Здравейте, тъй като съм регистрирана с мои данни, може ли някой друг да ми вземе пратката от пощата или трябва аз да отида? Също - по ЛК адресът ми е в друг град, мога ли да посоча настоящия град? До сега не са ми искали ЛК, но не съм и поръчвала скъпи неща, но мисля да поръчам нещо по-скъпо и се чудя дали не искат ЛК.. Надявам се да сте ме разбрали и благодаря предварително! Blush

# 504
Здравейте
Пратката ми пристигна днес
Може ли да ми кажете дали е задържана на митница
Да, на митницата е.

# 505
  • BG-DE
Имате ли представа дали на самия ден на Черния петък Али пускат някакви допълнителни кодове, купони и т.н. за намаления или каквото е намалението сега такова ще е и в петък 🤔

# 506
Аз си мисля, че може би тази седмица ще има black weekend пак в големите вериги. Поне се надявам де.

# 507
  • BG-DE
На 11.11 направих една поръчка, която продавачът пусна часове преди да изтече срока, а вчера ми писа, че транспортната компания била загубила стоката, а той няма повече наличност. Предложи ми замяна но аз си поисках парите, а днес ми иска Paypal акаунта за да ми ги върне. Малко ми е странно, нали търговците си получават парите от Али едва когато клиентът потвърди получаването на стоката, диспут не мога да отворя, защото няма 10 дни откакто е изпратил стоката. Да му дам ли PayPal или да изчакам и да отворя диспут 🤔

# 508
  • София
Никакъв Пейпал, пишете направо на съпорта на АЕ и прикачете писмото на хубавеца. Много вероятно въобще да е нямал стоката. И не, той няма как да ви върне парите, те не са у него, освен ако не ги извади от джоба си.

# 509
  • BG-DE
И аз подозирам, че е нямал стоката 😖 Благодаря ще пробвам чрез този съпорт, ако не ще изчакам 10 дни и открия диспут.

Общи условия

Активация на акаунт