Sen Çal Kapımı * Aynen Aynen - Керем Бюрсин сега и преди / Тема 35 /

• 73 234
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Хандето е много изящна. Не съм я гледала преди, но тук много ми харесва Heart В близките планове ръцете ѝ са прекрасни.

Само не разбрах защо в договора записаха, че Серкан няма право да докосва Еда, докато тя не му разреши, а в горната сцена на обяда със Селин и Ферит, като ѝ пусна ръчичка, тя реагира доста спокойно. После даже изобщо не му го направи на въпрос и вече в сцената с ципа на роклята пак се сетиха за тази клауза Rolling Eyes Вие как го разтълкувахте това?

# 91
Привет!
Кате, Еда се опитваше да изтегли ръката си, но той я хвана много здраво, за да не се издадат пред Селин. После, когато си тръгнаха, тя пак се опитваше да се пусне от него, но докато не се скриха от погледа на Селин, той я държеше здраво. Сцената с ципа е последната от епизода и аз си мисля, че тя ще започне да се оставя по-малко в ръцете му, просто защото започна да го преоткрива и да и харесва  някои неща в него. Тепърва тези двамата ще се преоткриват, ще се влюбят един в друг, ще трябва да минат през много трудности, които сами си създадоха, но които и други ще им създадат. Обичам да гледам такива любови - силни и отстояващи на "бурите". Керем  и Ханде са прекрасни, гледам ги с удоволствие!
Аз пък друго не разбрах - защо Серкан иска да провали сватбата на Селин, още ли е влюбен в нея? От първия епизод останах с впечатление, че много, много не е влагал в тази връзка, а може би греша?
Хубав и усмихнат ден! Забавлявайте се и бъдете здрави!

# 92
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Нимука, ами той каза, че иска да си върне Селин, може би още си мисли, че я обича.
И на мен ми е малко мътно защо тя се сгоди с другия и заряза нашия.

А за преоткриването - май сега се откриват двамата ГГ, не разбрах да са се познавали по-рано. Или пак нещо не съм  разбрала?

Много ги харесвам и аз Керем и Ханде заедно. Дано СЦ се стегнат и измислят интересен развой на сюжета. Щото дотук е доста клиширано и предвидимо.

Гости, гледай Въпрос на чест с Керем. Аз лично харесвам много и Великолепният тандем, макар че го свалиха набързо. Много готин хумор има и много добро партньорство с Ибрахим Челиккол.

# 93
Светълчо, аз казах преоткрива, защото тя си беше създала за него нелицеприятен образ, в който Еда беше събрала всичкото зло на земята, много се кефя като покажат плаката със снимката на Серкан с избодените очи и лицето му цялото надупчено - голям бяс я е гонил милата и такава жажда за отмъщение, майко мила, иначе да, те сега се откриват, много добре си разбрала.

# 94
НиМуКа, доколкото схванах Серкан иска да раздели Селин и Ферит, защото е убеден, че Каан има пръст в тази работа и Ферит изобщо не е влюбен в Селин, а я използва, за да влезне в холдинга, който е общ на семействата на Серкан и Селин. Един вид, чрез сватбата Ферит ще се превърне в троянския кон на Каан в холдинга. И отново се връщаме към неизвестните причини за враждата между двамата приятели от детството... без съмнение обаче ще намесят и Еда в нея Wink

Относно Селин и Серкан - тя го е чакала години наред да ѝ предложи брак, но това така и не се е случило и накрая се е хванала с този Ферит. Оставам с впечатлението, че не обича много Ферит, ама ѝ се е изчакало чакането. Серкан от своя страна може и да я е обичал, но по-скоро е привързан към нея заради приятелството им от детството и общия бизнес между семействата им. Каан, като видя снимките на целувката от прес-конференцията нареди да проучат всичко за Еда, защото беше убеден, че Серкан не може да е влюбен в нея, тъй като той изобщо не можел да изпитва такива чувства...

Сега обаче "звездичката" ще разбърка робо-режима на Серкан. Тя е единствената, която не се страхува да му противоречи. Той пък е доста по-различен от това, което Еда си беше изградила като образ за него и както казваш, тепърва ще се опознават и откриват един друг.

За ръчичката в ресторанта - на мен ми се стори, че имаше някаква спонтанност. Серкан наистина се зарадва, защото Еда без да си даде сметка му даде решение на проблема с еко-хотела, само че според договора той няма право да я докосва - нещо, което педант като него не може да е забравил. Заради ролята пред Селин и Ферит, Еда не направи скандал, но тогава защо изобщо настояваше за тази клауза?

# 95
Тук няколко пъти вече се повтаря, че сценарият е клише. Все едно да кажеш, че всяко ново филмиране на "Пепеляшка" или "Красавицата и звяра" е клише. Ромкома по дефиниция е приказка за любов и където и да е ситуирано действието модела е ясен.
Остава ни да се радваме на красиви актьори, на по-малко злодеи и тук-там някоя по-свежа реплика.
Който има по-големи очаквания е сбъркал жанра и филмопроизводителя.

# 96
  • Плевен / София
Нимука, ами той каза, че иска да си върне Селин, може би още си мисли, че я обича.
И на мен ми е малко мътно защо тя се сгоди с другия и заряза нашия.

А за преоткриването - май сега се откриват двамата ГГ, не разбрах да са се познавали по-рано. Или пак нещо не съм  разбрала?

Много ги харесвам и аз Керем и Ханде заедно. Дано СЦ се стегнат и измислят интересен развой на сюжета. Щото дотук е доста клиширано и предвидимо.

Гости, гледай Въпрос на чест с Керем. Аз лично харесвам много и Великолепният тандем, макар че го свалиха набързо. Много готин хумор има и много добро партньорство с Ибрахим Челиккол.
Светле, сериала с Ибо и " грозничето" 😘 го гледах...значи не съм била съвсем точна😂 Ще погледна другите.👍

# 97
Какво преоткриване ?!?!?
Те са се открили ,ама инатът им е много ...тъй деее...""принципите им"",ама хлътнаха и двамата още в аулата на университета ......ще го признаят ли ?!?! Олмаз ! Тя го е "разкрасила" на снимката заради степендията ,той и е ядосан за колата ,келебче и  йопюджук на "мегдана " . Той с безкомпромистност и хъс на бизнесмен , тя горда и самостоятелна .....Де да е така и в любовта ,а  ???

Доста необясними отношения баща и син ? Каан обвини баща му за фалита на семейния им бизнес ! Вражда , присвоен бизнес , замесена жена -стара любов ......Сердар е сигурен ,че Каан ще използва Ферит за целите си .

Както се преструват на влюбени ,така в един миг ще им светне, че са напълно "изгубени ". Ама и той ,как "поиска " разрешение да ѝ затвори ципа...признавам го -играч!!!!

Гости , той така да се каже се запозна с нея в университета , а тя го знае  ,защото учи със степендия от тяхната фирма  , но спират заплащането за обучение  и объркват всичките ѝ планове .

Последна редакция: пт, 17 юли 2020, 14:54 от sofia26

# 98
Според мен Селин играе същата игра като Серкан , не разбрах от колко време за разделени , но било отскоро . Тя не харесва Ферит, но му е дала аванси , за да ревнува Серкан. Не е станало нищо , нарочно го кани на годежа , за да види , че нещата са сериозни и ще я изпусне , обаче вместо той да й падне на колене с "върни се при мен ", й казва че си има и той любима Joy  тя ми изглеждаше добродушна на пръв поглед , но ще видим как ще е всъщност...
Докато Пъръл изглежда злобничка , но на 100% ще е добър и положителен образ според мен .
Не мисля , че Серкан е влюбен в Селин, просто не иска да е точно с Ферит заради Каан. Мисля че в първа серия това беше диалога между Серкан и Еда на плажа, тя му каза нещо от сорта "искаш тя да ревнува и да се върне при теб ", а той каза "не, искам да развали годежа / да не се омъжва" , нещо такова, довечера ще погледна пак как бяха точните думи. Като цяло образът на Серкан е доста затворен човек , не мисля че някой знае точно какво става в главата му Joy

# 99
Серкан е затворен човек ,но сега Еда като "почука "на вратата му ,така ще го отвори ,че ще забрави да я затвори ,а и прозорец ще  избива на дувара  заради нея....

# 100
Софито, харесва ми как разсъждаваш Satisfied

Само се страхувам Серкан в някакъв момент да не реши, че Еда е човек на Каан. Нали, когато му издраска колата с ключовете веднага я попита - Каан Карадаа ли те изпрати. Сега и с тези цветя, които изпрати за благодарност... Този ще да е основният дразнител в дизито галиба.

# 101
Ако Каан успее да я злепостави ,възможно е да има разрив ....тя  е пряма ,открита ....ей така от раз покани Каан на годежа и ...хата ....ама геч....

# 102
  • Плевен / София
Какво преоткриване ?!?!?
Те са се открили ,ама инатът им е много ...тъй деее...""принципите им"",ама хлътнаха и двамата още в аулата на университета ......ще го признаят ли ?!?! Олмаз ! Тя го е "разкрасила" на снимката заради степендията ,той и е ядосан за колата ,келебче и  йопюджук на "мегдана " . Той с безкомпромистност и хъс на бизнесмен , тя горда и самостоятелна .....Де да е така и в любовта ,а  ???

Доста необясними отношения баща и син ? Каан обвини баща му за фалита на семейния им бизнес ! Вражда , присвоен бизнес , замесена жена -стара любов ......Сердар е сигурен ,че Каан ще използва Ферит за целите си .

Както се преструват на влюбени ,така в един миг ще им светне, че са напълно "изгубени ". Ама и той ,как "поиска " разрешение да ѝ затвори ципа...признавам го -играч!!!!

Гости , той така да се каже се запозна с нея в университета , а тя го знае  ,защото учи със степендия от тяхната фирма  , но спират заплащането за обучение  и объркват всичките ѝ планове .
София, Hug Благодаря за коментара, но не знам защо е към мен....не съм задавала въпроси...Цитирах поста на Светлето, заради сериала Великолепният тандем, който се оказа , че съм гледала... Joy Явно започвам да забравям... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 103
Гости , извинявай ,ако съм  омешала коментарите ,извинявай .
 ПП Да , омешала съм "омлета "

# 104
  • Плевен / София
Гости , извинявай ,ако съм  омешала коментарите ,извинявай .
 ПП Да , омешала съм "омлета "
няма проблем...напоследък гледам и пиша от телефона и аз се обърквам...върнах се назад да видя, защо съм питала нещо, което разбрах още при първото гледане😀

Общи условия

Активация на акаунт