Sen Çal Kapımı * Aynen Aynen - Керем Бюрсин сега и преди / Тема 35 /

• 73 694
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Еха, фрагманът е супер Heart Eyes
Физиономията на Серкан на пазара е един път Joy Типичното момче от богато семейство, което извън собствения си кръг от приятели и среда не е излизало, и определено не е видяло живота на обикновените хора или как се ходи на пазар Joy Еда хич не я слуша главата. Въобще нашият да не си мисли, че ще го играе Iron man пред нея, не минава номера Heart Eyes

# 256
Аааааа, фрагът е супер Revolving Hearts Еда добре влиза в ролята на ревнива половинка. Не знам дали Светата троица ще ѝ повярват обаче. Фифи за момента не се лъже, ама е време и тя да се заблуди Wink

На пазара ще е голямо шоу.

Скачането в басейна ми изглежда, че някой си го представя или сънува. По-точно спасяването.

# 257
  • Плевен / София
Аааа, супер номер му изигра Еда... С това скачане във водата... Проверява си го милият... Та... той може много да разказва под звездите как всичко е игра и как това ще приключи след два месеца, ама .... и аз като една видна астроложка ще кажа, че звездите друго ми говорят.... Smile
👍😂😂😂

# 258
А дали скачането в басейна или ходенето на пазара не са част от онази точка в договора, според която Серкан трябва да направи нещо щуро, каквото Еда измисли? Така както тя трябва да ходи на вечеря с техните, а от фрага видях, че са около масата и може би ще има именно вечеря. Мога само да предполагам, докато не дойде сряда и не видя, ама този фраг само ми подпали любопитството и нямам търпение да гледам Серкан на пазар. JoyJoy

# 259
Ето няколко колажчета от серия 3 Heart Eyes

Тези реплики на Еда бяха много на място:
"Аз ти казах да не ме докосваш физически , а сега ти ми казваш да не влизам в душата ти "

Тук беше много забавно с платовете, чак Серкан се засмя, да не повярваш Joy

-Нека да чака!
- Точно така, да чака.... Ами ако затвори?
- Ще отговоря
- Отговаряй! Joy

Според Ердем офисът на Еда е съсипан , защото Серкан й е заложил бомба в офиса, ама тя е провалила всичко като е закъсняла тази сутрин Joy

И целувката, разбира се, къде без нея Heart Eyes

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 23:47 от mikipoli

# 260
Ханде е като струна, до сега не я бях гледала никъде, но ми харесва, много нежна. Аз и Керем не бях гледала, но и той ми харесва, много даже 😂😂😂

# 261
Къде мога да намеря английски субс?

Аз го гледам тук: https://www.facebook.com/jasmine.saini.351/videos/2627056887556203
В ютюб веднага го блокират, може да се гледа само в официалния канал на сериала, но там субтитрите не ги пускат толкова бързо.

Фрага е хубав, но и нищо особено не показва. Ще стане супер ако Селин и Ферит пристигнат в този момент и ги видят в басейна Joy , но аз обикновено не познавам хич.

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 00:43 от paterina

# 262
Ще му извади душичката с щуротиите, които прави Joy току що му обеща да се държи на разстояние, пък ще се наложи да се пренесе в дома му скрострелно благодарение на Селинчето Stuck Out Tongue Winking Eye  именно от "съвместното им съжителство" очаквам прекрасни и вълнуващи сцени на ГГ Heart Eyes
С щуротиите които прави разбърква подреденият му праволинеен свят и именно това го привлича в нея, още при подписването на договора се видя една лукава усмивка...и опърничевостта и също де Joy

# 263
Аз Селинката донякъде я разбирам, защото цялата ситуация ѝ е безкрайно съмнителна. Всячески ще се опитва да докаже, че няма как Серкан да се е влюбил за 2 дена, при положение, че тя го е чакала години наред. Освен това, ако не бяха нейните включвания, нямаше как да се съкрати дистанцията между ГГ. В крайна сметка, за да стане заварката между тях трябва да има някаква необичайна ситуация - ето, първо вкараха белезниците в действие, после безобидните лъжи, които като лавина започнаха да нарастват, договорът, годежът, сега си чакаме вечерята и т.н. и всичко това по ирония на съдбата е изцяло благодарение на Селин Wink

Харесва ми стила на Айшето. Поднася ни добре познати дизи клишета, но въпреки всичко са ми доста интересни за гледане. Тук естествено трябва да се отбележи приносът на режисьорите и актьорите. Вчера преди да излезе фрагът си мислех да направя списък с неизбежните във всяко дизи сцени и какво още не сме видели от тях. Щях да напиша сцена във вода и напиване, ама за първото ме изпревариха. Дано само ни спестят появата на извънбрачно дете и загубата на памет Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 264
Обожавам сериала. Хамде по принцип ми е любимка. Последният турски сериал който гледах беше "Любовта не разбира от думи", а на този попаднах случайно в тубето.
Невероятен е. Благодаря за темата. Връщам се да Ви изчета.❤️

# 265

Дано само ни спестят появата на извънбрачно дете и загубата на памет Stuck Out Tongue Closed Eyes

Ми кЪк тогава ще се доберем до каракола и хастането?

Че и срядата е далеч Grin

# 266
Аааа, супер номер му изигра Еда... С това скачане във водата... Проверява си го милият... Та... той може много да разказва под звездите как всичко е игра и как това ще приключи след два месеца, ама .... и аз като една видна астроложка ще кажа, че звездите друго ми говорят.... Smile
👍😂😂😂
mury9, Joy Joy Joy

# 267
  • Плевен / София
Скрит текст:

Дано само ни спестят появата на извънбрачно дете и загубата на памет Stuck Out Tongue Closed Eyes

Ми кЪк тогава ще се доберем до каракола и хастането?

Че и срядата е далеч Grin

Cry

# 268
Разследвам фрага за някакви улики и забелязах, че тук с това грозденце Еда май се опитва да затвори устата на Серкан. Можеби е, след като той дава 200 лири за нещо, което струва 30 и вероятно казва да задържат рестото Laughing Ще го научи момата 

Тук Серканчо носи някакъв куфар. Предполагам с нещата на Еда Wink Дано си е позабравила това-онова Kissing Face

И последно - тази фибичка дали не е малкият детайл, който г-жа Айдан иска да добави? Определено Еда я получава в дома на Серкан, но може и да е от него (втори фокус)  Wink Щото Еда прекалено доволна изглежда с нея.

# 269
С децата сме болни от понеделник и не излизаме да играят навън , те си играят вкъщи , на мен ми е скучно , затова си правя колажи, сега си припомних и как се правят гифчета Joy чувствам се на 16г. Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт