Перилни препарати и омекотители – 62

• 65 304
  • 767
  •   2
Отговори
# 615
  • София
Здравей, търсих с търсачката мнения за препарат за изпиране на мазни петна от пот и дезодорант, но последните мнения бяха от 2018 г., та да сверя има ли новости Grinning
Препоръчваше се препарат на Лидл от серията W5 и препарат на Sano против варовик. Какво ще кажете? Simple Smile

# 616
Всякакви петна напръсквам с обезмаслител meglio и хвърлям в пералнята с персил. Няма петно, което не се е изпрало.

# 617
Sano против варовик ползвам от много време. Премахва перфектно петна от дезодорант против изпотяване.

# 618
И аз ползвам обезмаслителя на Лидл против петна от пот и дезодорант!

# 619
Обезмаслителя на Лидл добър ли е като качество? Че пазарувам от там други неща, но него го подминавам, ако е добър да взема един.

# 620
  • Русе
Обезмаслителя на Лидл май не се продава в момента. Четох скоро, че е изчезнал. Вчера и аз не го видях в нашия магазин.

# 621
Да, сменили са го, имат нов обезмаслител!

# 622
  • София
Писала съм и преди, че обезмаслител ми избели и повреди дреха. Всъщност обезмаслител от самото му име би трябвало да се ползва за мазни петна. Аз обаче не бих рискувала и си ги третирам с обикновено веро.
Петна от кръв би трябвало да изпере в пералнята всеки прах, без каквото и да е третиране. Ако се пере ръчно - със студена вода.

# 623
Аз си карам с добрият стар Спот за петна.

# 624
  • have faith and be patient ..
Спот справа л7 се с петната от рол он? На мъжа ми всичките работни тениски са перносани под мишниците, на лидл съответния препарат не съм виждала от години.. Та се чидя ввче

# 625
За тези петна във форума се е препоръчвало някакъв препарат за котлен камък от ДМ. Аз понеже нямам достъп до такъв, използвах медикс зза фурни и тениските са вече бели.

# 626
медикс за фурни различен ли е от медикс обезмаслител?

# 627
медикс за фурни различен ли е от медикс обезмаслител?

Да.

# 628
Предполагам може да увреди тъканта, но какъв избор имам....Или трябва да хвърля тениските сега с жълти подмишници или след 20-30 пранета (може би). Аз ползвах медикса който е като крем, намазах, затърках с една стара четка за зъби, престоя 1 час и изпрах в пералнята.

# 629
Аз имам някакъв спомен, че жълти подмишници се изпират със сода и сок от пресен лимон.
Аз бих се разделила с тях, не си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт