ВАРНА, МОРЕТО, СИНИТЕ ВЪЛНИ (6)

• 13 822
  • 299
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте мами Simple Smile Понеже съм нова в този форум и днес за мен  е голям ден Simple Smile) Първо открих форума с ноемврийските мами, а сега и този,  вкойто мога да си пиша с мами от Варна  Joy
Много ми  е приятно, казвам се Изабела, на 31, чакаме първото си момиченце с термин 20-ти ноември. Живеем на Отец Паисий.
Съжалявам, че не съм се включила по-рано, за да мога да се присъединя към вас за курса в Окръжна. Но следващия път непременно ще дойда Simple Smile))

# 256
 .. и да попитам бременните мами -Момичета, как се справяте с болките в гърба? Всеки ден правя упражнения, които никак не ми помагат  Sad

# 257
  • Откъм Варната
Ами незнам май ги търпя, то се свиква не ми прави впечатление вече, като си полегна и не ме боли Wink

# 258

Здравейте, мами. Аз съм новак, но само в писането, тъй като досега съм изчела доста от нещата във форума по тази и други теми. Казвам се Нели, живея в Младост и съм бременна с второто си детенце - първото вече е на 6 годинки. Терминът ми е на 13 ноември, но не знам дали ще изчакаме до тогава, тъй като при последните ми изследвания се установи, че имам антитела в кръвта, въпреки че съм с положителен резус фактор.
Искам да Ви питам има ли и други мами с подобен проблем, тъй като аз все се съмнявам че е станала някаква грешка.
Ще се радвам ако има и други бременни мами от квартала.

# 259
Добре дошли на новите мами! Много се радвам, че ставаме все повече.
Chapelita, с теб сме почти съседки. На пролет живот и здраве можем да си разхождаме слънчицата заедно.

Нели, защо не отидеш и при друг лекар да ти направи повторни изследвания. Не се притеснявай излишно.

# 260
Kalima, как си ? Hug
Virginity, абе не разбрах тия 15 минути какво означават. newsm78
Chapelita, упражненията помагат,,,ама зависи какви Simple Smile Гледай да държиш гърба изправен

# 261
  • Варна
 Laughing ronja  днес ми е сватбата
но няма да правим големи церемонии, защото съм тюлен и няма да мога да се забавлявам пълноценно  Cry
затова само ще подписваме в ритуалната зала, а това отнема 15 минути  Wink или поне за толкова те претупват  Crossing Arms
и след това със семействата един обяд - чиста работа  Sunglasses

# 262
  • Варна

ето една виртуална тортичка да се почерпите за наше здраве  Wink

# 263
  • Варна
Virginity пожелавам ти тези 15 минути да са началото на твоята прекрасна приказка - с любимия мъж и едно сладко бебенце, живот и здраве. А пътят ти да е осеян с рози и красиви изживявания. 
Айде и да пуснеш някоя и друга снимчица

# 264
Viriginity, желая ви прекрасен празник!!!   bouquet

# 265
  • Откъм Варната
Virginity още веднъж да ти честитя   bouquet

Ох октомврийките вече сме с 4 бебета, мен снощи така ме боля корема, чак си мислех че и аз ще се обебя Wink ама още ми е рано, но като гледам едно друго мамче което с термин един ден пред мен в неделя едвам са спряли бебо да излиза...незнам май трябва да стягам чантата, че да не ме изненада в последния момент

# 266
Virginity , честит празник и от мен!   bouquet

Пожелавам ти това е първият от най-щастливите ти дни. Много търпение и разбирателство един към друг и неугасваща любов!  Simple Smile

# 267
  • Варна
Вержи честито  bouquet
Пожелавам ви много семейно щастие и разбирателство  smile3525

# 268
Здравейте!
Аз се казвам Стефка и  живея в Трошево.
Ходя на ЖК при П. Цветкова и се надявам да си помогаме с каквото можем.

# 269
  • гр.Варна
Virginity.
Честито!!
Много семейно щастие и най-вече здраве засега за трима Ви,а защо не и за четвърто човече на по-късен етап:)  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт