Пазаруване от Aliexpress.com 59

• 36 026
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Намерих ордера който ми трябва за митниците.
А сега как да го изтегля за да го пратя
не се тегли, снимка на екрана
ето да те понаучат 5 годишните, в пеинт може да изрежеш ненужното

# 556
Дай някаква снимка да го видим.

# 557
Сърдечно благодаря на всички. Имало различни стандарти в Китай. Аз купих адаптер като от линка на Зора, но не става.

# 558
  • Anywhere
Здравейте, интересува ме някой поръчвал ли си е смартфони от алито и има ли някаква гаранция включена към устройството ?
Доста телефони съм поръчала през годините. Имат гаранция да, но има две условия. Първо трябва да го върнете до Китай за да го оправят и второ, трябва продавача все още да съществува Simple Smile
Но в интерес на истината никой от телефоните не е проявявал дефект!
По-добре е да ползвате сайтове от сорта на Gear best, Greekbuying i Banggood. Те са доказани и имат добро следпродажбено обслужване! Имат и специален вид доставка, така че да избегнете минаването през митницата!

# 559
Глупости на търкалета

# 560
Скрит текст:
Дай някаква снимка да го видим.
Не знам какво търсите и какво сте купили. Има доста читави на цена около левче
Скрит текст:
има и по-калави модели за такива устройства дето не им трябва заземяване
Скрит текст:
Китайски мисля е подобен на американските. Поне аз съм ползвал преходник за американските на китайски стоки.

# 561
Благодаря много!

# 562
Внимавайте! Изпращат се фалшиви писма с вируси от името на Български пощи. Ето какво получих аз:

# 563
  • Бургас
И аз получих такъв, не се лъжете измама е!

# 564
По-бързо ли пристигат поръчките до превозвач в Англия/Германия, от колкото до България?

# 565
  • Бургас
Имах три пуснати поръчки до Англия на 11.11 две от тях пристигнаха вече при превозвач третата незнайно защо е канселирана, но продавача ми каза да пускам диспут за нея. Съжалявам, защото бяха готини маратонки за сина ми.

# 566
Звучи добре, още повече че са ми спешни.

# 567
  • Варна
Аз преди 5 дена направих 4 поръчки до Англия през Габиели и ще видим за колко време ще дойдат.

# 568
  • BG-DE
На Али имат ли Коледни намаления или тези им бяха последни за годината?

# 569
  • София
Звучи добре, още повече че са ми спешни.
За спешни неща не разчитайте на АЕ. Това, че на някого поръчката е дошла за 18 дни не означава, че и вашата ще е така. АЕ е платформа с хиляди търговци, между които има и не особено коректни.
Има си срок за изпращане на пратката, май 10 дни, а за получаване - 75 дни, нито ден по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт