Перилни препарати и омекотители – 62

• 65 582
  • 767
  •   1
Отговори
# 360
В повечето случаи - никаква. За красота.
Това, че от сините частици в прах прането е посиняло, изобщо не мога да го повярвам. Използваните багрила са такива, че не боядисват.

# 361
Аз пък "посиняването" го свързах с оптични избелители...

# 362
Да, по-скоро от тях може да се наблюдава нещо такова. С един немски Персил имах подобен проблем преди много години.

# 363
Взех Персил за цветно от Кауфланд, дали е ок? 🙄

# 364
Имали противоалергичен прах. Имам някаква алергия, но не мога да разбера от какво е. Пътвоначално си мислех от новия течен ариел, но след преустановяването му не спирам да кихам и все ми е запушен носът. В момента съм на противоалергични лекарства. Преди години бях направила алергия към персил.
Искам някакъв изчистен състав и да  не е много ароматизиран.
Снощи купих на Алвина сензитив, но ме е страх да пера и с него, защото никога не съм го ползвала

# 365
  • Плевен
Пробвай с Тео бебе, този с бадем. Обаче прах, не течен. Моя приятелка направи алергия и това й понесе като перилен препарат.

# 366
  • have faith and be patient ..
Моя близка пере с тео бебе, не знам течен ли, лилав ли, няма значение , но такъв силен аромат на дрехи не съм срещала..

# 367
  • София
Тези кърпички за бяло пране никаква работа не вършат. Маркетингов трик.

# 368
  • София
За Тео бебе прахообразен (преди беше в зелена опаковка) да споделя.

Знам, че не се харесва в темата, но аз го ползвам от години и за бели, и за цветни дрехи и съм доволна. Бялото остава прилично бяло (по моите си критерии) и същевременно не разваля тъмните цветове.
За съжаление последният пакет прах е с друго качество - дрехите на детето са със замазани цветове, а петънце от кръв върху бяло памучно изобщо не беше изсветляло на 60 градуса и 2 часа програма.
Според мен ако потребителката не го е ползвала до сега и е алергична, не си заслужава да си прави експерименти с Тео бебе.

# 369
Тези кърпички за бяло пране никаква работа не вършат. Маркетингов трик.

Преди доста време Гес беше го обяснила подробно. По-скоро предпазват от посивяване, отколкото избелват. Както цветните поемат боите, така тези поемат отделеното от прането замърсяване. Много лаишки го обясних, но Гес би могла да обясни по-компетентно.

# 370
  • оттам, откъдето започва България
Много добре го обясни. Аз обаче на бялото пране слагам цветоулавящи кърпички, а не специално за бяло пране.

# 371
И аз правя както Дидка, на бели дрехи слагам цветоулавящи кърпички, а защо идея си нямам😁

# 372
Имали противоалергичен прах. Имам някаква алергия, но не мога да разбера от какво е. Пътвоначално си мислех от новия течен ариел, но след преустановяването му не спирам да кихам и все ми е запушен носът. В момента съм на противоалергични лекарства. Преди години бях направила алергия към персил.
Искам някакъв изчистен състав и да  не е много ароматизиран.
Снощи купих на Алвина сензитив, но ме е страх да пера и с него, защото никога не съм го ползвала
Максима за деца

# 373
Благодаря, ползвала съм тео бебе но преди 8г.
Сигурно ще взема една малка опаковка за проба.
Сега се сетих и за белите чорапи, как ги поддържате такива. Щерката като обуе веднъж много се цапат, защото сменя маратонки с ролери, стъпва на земята. Прала съм ги на 90 С, с персил но не стават чисто бели а пак са мръсни но само по малко Sad

# 374
Благодаря, ползвала съм тео бебе но преди 8г.
Сигурно ще взема една малка опаковка за проба.
Сега се сетих и за белите чорапи, как ги поддържате такива. Щерката като обуе веднъж много се цапат, защото сменя маратонки с ролери, стъпва на земята. Прала съм ги на 90 С, с персил но не стават чисто бели а пак са мръсни но само по малко Sad

Оф, болна тема са ми чорапите. До миналият месец ги изхвърлях, но от тогава баща ми ми каза да ги изтъркам със свински сапун ( домашен от едно време) даде ми 2 броя. Говорим за едноцветни, шарени, бели, бяха погром. Моята е в ДГ и в пясъчника и в градината явно ги пускат по чорапи, а аз мразя мърсотия и превъртах като ги видех. Представете си пясък + черна мърсотия. Ариела не се справи, всъщност никой прах не се справи, а имам почти колкото в малък магазин. Добре че баща ми ми каза за сапуна, изтърквам ги на ръка и бутам в пералнята, излизат искрящи. Понеже такъв сапун едва ли ще намерите, предполагам ,че тези масовите които са специално за петна, ще свършат същата работа.

Общи условия

Активация на акаунт