Пазаруване от Aliexpress.com 59

• 36 031
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Имам пратка която много се забави UG635172886BE, статусът и от 11 ноември е:
Цитат
Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.

Крайната дата е 6 декември. Мога ли да искам удължаване на срока за доставка или след 6-ти да отварям диспут?
Мога ли да я търся в български пощи ?

И аз имам една пратка UG778908968BE със статус от 20 ноември
Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days. Яяяявно в края на годината има голееееееми забавяния за съжаление.

# 541
Мога ли да искам удължаване на срока за доставка или след 6-ти да отварям диспут?
Да, поискайте. Ако продавачът се съгласи ще го удължат. Ако не на 6ти ордера ще се затвори автоматично и ще имате 15 дена да оспорите.

# 542
  • Радомир
Това ли трябва да ми е ордера

# 543
Да. И от тракинга извадете разпечатка където се вижда проследяващи номер

# 544
Това ли трябва да ми е ордера
няма да чета по напред, но като гледам, това те интересува

# 545
  • Радомир

[/quote]

Да и незнам къде да го намеря.
Натискат на всякъде и никъде не намирам такова нещо.
До никъде съм. И незнам какво да правя.
Confused  Cry

# 546
  • Пеликания
Ако е от мобилното приложение натискаш ня account и ти излиза всичко.

# 547
за виндовс

# 548
Здравейте, от Алиекспрес по грешка ми изпратиха един уред с китайски щепсел вместо с EU. Знаете ли откъде мога да си намеря адаптер в рамките на 20-тина дни, защото ми е за подарък. Разбирам, че питането ми не е за този форум и се извинявам, но се надявам някой да се е сблъсквал с такъв проблем.

# 549
Дай някаква снимка да го видим.

# 550
Здравейте, от Алиекспрес по грешка ми изпратиха един уред с китайски щепсел вместо с EU. Знаете ли откъде мога да си намеря адаптер в рамките на 20-тина дни, защото ми е за подарък. Разбирам, че питането ми не е за този форум и се извинявам, но се надявам някой да се е сблъсквал с такъв проблем.
От всеки магазин който продава електроника, дори от Техно веригите можете да го закупите
https://zora.bg/product/travel-usukeushuko-byal-1

# 551
Здравейте, от Алиекспрес по грешка ми изпратиха един уред с китайски щепсел вместо с EU. Знаете ли откъде мога да си намеря адаптер в рамките на 20-тина дни, защото ми е за подарък.
За какво са тези упражнения? Отрежете кабела близо до щепсела и на негово място свържете нормален европейски. Ако не можете, всеки елтехник ще ви го направи за 2-3 лева.

# 552
  • Варна
Здравейте, интересува ме някой поръчвал ли си е смартфони от алито и има ли някаква гаранция включена към устройството ?

# 553
Имат. В Китай.

# 554
  • Радомир
Намерих ордера който ми трябва за митниците.
А сега как да го изтегля за да го пратя

Общи условия

Активация на акаунт