Отговори
# 120
Момичета, много ми е мъчно за вас. Дори нямам желание да пиша, много се разстроих, като прочетох за бедите който са ви нападнали.
Мила Магита, говори ли с лекаря за изследванията? Ако си, какво ти е казал, може ли по това време да се правят хормони? А аз си мислех, че само тук има некадърни лекари, но май навсякъде ги има, пулен ужас  #Cussing out .
Пенелопа, много съжалявам за малката, давай й повече плодове вместо да я тъпчеш с хапчета. Дано скоро оздравее Praynig
Босилек недей се отчайва бъди оптимист. Все още има надежда, нали лелката я няма. Пожелавам ти на следващия тест да видиш двете чертички.

# 121
О стига с тези негативни мисли!Горе главата всички ,без да се отчайвате човек винаги има добри и лоши моменти .
Босилек не се отчайвай ,защото докато я няма лелката има надежда.При мен до последно би бях се отрицателни тестовете даже и след закъснение.Так че нищо не се знае и точно когато човек най-малко очаква стават нещата.

Пенелопа знам какво е да имаш вкъщи болно детенце.мое то като се разболее направо ми се къса сърцето.А ако и тази зима е като миналата толкоз зле я изкарахме просто не спря да боледува направо ще се побъркам.Ако не си влизала в здравословни проблеми влез пише много хубави неща по повечето проблеми при децата.Всичко минава просто си трябва време.

Мегита що се прибереш от лекар веднага пиши .Аз съм до 4,30 на работа и ще чакам отговор по твоя въпрос.

И само горе главите и смело в нещата и всичко ще се нареди от само себе си!

# 122
  • ГОре на черешата...
Ей, Босилек - никакви такива!Никакво отчайване и черни мисли Naughty!И аз мисля,че си избързала с теста...А това за изпусната овулация - ми знае ли човек,може мъжо ти да прескочи при теб докато си в командировка Mr. Green,а пък,че сте на гости - какво от това,вярвам там няма да спите всички накуп Rolling Eyes...Горе главата,избърсвай сълзите и се усмихни - има много по-трагични неща от един гаден тест!Ние сме с теб Hug!
Пенелопа,дано малката бързо да се оправи!Сега се сетих,защото ще ходя до аптеката да купя Респивакс - ти имуностимулатор ще и даваш ли?Ние сме много доволни от Респивакса - малкия боледува по-рядко и по-бързо му минава.Ей на пресен пример - миналата седмица имаше една вечер температура и аз си викам аха,най-сетне прихвана варицелата ама нц Naughty! беличък си е,все едно не е виждал морето и дотам си беше...Почваме го от 1 септември - 20 дни сутрин на гладно по 1 таблетка,10 дни почива и така 3 месеца...

# 123
Анна, благодаря за пожеланията, но точно плодове сега са и забранени-на хранителен режим е и плодовете и дразнят стомаха много.караме го на солети, препечени филийки и чай шипка-лекарства вече не давам, то пък понеже много и давах-два дена давах прахчета за затягане само, но явно са и толкова гадни, че чак повърна последното и просто спрях да я мъча.Така че-чакаме да се пребори и това е.Лошото е,че на 4 септември е на градина и трябва да съм я стегнала до тогава.Тя със сигурност ще е здрава за тогава, но имунната и система ще е олекнала доста, а точно сега и трябваше силен старт.Моето дете се слави с неотсъствията си от ясла -до сега здрава вървеше, искаше ми се да започне и градината така.
Барборана-точно това и правя сега-чакам я да се справи-а аз знам,че ще се оправи-още мъничко.Просто сега съм малко по-изнервена, предвид,че не е хубаво мен да ме хване вируса, не смея много да я гушкам, а това е половината от лекуването-майчината прегръдка.Редовно чета из здравния Winkаз не пиша и само в Искам бебе Wink, чета навсякъде из форума.
Мариетка-започнах да давам от понеделник-Есберитокс.Това и давах първата година при тръгване на ясла.Доволна съм.Да ти кажа-в началото и аз си помислих-хайде-най-накрая варицелата-от кога я чакам, ама баш сега ли трябваше!Но не-оказа се ентеровирусът гаден.
Аз самата съм пила Респивакс преди години, последните не съм.Сега на практика и незнам дали мога да пия такива неща, ще питам лекарката ми.

# 124
  • ГОре на черешата...
Пенелопка,нищо не пречи да ги даваш и двете - есберитоксът е на билкова основа и засилва имунната система,а респиваксът е препарат от щамове на редица вируси и бактерии дето върлуват цяла зима...освен това сега с нея на градина ще тръгнат и деца,дето не са ходили на ясла и ще мъкнат всякакви вируси - първа група много боледуват,докато се "напаснат" и си обменят вирусите...дано да сте най-здравите от цялата градина Hug!

# 125
Мисля че в листовката на респивакса пише ,че  може да се пие и при бременност но в по късните месеци ,но не съм много сигурна .Ние лично от респивакса не сме много доволни ,пих ме го есента ,но не даде добър резултат , а може би и допринесе за честити боледувания това ,че изкара варицела в началото на ноември месец и от там му се срина цялята имунна система точно в началото и така ни тръгна цяла зима .После пих ме Букали това пак е имуностимулатор , но и от него нямаше добър ефект , но при всеки е различно.Иначе и ние сме от 4 на градина и се надявам да сме се закрепили малко лятото.

# 126
  • Навсякъде и никъде! - така де основно в Русе
И аз  и аз , тоест и ние сме на градина от 04 септември. Тук май всички сме на едно  Grinning Joy

Нека да си пожелаем безпроблемно тръгване на "училище" !

# 127
  • ГОре на черешата...
.Ние лично от респивакса не сме много доволни ,пих ме го есента ,но не даде добър резултат , а може би и допринесе за честити боледувания това ,че изкара варицела в началото на ноември месец и от там му се срина цялята имунна система точно в началото и така ни тръгна цяла зима .
Точно там е проблемът, а не в Респивакса - варицелата срива тотално имунната система.Освен това я е изкарал ноември - т.е. Респиваксът все още не е бил изградил траен имунитет.

# 128
благодаря ви за топлото посрещане момичета, чудесни сте  Heart Eyes
ами то май правенето на бебе си е цяла наука  Mr. Green
четох аз за цервикалната слуз ....... четох за БТ ...... четох и четох от един месец само чета.
Миналия месец така се бях изперкала всичките му дати от всички калкулатори бяха "уважени"  #Crazy и зачаках ... естествено както си му е реда направих и два теста по рано... е как ?  Sunglasses отрицателно естественно , "рано е, затова не отчитат" - викам си, ама разбирате ли аз едва ли не съм сигурна че ще са положителни ХАХХАХА и така на 07.08 трябваше да ме посетия ония ти ми цикъл, нняма го. Ето, бременна съм на 8ми няма го на 9-ти тест  #Cussing out  ОТРИЦАТЕЛЕН ха! ами, че да теста е виновен!!!  Embarassed  да да ама НЕ вечерта ми дойде ... рухнах нали се сещате , викам си тоя месец никви тестове,никви сметки и т.н.
Да тестове не си правих, дати не отбелязах .... но пак едни сметки ми в главата УЖАС  Twisted Evil  сега трябва да не чакам  пак ония ти ми цикъл .... дано не се срещнем НООООООО, дето ми викате СТЕФ, ПЕНЕЛОПА и всички  божа работа...
жабче, хайде смятай  Party и ме пращай в отчетени хихихихи цикъла ми е - 31дни 

# 129
  • Някъде там...
Сиси при цикъл от 31 дни се предполага че овулацията ти трябва да е около 17 ден, защото лутеалната фаза е относително постоянна и е около 14 дни. Значи започвате една кекс програмка /давам ти го по дни/: 12 ден, 14 ден, 16 ден, 17 ден, 18 ден, 20 ден и 22 ден. Ако стане така си чакам почерпката после  Mr. Green

# 130
Привет ,момичета!
Ей,жабче,аз мислех да прескоча този месец,тъй като предния бях доста разочарована като ми мина пътя лелката,но ти с тази твоя схема направо ме зарази newsm53
Така че смятам да я изпробвам-пък каквото стане(ей ,колкото и да си казваме че няма да мислим подсъзнателно дяволчето ни човърка...  smile3560)

# 131
босилек, миличка, моля те не се разтройвай - ще стане, много малко време опитвате, не се притеснявай ще стане - гаранция, а щом най-големия карък ти го казва, значи ще стане  Hug Не си мисли глупости, че ти има нещо, всички сме минали по този път, да не говорим, че повечето знаят аз колко проблеми имах, че чак да ми пее поп щях да ходя, така че единственото нещо, което искам да ти кажа - бебето ти си е избрало коя година и кой месец да се роди, пожелавам ти да е едно хубаво близначе, родено 2007г.    bouquet
Мегита, стискам палци  всичко да се подреди  Praynig
Пенелопка, много ми е мъчно за малката - измъчи се тя, стикскам палци да и мине като на "кученце", нали така се казваше за малките 
  Wink  Hug

# 132
Босилек, не се отчайвай, мила. И аз съм в твоето положение. Миналия месец и тестове за овулация правих, и краката горе, и симптоми си откривах, и какво ли не, но уви. Даже М. ми дойде още първия ден, в който отидох на море и то по-рано с два дни. Както писа и Пенелопа, най-много се ядосвам за пропуснатите овулации, тъй като моят мъж е всеки месец на път и по закона за гадостите точно, когато съм в ОВУ...
Но какво да се прави, чакаме до следващия цикъл. Все ще видим две черти - в това съм сигурна Wink
Целувки и горе главата.

# 133
  • БГ
привет за днес момичета , сутринта направих теста и е положителен Hugами сега? newsm78

Последна редакция: ср, 30 авг 2006, 19:13 от tevolere

# 134
A такаааа Laughing Ами сега?  Grinning
Сега при чичо доктор в зависимост кой ден ти е, ако може да се види точица Hug Поздравления и прегръдки!

Общи условия

Активация на акаунт