Sen Çal Kapımı * Aynen Aynen - Керем Бюрсин сега и преди / Тема 35 /

• 74 982
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Охо, имаме си снимки "зад кадър" Hands Clap Само увеличават любопитството ми какво ще става в Анталия. В инстаграм имаше още един кадър около някакво езеро с водопадче. В две от предстоящите сцени ГГ май се карат, но качеството им е "бой на негри в тъмна нощ", та ходи разбери какво точно виждаш. Хубавото е, че около руините са прегърнати май, ама това Еда ли е, Селин ли е - пак не е ясно Rolling Eyes Днес заради Байрама дано наистина ни зарадват с едно фрагманче, че не се издържа вече Stuck Out Tongue Closed Eyes

По отношение на рейтинга - действително има спад, но и в трите групи сме номер 1, което значи май, че само абсолютната цифра на зрителите в този ден е била по-малка, иначе делът ни беше 20+, което значи, че всеки 5-ти, гледал телевизия е следил нашите хора Wink За момента не мисля, че има повод за притеснение.

# 436
Честит празник на празнуващите!

Благодаря за преводите и разясненията на отделни моменти!

# 437
Привет , отново Hug Grinning

Включвам се с още малко снимки...

# 438
Момичета, привет! 🦋

От все сърце Ви благодаря за всичко споделено! 🌺
Искрено благодаря и на преводачите! 🌺
С нетърпение очаквам превод на епизода. А за фрагмана вече съм адски нетърпелива. Дано ни зарадват тази вечер, макар че се съмнявам.

Няма какво много да допълня, докато ми остане време да се разпиша, Вие сте изкоментирали всичко, с голямо удоволствие Ви чета. 😍
Аз съм запленена, очарована съм от сериала. Много стойностен проект. Радвам се, че го открих.

Епизодът беше перфектен. Цели два часа и повече, а на мен за миг не ми доскуча. Може би само Мело и Каан са ми скучни, ама нейсе.
Не знам дали Керем и Ханде са привлечени в реала, ама така им се получават нещата, че просто не е истина. 😍 Тази красавица Ханде като запърха с тези дълги мигли, е просто великолепна, истинска кокетка. Керем има толкова специфична красота, харесвам го много.

Ревнуващият Серкан беше топ! 😂 Ами така му се пада, щом не иска лично да научи Еда да плува. Wink А тя направо му разказа играта в басейна, скъсах се от смях. Много сладки бяха.
Не мога да си избера любима сцена с тях, всички много ми харесват. Такава химия между ГГ , почти не съм срещала друга такава.
Ами Когато се засякоха по халати, така се смутиха и двамата. 😂 Еда да се смути, та кога се е случвало това. От километри им личи, че се харесват, ама няма да си признаят.
Забелязахте ли, когато Еда попита Серкан дали са сдобрили със Селин, как ѝ олекна и се зарадва, че “играта” продължава? Но бързо се овладя и не показа радостта си, че продължава да бъде до Серкан.
А чашата беше великолепно хрумване. Много ми хареса. Много! 😍

На мен също ми е адски любопитно как ще се измъкнат от ситуацията с договора. Само дано Еда отново не бъде злепоставена!

Рейтингът също много ме вълнува. Не ми харесва този спад...Дано следващият да бъде по- висок!!! 🙏

Сигурна съм, че ни очакват приказни сцени от Анталия. 😍 Хайде да идва по- бързо сряда, че не се трае така без ЕдСер. 😂😍

Хубав ден!

# 439

Здравейте,

Еда има същата чаша, пиеше от нея, когато четеше договорът на терасата, тогава също беше бяла. Бяла означа щастие, поне до колкото се разбира от руския превод.

# 440
Mikipoli, честито. Много щастие и любов. ❤👰🏻
Блу, и според мен Лейля и Ердем биха си отивали доста. И двамата са забавни шемети. Ач Сейфи и Фифи на мига си ги представих като интересна двойка. За Енгин се колебая. Пъръл е доста дразнещ образ и не знам дали ще я изтрае.
Вие всъщност сте изкоментирали всичко. Интересна ще е почивката в Анталия.
Ааа... И за Мело да кажа нещо. Това момиче ми е свръх скучно, наивно и глупаво. Видя хубав мъж и веднага склони. Сигурна съм че ще навлече неприятности на Еда, Серкан и на нещата между тях. Аз не помня Каан откъде е научил, че Мело е приятелка на Еда. Но на външност момичето създава впечатление за мечтателка, наивна и витаеща в облаците.

Имам чувството, че Айдан няма да се държи дълго време зле с Еда.

Ааа... И в описанията на героите в интернет бях чела май че Фифи също е от богато семейство. Някой знае ли нещо по въпроса??

# 441
И на мен Мело нещо не ми допада, не направо ме дразни....то пък чак такава бурна радост и прехласване, че мъж и е обърнал внимание.....
Ще я видим, дали ще предаде приятелката си.
п.с. Време е вече да видим Робо по плочки, хахах

# 442
Mikipoli, честито. Много щастие и любов. ❤👰🏻
Блу, и според мен Лейля и Ердем биха си отивали доста. И двамата са забавни шемети. Ач Сейфи и Фифи на мига си ги представих като интересна двойка. За Енгин се колебая. Пъръл е доста дразнещ образ и не знам дали ще я изтрае.
Вие всъщност сте изкоментирали всичко. Интересна ще е почивката в Анталия.
Ааа... И за Мело да кажа нещо. Това момиче ми е свръх скучно, наивно и глупаво. Видя хубав мъж и веднага склони. Сигурна съм че ще навлече неприятности на Еда, Серкан и на нещата между тях. Аз не помня Каан откъде е научил, че Мело е приятелка на Еда. Но на външност момичето създава впечатление за мечтателка, наивна и витаеща в облаците.

Имам чувството, че Айдан няма да се държи дълго време зле с Еда.

Ааа... И в описанията на героите в интернет бях чела май че Фифи също е от богато семейство. Някой знае ли нещо по въпроса??

Аз не съм чела в епизодите дословно Фифи да е богата .В еп.1 около 39:16 мин ,когато Мело търси Еда ,чрез приложението в GSM  тогава тя спомена ,че Джерен и Фиген са богати /като си загубят тел могат да си купят , Еда и Мело ги изплащат с кредит.

# 443
Привет отново и от мен Simple Smile

Super_katia  Аз очаквам фойерверки Nature BoomNature ZapNature Fire  в Анталия. Трябва да видим реакциите на Еда - първо като се поразхвърля Серканчо, а после вероятно ще поревнува от Селин. Много ми е любопитно как ще се държи, още повече, като знаем как пали от раз и не мисли много-много за последствията  Smiling Imp Това на снимката с руините ми изглежда русоляво (поне аз така го виждам), може това да е причината за ревност Thinking

morte това е любимата чаша на Еда. Когато си пренесе нещата у Серкан за заблуда на Селин, тя му я даде, предполагам за малко. И бяха много сладки докато се разправяха Smile защо е решила, че той има нужда от специална чаша, която да му казва в какво настроение е  Laughing

Selin Ozkaya мисля че предположението за Лейля и Ердем беше на Mikipoli. Всъщност всичките двойки, които беше изброила много ми допаднаха, за някои не се бях сетила (Джерен и Ферит например). Според мен Айдан започва да омеква вече, ама и тя като бебчето ще се държи твърдо и няма да се издава  Stuck Out Tongue Winking Eye

gostenka68 аз притеснението на Серкан към Ферит го изтълкувах не толкова от ревност, колкото от притеснение, че работи с Каан и може да издава поверителна информация за бизнеса им. Не случайно в първите серии, като говореше с баща си му каза, че трябва да преговарят с бащата на Селин и да придобият 50% от холдинга. Селин определено не го е превъзмогнала и е доста наранена. За това дали той има чувства към нея вече не мога да реша. В един момент ми се струва, че я приема като добър приятел и бизнес партньор, но няма любов, в следващия момент обяснява колко е великолепна и без недостатъци, после пак я реже и не я отразява.... Ясно е, че тя е подходяща снаха за тяхното семейство, но какво му е в главата съвсем се омотах.

Ай, пак се отплеснах Flushed

# 444
Блу, видях за коментара на mikipoli,  но тъй като и аз си го мислих реших да не спестявам и моя си коментар. За Джерен и Ферит и аз не се бях сетила. Ферит ми е все още свръх неутрален. Дано го развият.

# 445
Сватосвам Джерен с Енгин  ...и няма да отстъпя.....!!!! /кой ли ме  пита ......Laughing

Сега сериозно .За мен много естествено ,по човешки стана запознанството им и бяха искрени когато се срещнаха извън офиса като приятели ,които си  имат доверие .

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 19:00 от sofia26

# 446
Selin в никакъв случай не си спестявай коментарите, колкото повече хора споделят, толкова по-интересно е тук.
sofia26  Джерен и Енгин и на мен ми допадат като двойка, но ми се струва че с Пъръл си се харесват взаимно, само дето тя няма понятие как да се държи. Много точно я бяхте определили като женския вариант на Серкан. Мислех си дали няма Еда по някакъв начин да и помогне да се поразчупи. Но до тук дава индикации да е в лагера на Селин. Unamused

# 447
  • Плевен / София

gostenka68 аз притеснението на Серкан към Ферит го изтълкувах не толкова от ревност,колкото от притеснение, че работи с Каан и може да издава поверителна информация за бизнеса им. Не случайно в първите серии, като говореше с баща си му каза, че трябва да преговарят с бащата на Селин и да придобият 50% от холдинга. Селин определено не го е превъзмогнала и е доста наранена. За това дали той има чувства към нея вече не мога да реша. В един момент ми се струва, че я приема като добър приятел и бизнес партньор, но няма любов, в следващия момент обяснява колко е великолепна и без недостатъци, после пак я реже и не я отразява.... Ясно е, че тя е подходяща снаха за тяхното семейство, но какво му е в главата съвсем се омотах.

Ай, пак се отплеснах Flushed
определено Серкан не ревнува....мисля, че с изброяването на качествата на Селин ,Серкан искаше да види реакцията на Еда и след това направи фин комплимент, че въпреки, че е прекрасна Селин ревнува от по прекрасна жена-Еда....

# 448
В 1 еп. като си разказаха мечтите Джерен каза, че е от семейство на адвокати. Като избраха рокли за годежа, май Еда каза, че гардероба на Джерен е колкото нейната къща. Има достатъчно под сказки, че Джерен е от богато семейство. Когато закопчаната с белезници Еда седна на шофьорска та седалка  в БМВ-то на Серкан първото нещо, което направи - натисна копчето за отваряне на покрива. След това запали и потегли. Това няма от къде да знае как се прави, ако не е карала преди. Аз предполагам, че Фифи има подобно возило и са се забавлявали да го карат една по една. Вероятно не и Мело.
Отношението на Серкан към Селин е подобно на това, което демонстрира към Еда. Има толкова твърдо убеждение за себе си - колко е прекрасен, умен, красив, неустоим и т. н, че не може да повярва, че може да  бъде заменен. Иска Селин да му е подръка и беше в пълен шок, че тя е избрала да има личен живот. Същите мотиви го накараха да попита Еда кой е нейния тип и да й навира пред очите дланите си. По различен начин, но двете жени му показват, че не е съвършен. Разликата между двете е, че Селин иска да бъде обожава на, докато Еда е напълно лишена от егоизъм и сигурно първия човек в живота му, който започна да се грижи за него въпреки него. Справка - 10те минути за релакс. Израза, който най-точно описва Еда го каза леля й - "Изважда от човеканеподозирани и добри качества"

Серкан е умен мъж и анализира добре. Знае и цени качествата на Селин, но те не го докосват. Изреждаше ги мисля като прост анализ, а не за да предизвика ревност. Този макар и непретенциозен ромком ни показва нагледно едно обикновено житейско правило - силните мъже си партнират със съвършените жени, но пускат в сърцата си онези, които ги предизвикват непрекъснато с несъвършенствата си.
Серкан не само че не ревнува, ами и няма да знае какво даправи със Селин, ако тя се раздели с годеника си.
Долу-горе като кучето на купата сено - не я яде и на друг не я дава.

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 19:09 от dariVale

# 449
Джерен /Узун -както я нарича Мело е  адвокат и адвокатско семейство с кантора  , а тя иска да бъде дизайнер на обувки . Това каза Джерен когато Фифи ги записваше с камерата ,преди да  отидат в университета
Благодаря, че ме поправи. В началото на предния си пост имах предвид точно русата приятел, но явно съм и забравила името, та я кръсти Фифи. Коригира си поста.

Общи условия

Активация на акаунт