ВАРНА, МОРЕТО, СИНИТЕ ВЪЛНИ (6)

• 13 858
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
Virginity трябва ли някакво записване предварително за курса в Окръжна и плаща ли се нещо?

# 106
   Момичета, ще съм ви много благодарна, ако се включите с отзиви, в тази моя тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=125976.0

bouquet

# 107
  • Варна
   Момичета, ще съм ви много благодарна, ако се включите с отзиви, в тази моя тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=125976.0

bouquet
И аз ще съм благодарна ако се включите Simple Smile.Колко навреме Joy Joy Joy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=125671.0
Ето я моята тема

# 108
  • Варна
Virginity трябва ли някакво записване предварително за курса в Окръжна и плаща ли се нещо?
не просто отиваш в 17 без 10 за да има къде да седнеш  Wink

# 109
A и къде точно в Окръжна, някъде на етажа на Родилно ли ?

# 110
PC (коте) Влизаш в спешния център ,в дясно по стълбите надолу се слиза.Но няма как да не забележиш чакащите коремчета pregnant pregnant pregnant
Аз посещавах и в Аг-то  Peace

# 111
  • Откъм Варната
dvv ти още ли си в комплект  Wink, следващите 3 дена са ми лични празници твоя мъник да не съвпадне с някоя от мойте дати Laughing

# 112
Тъй като го гледам за никъде не се е разбързал Crazy ooooh!
В понеделник влизам в Аг-то да му се помолим Joy, и ако не иска и тогава с добро -ще го по-претиснем Mr. Green Защото не трябва да стой повече вътре ,ама инато дете на топло иска Crazy

# 113
  • Откъм Варната
dvv при кой лекар ще раждаш, или отиваш и който е на смяна ?

# 114
При д-р Атанасов,
 във септемврийската темичка писах за премеждията ми.
Никой не ти обръща внимание като преносваш дори и със старееща плаценти и малко води Close-или се захващаш с някой лекар или след 10 дни щът -нещът те приемат ooooh!

# 115
  • Откъм Варната
Той е добър лекар, пожелавам ти всичко да мине добре, после да разкажеш как е минало, защото и аз май там смятам да раждам

# 116
Я да се включа и аз по отношение на докторите в АГ-то.
Атанасов знам че е много добър. newsm10
Аз лично съм при Георгиев и съм много доволна от него, много е внимателен и обяснява всичко, което те интересува. Преди две седмици полежах малко в болницата и подочух от негови пациентки само хубави работи. Така че аз имам още време, но нямам колебания ... като му дойде времето ... smile3503

Joy Joy Joy

# 117
  • Варна
Д-р Танев също е много добър Peace

# 118
  • Варна
И двете си деца раждах при д-р Николов! Малко са думите, за да изразя благодарността си за вниманието му.

# 119
nadin_06  и аз ще ходя тази сряда на курса в АГ, но ще ми е за първи път.......ще ми кажеш ли каде трябва да отида?

И аз мисля да раждам в АГ, но ходя при д-р Протопопов. Много е внимателен.

Общи условия

Активация на акаунт