Пазаруване от Aliexpress.com 59

• 36 041
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Има тема за митниците

# 526
Здравейте! Какво значи това?
Това точно нищо не значи! Номерчето...нещо? Кристалното ми кълбо е в отпуск
Здравейте, SY14059931147

# 527
Мърда, някъде по пътя е! Такива пратки идват бавно

# 528
Благодаря! Само на тази пратка имам удивителен и се зачудих.

# 529
Абсолютно, точно така е. Преди време една пратка се върна при търговеца и той ми каза, че за да си получа парите трябва да отворя диспут той няма да оспорва и Те ще ми върнат парите. Затова сега ми е странно какъв е тоя Пейпал дето ми го иска тоя 🤨

Незнам доколко ще бъда полезна, но на мен са ми връщали пари по пейпал, така че и вие може да пробвате. винаги може да повдигнете диспут
Не може да повдигне диспут, защото али ще го отхвърлят. Със съгласието да получите парите по пейпал весто с диспут правите един вид споразумение и али вече не ги интересува развитието.

# 530
Нещо масово се започна да се задържат пратки на митниците ли на фона на ИП, или на мен само така ми се струва? С дцунджурийките ни от Алиекспрес ли ще запълват хазна?

# 531
  • Радомир
От къде да си извадя ордер от Aliexpress за стоката че съм го поръчала и платила.

# 532
Цък върху ордера, надолу трябва да има нещо такова

# 533
  • София
Нещо масово се започна да се задържат пратки на митниците ли на фона на ИП, или на мен само така ми се струва? С дцунджурийките ни от Алиекспрес ли ще запълват хазна?
Митниците затегнаха контрола. А при много хора за малко надвишение над 30 лв. се налага да плащат 12 лв. за представителство, независимо че ДДС е нищожна сума.
Специално в София сортировъчният център е на ужасно неудобно място, което отказва много хора от личното взимане на стоките.

# 534
  • Варна
Някаква идея да имате какво става с тази пратка RU720183222NL

# 535
Някаква идея да имате какво става с тази пратка RU720183222NL

В Холандия е. Писах на продавачи за разлини пратки намиращи се Холандия. Има забавяне заради епидемията.

# 536
  • Варна
Е как ще е във Холандия след като пише че на 13-ти е изпратена към България ?

# 537
  • София
EDI received май не означава, че непременно е изпратена, може би отлежава някъде и си чака реда.
Не зная доколко са истински тези номера, на моя пратка бяха пуснали такъв номер за бъдеща дата, и си стоя с него месец и нещо.
И в сайта на нашите пощи не пише да е получена, значи не е влязла у нас.

# 538
Имам пратка която много се забави UG635172886BE, статусът и от 11 ноември е:
Цитат
Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.

Крайната дата е 6 декември. Мога ли да искам удължаване на срока за доставка или след 6-ти да отварям диспут?
Мога ли да я търся в български пощи ?

# 539
EDI received май не означава, че непременно е изпратена, може би отлежава някъде и си чака реда.
Не зная доколко са истински тези номера, на моя пратка бяха пуснали такъв номер за бъдеща дата, и си стоя с него месец и нещо.
И в сайта на нашите пощи не пише да е получена, значи не е влязла у нас.
или седи в чувал на нашите митници и си чака реда да е обработят

Общи условия

Активация на акаунт